![]() |
E30 - KRS
Va salut de cateva zile sunt proprietar de e30 in 4 usi din '90 2.0 12v , achizitionat din pasiune pt e30 , in momentul de fata este intr-o stare mediocra sa zic asa , cel mai grav a fost lovita in lonjeronul dreapta fata si este cam fugita spre intropr roata , bine asta nu este problema ,lucrez la un service dotat cu un cal de redresat caroserii si cu un tinichigiu f bun. acum ce nu stiu si vreau sa aflu cam ce distante ar trebui sa am pe fata , repere , cote intre oale ,bascule, ca sa pot intra calumea in asa zisul proiect e30 , cei care ma pot ajuta ii rog sa posteze pe aici sau 0761570011
|
Re: E30 - KRS
Quote:
|
bafta cu proiectu si daca afli distantele corecte dintre oale te rog sa imi zici si mie,mersi
|
nu am aflat inca cotele dar din ce am masurat eu , ar veni mijlocul masinii la baza bratului stergatorului din dreapta , si ce a iesit cam dureros , am luat reper , un surub de la flansa amortizorului , si mi-a iesit in sganga 57 cm si in dr 55.5 cm asta inseamna ca oala si lonjeronul au fost bine proptite, asta nu mai semnifica problema deoarece am terminat de montat elevatorul (calul) de redresat caroserii si maine colegu' meu Nea' Ilie va fi calare pe cal :)) asa ca o sa iasa treaba , i-am sch antigelul intre timp , un furtun , pompa de servo si placute frana spate (100 ron ATE) un pret bun zic eu , acum care ai prin casa din intamplare o siguranta de etrier de spate ca eu se pare ca nu am avut si ma miram dc imi trancane la gropi si la franare intra etrieru' peste mn in masina
|
8 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze din timpul lucrarilor
|
6 Attachment(s)
si ink kteva pzoe la masina tot am mai umblat pe la ea urmeaza sa intre la vopsit tinichigeria este terminata , o joaca la capota ma joc la un bad boy look din tabla care aveti idei postati
|
Farurile sunt smoked de fabrica? sau sunt home made:?:
|
frumusel mosu.bafta
|
Quote:
ms inca lucrez la el , sper sa iasa frumos ma gandesc la o vopsea neagra ca sa nu mai schimb taonu' |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ee asa da , arunga un kit angel eyes dak nu ai :X
|
Quote:
|
Quote:
Sal ...cu ce ai reparato la pedalier acolo..? Ms |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frate eu lucrez la un service din fericire , si treaba " murdara " mi-a facut-o coleu' meu mai in varsta vreo 70 de ani :)) dar are mana , ce e drept am stat cu gura pe el , aici vreau asa, aici asa aici asa, na asa e knd vrei ceva mai "aparte" dar in ceea ce tine de treaba lui petice si scos rugina , indreptat lonjeron pe aparatul de redresat caroserii , e meserias , saptamana asta sau viitoare cel tarziu sper sa imi intre in pregatire de vopsit masina , adik chituit , si chestiile astea , referitor la vopsitor ii puteti vedea talentul la sectiunea " masina mea Ford" si Shelby Cobra V6 este masina patronului meu la care a lucrat toata lumea tot personalul direct si indirect :)) si rezultatul isi spune cuvantul si mai avem cateva proiecte pe rol ... aaa si vezi ca vazusem pe cineva parca la TM vindea eleron m3 GT ceea ce cauti tu lopez din fibra parca arata destul de bine eu am avut 1 si l-am dat cu 100e :))
a... si am mau umbl;at pe la bad look , acum urmeaza sa dea colegii de la vopsitorie /pregatire forma finala |
8 Attachment(s)
revin dupa o perioada mai lunga , putine progrese la masina , mult a fost putin a ramas ... cateva poze sa va creati o parere , i-am montat de proba scaunul la sofer Recaro de la Mondeo ST piele , incalzit , sport kit-ul AC SchnitzeL , fusta fata+spate & praguri , mi-am luat si vopseaua Diamantschwarz metallic ( cod 181) deci teoretic in 1-2 sapt max ar trebui sa fie live pe strazile capitalei cu noile numere , cu numele meu pe acte :))))
|
interesant proiect, o sa iasa bine, mai ales ca ai unde sa il faci si o mana buna pentru tabla ;) ce pot spune decat succes si poate iesim cu ele cand sunt gata...ca si la al meu, mai e ceva :lol: spor!
|
frumos proiectul, ce motor are, sau o sa aiba? bafta!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am revenit
|
Interesanta vopseaua.
Arata din ce in ce mai bine ursu ... |
Arata foarte bine masina si vopseaua.
Toata lucrarea a fost facuta la acel service ? Este service-ul unde lucrezi tu acum ? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
o noua prezentare
|
nr de înmatriculare vine cumva de la „yoghi” ?as in...yoghi bear?
eu deși am Suzuki...sunt mare fan e30....am un singur sfat: „când peștele e-n cuib...te frige las-o JOS te frige las-o JOS”..... faină rău vopseaua |
frumos ursul dar pacat ca e urat propietarul :oops:
|
Ba chiar e urat rau proprietaru, pacat de urs la o adica... si lasand caterinca la o parte, scapa de stickerele alea de pe luneta si de tampenia aia din grila cu E 30, farurile alea tre sa le faci ceva sa fie de aceeasi nuanta faza lunga cu faza scurta. atat, in rest te iubim >:D<
|
ms baieti ,eram lipsit de preocupare la stickere :)) cat despre faruri... strang bani sa imi iau niste hella black de la mama lor , ms JIMina:X ai lav iu 2 sprintere
|
daca te gandesti sa dai farurile cu un pret decent ..paote te scap de ele .
|
4 Attachment(s)
in sfarsit suspensie completa : -40/-40 fata Koni spate FK
|
mai pica si pe la mecanica una alta , i-am luat la baiat capete bara , bielete antiruliu , rulment roata , si recent a primit un interior recaro in stare satisfacatoare ,fete de usi de pe un touring design edition faruri ca sa vad si eu ca omu, intr-o stare impecabila , next step in viitorul apropiat din B 90 YOG sa apara B xxx KRS adica sa o trec pe numele meu , voi mai reveni cu detalii
|
6 Attachment(s)
si poze recente scuzati claritatea
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning