Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   spectacol monster truck la era week-ul asta (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/212918-spectacol-monster-truck-week.html)

tyberyuSS 07-10-10 14:41

spectacol monster truck la era week-ul asta

1 Attachment(s)
spectacol incendiar la ERA schopping park, show cu monster truck , weekend-ul asta pe 8-9-10 octombrie de la ora 18:30:D

yulika 09-10-10 10:38

Re: spectacol monster truck la era week-ul asta

da ai uitat sa precizezi k e cu bilet .. nu's exact cat e biletul .. dar m'am invartit roata imprejur sa vad .. si era totul imprejmuit .. deci ..

e ca la circ :lol::lol::lol: platesti intri ... nu stai p langa ;)

r3sp3cT 09-10-10 11:13

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3713724)
da ai uitat sa precizezi k e cu bilet .. nu's exact cat e biletul .. dar m'am invartit roata imprejur sa vad .. si era totul imprejmuit .. deci ..

e ca la circ :lol::lol::lol: platesti intri ... nu stai p langa ;)

Era ceva de gen 25 de lei .. si 35 lei la tribuna.

Bondellu 09-10-10 13:08

Quote:

Originally Posted by r3sp3cT (Post 3713827)
Era ceva de gen 25 de lei .. si 35 lei la tribuna.

25 de lei in picioare si 35 in tribuna. Da ce prelate au pus sa nu vedem nimic din exterior :))

Eriksson 09-10-10 19:01

a facut cineva poze ? :)
daca da rog sa posteze:rolleyes2

DeMoN94 09-10-10 19:13

ca orice iesean am vazut si eu afishu prin orash si am zis sa ma duc si eu...(precizez ca eu nu am avut pc ca sa ma uit pe net) bon ma duc si eu vineri seara fac poze de'odata se ridica o cortin...toate bune si frumoase ma invart de 2 ori pe'acolo si vad 35 lei intrarea :| sa mor nu alta....nau putut macar sa puna si pe afishe pretzu ?? tzarani

Bondellu 09-10-10 19:27

Quote:

Originally Posted by DeMoN94 (Post 3714856)
ca orice iesean am vazut si eu afishu prin orash si am zis sa ma duc si eu...(precizez ca eu nu am avut pc ca sa ma uit pe net) bon ma duc si eu vineri seara fac poze de'odata se ridica o cortin...toate bune si frumoase ma invart de 2 ori pe'acolo si vad 35 lei intrarea :| sa mor nu alta....nau putut macar sa puna si pe afishe pretzu ?? tzarani

Nu mai mergea lumea daca puneau preturi pe afise. Era de asteptat sa nu fie moka dar macar nu ne mai punea pe drumuri degeaba, George stie. :))

tyberyuSS 09-10-10 22:00

8 Attachment(s)
pozee:D si videouri.. pe mess:i_am_roller

yulika 10-10-10 00:41

sincer .. cred k e mai multa adrenalina cu un off-road adevarat .. decat cu un monster truck .. parerea mea :-P

DeMoN94 10-10-10 08:27

Am si eu cateva poze de inaintea spectacolului :) le'am pus intr'un rar dati download.... http://fisierulmeu.ro/57Z7PJNV8ZE4/poze-rar.html

morpheusmaster 10-10-10 10:48

Nu's tot aia de au fost la Piatra? (cam penibili asa la SPECTACOOOL!!!!)

MnezO 10-10-10 18:38

Aceeasi chestia am zis-o si eu morph ! Cam penibili fata de ce inseamna adevaratele monster truckuri + ca te inchid inauntru ca al circ!

jipianu 10-10-10 18:42

au fost si prin vrancea mi se pare asitia

morpheusmaster 10-10-10 18:45

Ca te inchid ca te inchid...treaba lor cum isi discuta politica de vanzari...dar pui mei 25 lei sau cat ati zis ca e biletul mi se pare ffffffoarte mult. La eventuri d'ale noastre dam 15/20 si avem ce vedea...pui mei...acolo dc sa dai 25 lei? ca sa vezi un smurf prins de plafonu unei masini?...plm

...sec

drobet@ 11-10-10 08:29

degeaba spuneti voi asta dar a fost frumos;)

MnezO 11-10-10 18:12

Da a fost frumos drobeta sa vezi masiini sfarmanduse ! in rest nu mi s-a parut interesant!

All times are GMT +2. The time now is 03:59.

- Copyright 2026 4Tuning