![]() |
DACIA LOGAN 1.6MPI by RACINGCODE - VTM TIMP RECORD
7 Attachment(s)
Cel mai bun timp obtinut vreodata de un Logan pe traseul de VTM de la Brasov-Rasnov.
2:45,804 Aici exista si cateva imagini filmate de pe acest traseu. 10:55 https://www.youtube.com/watch?v=AyJgJItHgNM 05:55 https://www.youtube.com/watch?v=5mhb_c1JxCg |
Re: DACIA LOGAN 1.6MPI by RACINGCODE - VTM TIMP RECORD
13 Attachment(s)
Cine doreste sa afle cam tot ce s-a facut la masina ii pot da un link.
Masina a functionat foarte bine si la etapa anterioara de la Sinaia insa eu am avut nevoie de o perioada de acomodare. Nici acum nu sunt perfect acomodat dar evolutia este evidenta. |
trage foarte tare in comparatie cu masinile din clip cu pretentii mult mai mari! felicitari si multa bafta! (vreau sa vad si eu modificarile)
|
Pentru un Logan sunt multumit, iar linkul il ai in mesaj privat.
Acolo sunt explicate mai multe si afisate imagini cu modificarile. |
Quote:
ps : vreau si eu linkul cu modificarile |
cat cantareste masina acum?
|
Buna intrebarea, raspunsul il caut si eu.
Nu am avut ocazia sa gasesc un cantar profi, dar nu voi rata ocazia. |
Felicitari domnu'!
|
Multumesc frumos!
|
felicitari sebastian pentru performantele reusite cu loganul tau!!!! ai o masina frumoasa, cred ca trage super si in care se vede ca ai investit mult timp, bani si daruire!!!!! restect!!!!
|
Asa este, multumesc!
|
Ce inseamna timp record ?
|
pai vad ca scrie mare in primul post...
|
din partea mea numai respect pentru ceea ce faci cu masinile. cu subaru ce se mai aude?
|
s-a dat pe dacie, e mai palpitanta decat subaru:lol::lol::lol:
|
Quote:
Cine pana mea tine aceste recorduri ??? Iti dai seama cate ar fi , record saxo, olcit, civic, nova, fiesta, clio, megane, evo, sti, celica, ...?? La vtm te duci sa bati clase, a batut vreo clasa ?? |
asta da, nu scrie :)
|
Quote:
Quote:
Nu pot spune ca este mai palpitant decat cu Subaru, dar cu siguranta este mai ieftin sa-ti faci o placere. Suby e si el foarte bine, asteptand sa ma ocup serios de ea de indata ce am mai mult timp liber. Ce a fost mai greu s-a afacut acum a inceput bibileala, deoarece mcanicii care au lucrat pana acum nu au fost foarte atenti la detaliile tehnice, nu neaparat optice. Mai multe se pot vedea aici: https://forum.4tuning.ro/130-masina-m...ml#post3448452 Loganul este pregatit de drum, maine de dimineata voi pleca spre Campul Lung ca sa-mi fac placerea de a ma da pe coastra. Ma duc sa ma dau de placere! |
Ai grija in Militari ca daca se intampla ce s-a intamplat data trecuta nici acum nu ajungi la cursa . Bafta la noi recorduri.
|
Chiar asa invidios?
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/images/stori...ntest-2010.jpg
Daca stiam cat de denivelat si de murdar este traseul nici nu ma duceam. Totul frumos, organizarea ok, doar un traseu plin de valuri, plombe de prost gust, nisip, zgura si praf de ciment. Sigur ca a fost acelasi traseu pentru toti, insa eu merg pentru placerea mea iar mizeria si denivelarile sunt condimente de prost gust in aceasta reteta. Pentru anul viitor primarul, desi drumul apartine de Drumuri Nationale, a promis ca depune toate diligentele pentru a asfalta totul nou. Parerea mea este ca trebuie sa-si faca si politia treaba amendand acele camioane care ies din carienra si din fabrica de ciment imprastiind cu nesimtire praf si pietricele din benele lor pline. Cu ajutorul D-lui Alexandru Tudorica care a urcat in deschidere Duminica, am reusit sa retin traseul si sa stabilim trasele asa zis ideale, pacat ca nu se potriveau mereu cu asfaltul bun. Au fost viraje in care din cauza denivelarilor masina s-a ridicat pe doua roti si bineinteles mai mereu derapa, scazand eficienta inantarii. Sigur chiar in aceste conditii nu m-a impiedicat sa obtin un timp bun, vineri chiar sa punctez in calsamentul general la grupa H, castigand un modest punct. Timul obrinut in ambele zile de concurs a fost egal, diferanta fiind doar 5 sutimi. Actualmente este cel mai bun timp de Logan echipat cu motorul K7M. Timpii: Vineri - 1.54,877 Duminica - 1.54,931 Este adevarat ca Duminica am avut ceva mai multa benzina in rezervor. http://www.simcat.ro/noutati/poze/19...C1510-0904.jpg |
felicitarile mele Sebastian:-)tot inainte:!::!:
|
Multumesc mult!
Am gasit si un film unde apar si eu la 8:40. https://www.youtube.com/watch?v=F-sZadBPZ3U |
da:shock:si pe la sfarsit apare si gordina:twisted:
|
Sincere felicitari pentru evolutie
Se vede clar in clip ca ceea ce ati spus despre calitatea suprafetei, chiar a afectat destul de mult performantele autoturizmelor....:rolleyes2 Din pacate asta este tara in care traim...nu avem bani pentru motorsport,nu avem trasee,nu avem nici macar public...(masina dumneavoastra-la fel si dacia sport+renault gordini....care pentru babuini e tot dacie- fiind tinta a numeroase glume fara fond....pe principiul "ce cauta asta cu dacia la curse ?/asta e pe GPL?") Nu sunt fan Dacia....dar sunt fanul oamenilor care spun "nu se poate asa ceva" doar dupa ce au si incercat...din fericire in cazul dumneavoastra se vede ca sa putut "asa ceva" :) Sincere felicitari inca o data si mult noroc pe viitor! |
Quote:
Numai bine ! |
felicitari.
am studiat duminica masina si am ramas placut surprins de esapament care are terminatile pe anvelopele spate sa fie tot timpul calde. succes la anul. |
Multumesc la toata lumea!
Asa este esapamentul are rolul de a ajuta anvelopele spate. Asta e cu buget redus faci ce poti altfel un set de incalzitoare e peste 1000 euro si necesita asistenta. Eu am mers pe roti cu totul in ea si asa am venit de fiecare data inapoi. Dar cine-si permite... bravo lor. |
Din ce am inteles..
cel mai bun timp obtinut de un Logan pe traseul de VTM de la Brasov-Rasnov. Felicitari Racing Code si Sebi. andreitentean - Loganul SKN ce timp a scos ? |
Pe siteul Autorally exista rezultatele si clasamentele unde se pot vedea toti timpii.
Pana una alta o sa mai adaug cateva imagini de vineri urmand sa mai expun cateva pentru duminca in viitorul apropiat. https://img823.imageshack.us/img823/7305/c15100711.jpg https://img261.imageshack.us/img261/2519/c15100906.jpg Uploaded with ImageShack.ushttps://img232.imageshack.us/img232/6934/c15100348.jpg |
da ce slicuri ai Racing-ule, de mare ajutor cred ca iti sunt ! ! ! Respect pentru tot ce ai facut din o masina de serie, cum zic invidiosi "autohtona banala", e uite ca nu ai e, mai banal pare un passat sau un seria 3 :P! ! !
|
Multumesc!
Anvelope de curse Michelin, foarte bune dar din pacate au nevoie de perioada de incalzire mare, iar eu nu am posibilitatea sa le incalzesc cu acele dispozitive speciale din pacate. Oricum e mai bine decat un cauciuc clasic de strada cu exceptia unor situatii cand intermediarele ar fi mai potrivite. |
imi poti trimite si mie datele tehnice ale masinii? si felicitari pt rezultatele obtinute
|
Este o masina de competitie ale carei date pot diferi in funtie de traseu.
Daca este cineva interesat 10000 euro este pretul ei de vanzare. |
Pentru ca nu am avut timp sa-i fac o verificare si o mica revizie, fac asta inaite de fiecare cursa, masina sta sa se odihneasca cumintica la caldurica in garaj.
|
Seby, ce diametru au jantele?
|
4x100
15x6j ATS DTC |
Sebastian, nimic nou la masina?:rolleyes2
|
Quote: