![]() |
VT UserGroup || metal_militia vs. Most_Wanted
3 Attachment(s)
Pentru ca au aparut probleme in topicul facut initial de metal_militia si ambii useri au fost de acord sa se faca poll-ul iar, sunteti rugati sa votati din nou masina care va place cel mai mult.
* Original * metal_militia * Most_Wanted PS: metal_militia isi va vota propria lucrare, Most_Wanted de asemenea. PPS: votul meu merge, ca si in primul topic, la metal_militia. |
Re: VT UserGroup || metal_militia vs. Most_Wanted
votat METAL!!!
|
si eu tot cu votul initial raman... deci mw
|
METAL :peace: de ce ?? puteti observa si voi :peace:
|
hai sa fim seriosi ..ce a facut metal ..nu prea mi se pare tuning ..intradevar e o modificare ..pare ceva din viitor ..parerea mea
|
tot cu metal_militia am ramas ...
|
Quote:
|
...ai inteles gresit ...nu m-am luat de nimeni ....nu vreau sa influentez ,...am zis parerea mea ..cum si alstii si au ziso ..am si eu dreptul asta ...odata ce am voie sa si votez...
|
Vot Mw!...super misto a iesit ! Felicitari!
|
votat metal militia e mai curat lucrata si mai simplutza
|
vot mw ...imi place mai mult .....
|
vot M_Wanted ...imi place mai mult ..imi place si cea a lui metal militia ....marfa lucratura dar votu meu merge la M_Wanted
|
Nu este frumos ce se intampla aici. Este cel mai urat mod posibil de a fura, asa ca ii rog pe cei vizati (se stiu ei) sa nu mai repete gestul, pentru ca e posibil sa ne paraseasca!
|
pana acuma egalitate...8-8 ....
|
metal_militia
|
vot most wanted ...ptr TUNING
|
Quote:
edit : ganditziva bine ...poate nu sunt eu cel care a furat ;).....dar pt ca nu sunt in VT ....sunt desconsiderat .... |
De obicei, cine se scuza, se acuza. Eu nu ma refeream la massu' de care vorbesti tu, ci la 3 useri - diferiti, cica - care posteaza de pe acelasi IP. Ia mai gandeste-te putin! :wink:
|
metal militia ;)
|
votat metal...a lucrat mai curat dupa parerea mea
|
pai MW si grigox2 sunt frati deci asta s-ar putea sa fie cauza..dar al 3-lea ...:rolleyes2
si ms mult pt voturi baieti:peace: |
vot metal_militia
|
metal_militia a lucrat curat, dar most_wanted a facut TUNING , vot mw
|
Most wanted! a tunat am votat!
|
votat M_W arata mai bine masina lui
|
iar egalitate...se pare cei doi useri sunt la fel de buni in photoshop...
|
..la fel de buni ...nu nu cred ....e mai bun ...ba chair am avut ce invata de la el
dezavantaju meu cel ,mai mare e ca nu am net acasa ....... ia incercatzi sa facetzi vt fara net acasa si fara materiale :( ...asta e fiecare face ce poate Joker ..este un tovaras de al meu pe care am incercat sa il ajut sa faca si el vt ..si totzi trei intram de la aceeasi sala de net ..iar sala asre un singur ip ..... metal militzia stie care e situatia mea ....iar daca voi consideratzi ca acel vot este furat ....o s apunem in minus un vot ...este corect .....apropo o pot dovedi ca sala are un singur ip ;) .....si ca sa fie treaba mai buna ...metale tre invit la mine ... o sa itzi pot dovedi ...;) |
vot ptr most wanted ,il merita :)
|
nu ma-nebunii :evil: ..toti sunt cunoscatori :rolleyes2 si in chestia asta cu tuningul virtual nu e neaparat sa faci monstrii ai pistelor sau f&f...conteaza creativitatea si mai ales punerea in practica cat mai bine ;) ...
vad la "votatori" nume care nu le-am vazut niciodata sa voteze in battleuri de VT...toti jucatorii de NFS si fanii lu vin diesel :twisted: ...marii soferi cunoscatori :rolleyes2 |
adica tu zici ca eu te fur pt ca sunt in avantaj ..bv mah .......userele necunoscute sun din massuri ........frate ....o sa ne intalnim ..si o sa stam de vb face2face ....ca sa te conving ...
|
Ca si data trecuta , vot metal_militia ! bv ;) !
@m_w: faptul ca nu ai net acasa nu inseamna ca trebuie sa fii "scuzat" de greselile pe care le faci ! ! ! Tu ai ales sa lucrezi , acum nu cere de la altii sa te voteze din "mila" ! Sa nu ma intelegi gresit , si sper sa nu mai continui discutia asta "a lipsei de material" pt ca nu are sens ! ;) Succes in continuare ! |
..ia aratami unde am cerut mila .....stiu ca e un post cu o pagina mai inapoi ..dar nu am cerut mila .....e perfect corect ce zici tu ..dar chestia asta mi-o zic in mine mereu ......;)
...nu imi plang de mila ..... si cum adica nu are sens...ia zii ...ca mint acum .....off ...si ia zii am zis eu "votatzima pe mine ca nu am material si ma descurc mai greu " ...da intradevar am mentionat ca nu am material ...dar nu inseamna ca mi-am cerut mila .... ...... .....peace. |
Bai nene, tu esti unul dintre cei mai crizati oameni cand vine vorba de polluri! Cine te pune sa lucrezi daca n-ai materiale? Iti spun eu, nimeni, doar ambitia ta prosteasca!
Continuati la subiect, sau ma apuc de sters! |
vot Most_Wanted mult mai dragutza,metal_militia si a ta este frumoasa numa k nu imi plake kuloare este foarte luminata
|
votul meu merge la most wanted
|
Y2K...nu are nici un post..dar deja a apucat sa voteze :rolleyes2 cam ciudat nu?? :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning