![]() |
BZ 79 STF
1 Attachment(s)
Salut,sunt si eu un mandru posesor de daciuta,azi m-am decis sa v-o prezint si eu :an de fabricatie 1997,un motor de 1400 dotat cu un carb de oltcit ,pistoane scobite axul cu came de renault,o toba coustom made,jante de aro 10 cu anvelope Nexen 185/55 r14 fata spate.Acum niste poze cu ea de la inceputuri si pana in prezent:
|
Re: BZ 79 STF
bine ai venit..:) pune si tu poze cu rezolutie mai mare si mai multe:lol:
|
1 Attachment(s)
apoi a urmat rotile
|
1 Attachment(s)
Dupa un mic incident masina arata asa
|
1 Attachment(s)
de aici incepe distractia
|
4 Attachment(s)
masina urma sa fie vopsita in doua nuante,albastrul care se vede si plafonul cu capotele negre.
|
1 Attachment(s)
jantele FTC-lui :D montate pe masina mea;)
|
1 Attachment(s)
dupa cum se observa manerele au disparut iar farurile au fost vopsite pe interior cu negru
|
5 Attachment(s)
stadiu final folie fata/spate omologata,cd player+statie+subwoofer blaupunkt ,scaune cu reglaj pe inaltime si ma gandesc pt viitor la ceva mai serios de modificat la aceasta masina ;) astept comment-urile voastre! multam fain
|
Te-as sfati sa dai jos parasolarul cu "Dacia Rally Team" sa nu intri in altercatii cu baietii din club.Nu-i frumos!In rest,masina e simpatica...
Bafta! |
Quote:
|
Imi place foarte mult cum a iesit masina,e foarte frumoasa.Fata de cum arata la inceput,acum e total schimbata.Se pare ca ai gusturi bune.Bafta in continuare cu ce ti'ai propus pentru ea!:-)
|
ce mi-a placut la inceput la masina ta erau barile acelea de pe plafon :o dar daca tie iti place fara ele e tot ce conteaza :???:
|
Hai Cataline vopseste grila aia dintre faruri si pune poze si poate pui si cu interiorul ;) fai o sedinta foto cand esti la munca si asa stai degeaba acolo.Bafta!
|
Quote:
|
doi nebuni de legat :rolleyes2 dar ce sa zic eram si eu pe langa voi pt ca fiecare in sufletul lui e un nebun, nebun dupa un fier si asa fiarele ne maninca bani si timpul dar asta e pasiunea bravo si hai cu mai multe daciute :shock:
|
Quote:
|
arata bine masina, imi place cum arata :)
alceva nui mai faci ? |
Quote:
|
Singurul lucru care nu imi place la masina ta e ca ai jantele negre,dar gusturile nu se discuta.In rest e foarte reusita,felicitari.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da ce inspirat ai fost in alegerea numarului ''STF'' :lol: :lol: oricum....:)
|
scoate si manerul de la usa stanga fata!!
|
ii interesanta evolutia masinii......imi place mult felul in care ai modificat-o.....ai gusturi bune........bafta si numai bn
|
4 Attachment(s)
STF&FTC mereu impreuna si la bine si la greu. vreau sa mentionez ca la aceste masini s-a muncit foarte mult si aproape mai tot e facut doar de noi doi la ambele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si nici nu am mai fost oprit asa des cum eram inainte :D |
Totusi ar fii frumos sa dai stikerul jos....
|
au dreptate baieti a-r fi bine sa-l dai jos poate pe viitor o sa-ti iei unul adevarat direct de la ei,pune-ti unul negru simplu:idea:;)
|
Simpatica masinuta.
Am vazut.o prin oras. Arata bine cat de cat esti pe drumul cel bun cu ea. Iar legat de stiker mai ai mult pana sa ajungi in breasla lor. Dar daca te chinui poate o sa fii acolo cu adevarat. Spor la proiect. Toate cele bune. |
salutareeee!!!ti-am vazut daciuta prin oras...
arata super!!!felicitari pt munca depusa! P.S. scz de off topic.dar se poate vb chiar de o intalnire la buzau.....au aparut multe dacii p forum,din buzau... |
esti pe drumul cel bun ,bafta cu masinuta :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am reusit sa ii fac si poze. imi place mai mult asa simplu parasolarul astept parerile voastre
|
Te-ai gandit la varianta sa pui piulitele originale la roti?Cu astea butucanoase arata urat rau:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
P.S:Vopseste si grilele acelea de la caldura tot negre sa dea bine ;) ca asa albastre strica tot negrul ala..:rolleyes2 |
Quote:
Sustin ce a spus colegu` mai sus. O sa vezi ca da mai bine pe negru decat actual. |
Catalin daca nu vopsesti prizele alea de la capota in negru te trag de urechi cand vin acasa :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning