![]() |
VW Corrado 1.8 20VT
3 Attachment(s)
masina am cumparat-o in martie 2009 neinscrisa cu motor 2.0 16v 9A in acte si din pacate cu 1.8 16v KR sub capota. si arata cam asa:
|
re: VW Corrado 1.8 20VT
3 Attachment(s)
am cumparat motor 2.0 16v 9A sa pot sa o inscriu si pe langa el, segmenti, ambreiaj, distributie, bujii etc... vandut si jantele de porsche:
PS: rog moderatorii sa nu considere UP faptul ca postez succesiv dar imi este mult mai usor sa fac o descriere cronologica, cu detalii si poze al fiecarei etape in felul asta. multumesc! |
4 Attachment(s)
Dupa aproape un an de asteptare si stres, am inmatriculat in sfarsit masina. Multumim R.A.R pentru amabilitate!
|
Arata super bine masina :P, felicitari ca ai reusit sa o inmatriculezi...chiar daca a costat o avere ( cred ).Jantele care le ai acuma pe ea sunt O.Z ?Se potrivesc bine.
|
3 Attachment(s)
Si-acum ca tot am inscris-o, am mai cumparat una :D , inmatriculata, pt piese. si daca tot incepusem rodajul la 16v, am zis ca cel mai bun lucru ar fi sa il dau la gunoi :D motivul se va vedea in poze :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
de pe cealalta masina am pus motorul evident cu tot cu punte, suspensie, frane(ATE Power Disk+ placute ATE), interior de piele, geamuri electrice si mi-am pastrat elementele de caroserie: aripi, usi, haion.am cumparat un set de bbs 16x7, le-am reconditionat si in sfarsit...am vopsit masina integral.
|
10 Attachment(s)
a primit si vr6-le bujii noi ngk iridium 6 si fiise bujii 10mm.vandut si bbs-urile pe 16, cumparat bbs rc 040 17x7.5 si cauciucuri 205/40 zr17. saptamana viitoare primeste si evacuare inox cap-coada. cu alte imbunatatiri si poze care nu imi vin in minte mai revin pe parcurs. pana atunci, niste poze de la ultima sesiune foto cu rc-urile:
|
Mi se par cam singurele jante care se potrivesc pe masina asta :D, dar sunt cam mari....Ce suspensie folosesti ?
|
Quote:
|
Superb exemplar!:love: Jantele sunt criminale. Felicitari pentru tot ce ai realizat la masina.
|
mersi ;)
|
Foarte frumoasa masina.
Toata stima. |
foarte frumoasa masina!!!!se vede multa munca,bani,pasiune,si cele mai frumoase jante pt corrado,bafta cu ea in continuare!!!!!!;)
|
1 Attachment(s)
...simpla si frumoasa ;) ...o bijuterie
|
foarte frumoasa masina....chiar isi merita placuta de inmatriculare...asa e
sa o stapanesti sanatos vr6-le tot vr6 ramane |
mersi tuturor pt aprecieri. alex la fel m-am gandit si eu cand am pus motorul, probabil ca e putin ramas in urma fata de un 1.8t de exemplu dar ca sunet inca nu am intalnit un motor care sa sune mai frumos ca vr6-le. vad ca esti din valcea, masina pe care am luat-o pt motor a fost multa vreme la voi ;)
|
O masina superba.iubesc acest model si este in inima mea, imediat dupa pisica.Felicitari pentru acest superb exemplar si sa te bucuri de el:!: Cred ca motorul trage foarte bine, o singura intrebare as avea: Ce consum mixt are:?:
Multa Bafta Cu Masina, FED. |
mersi! sincer consumul nu prea pot sa il vad pentru ca nu am vacuumul din bord conectat la admisie si momentan isi calculeaza consumul dupa ureche. ce pot sa iti spun e ca mai am un prieten cu corrado vr6 caruia ii indica bine consumul si afara ii ia 8-9 maxim si prin oras 12-13 la mers normal. evident ca daca se sta bara la bara sau ii da gusi atunci mai creste :D . dar eu zic ca la 2.8 benzina e decent
|
Multumesc mult, si parerea mea este ca e mai mult decat decent, mai ales ca motorul poate fi supus la forja fara probleme, din cate am inteles sunt foarte rezistenete...
|
pai la 2.8 2v/cilindru, n-are moarte, apa si ulei sa-i dai ;)
|
Cu cat e mai originala cu atat e mai frumoasa
|
Foarte frumoasa masina. Nota 10!
|
Felicitari pentru masina.nota 10
|
frumos frumos nu am ce zice ! stai pe la iulia HD ?
|
mersi, da, acolo.
|
3 Attachment(s)
azi am facut si evacuarea :D
|
foarte frumoasa masinuta si bafta pentru a ajunge la supremul vis 2.8
|
pai e deja 2.8 daca urmaresti topicul :). mai nou acum din pacate am probleme cu cutia, mai exact cu sincronul de a 2-a se pare care caraie daca ii dau a 1-a mai sus si apoi schimb. daca stie careva dintre voi un mecanic bun care e in stare sa desfaca o cutie, sa schimbe ce e de schimbat in ea si sa o reasambleze cum trebuie, astept o vorba.
|
am eu unu poate il sti are o dacaie turbo BAN are la numar in fine e prietenu meu si se pricepe si nu e scump .....
|
mDa ChiAR foarte gRAva masina Ta .... BafTa in continuare la modificat :D
|
iti pun si eu o intrebare ce ai facut cu 16 v ala arucat la gunoi :)? ma bate un gand si de aia intreb
ft furmos corrado-ul ta chiar frumusel jantele se potrivesc de minune si vr6 asta se aude ft grav eu unu am facut cea ce nu trebuia sa dau un 2.9:( de frica la consum si acum imi pare rau aveam cam 15 in ora de varf si 13 in rest inafara nu sccadea sun 10 la 120 130 |
Eu unu nu as fi ales sa fie sufata in MIG MAG ..as fi preferat argon e mai rezistenta .. dar acuma dupa necesitatile fiecarui atelier auto .. frumoasa masina !
|
Quote:
|
Quote:
|
0769726636 / Dan il cheama ,zici ca ai numaru de la oaie cu corrado !
|
Quote:
|
Quote:
mersi aleps pt nr. sa vad ce ma hotarasc sa fac cu cutia, ma bate gandul sa iau una in 6 trepte de golf 4 vr6 dar nu am gasit pana acum nici una sau vreo masina de dezmembrat.o sa-i dau oricum un telefon sa vb cu el sa vad ce si cum. |
npc am vazut azi masina pe la victor babes inca o data pot sa zic ca e frumoasa rau sa vedem maine cum sa descurcat maibunu ca trompeta mea poate da niste semne bune :D
|
pana una alta am luat alta cutie care pare foarte ok, sa vedem cand am timp sa o schimb sa vad exact pe masina ce si cum. ms aleps oricum ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning