Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   FTC (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/212770-ftc.html)

valusss 06-10-10 18:58

FTC

10 Attachment(s)
Salut tuturor posesorilor de batranele,o sa incerc sa va prezint si eu masina mea mostenire de la tatal meu.O Dacia 1300,an de fabricatie 1975,aceasta a suferit cateva modificari de-a lungul timpului o vopsea noua,un motor 1400 cu un carburator dublu corp de oltcit,niste roti de Aro 10 cu gume fata 185/55 r14 si spate 195/55 r14 Toyo garda la sol micsorata circa 10 cm,telescoape fata&spate pe gaz.Acum o sa pun si cateva poze,sper sa va placa:rolleyes2

valusss 06-10-10 19:00

Re: FTC

astept parerile voastre

nephew Mitel 06-10-10 19:19

Felicitari. Arata foarte bine masina.
Interiorul cum arata?

SOLENZAXJG 06-10-10 20:05

Ce bine ai scos omule dacia imi place ce ai facut din ea marfa;)

aditzaa 06-10-10 21:28

Quote:

Originally Posted by valusss (Post 3707620)
astept parerile voastre

Bv Vali imi place cum a iesit oricum e mai frumoasa in realitate.Poate nu faci si tu ca Catalin dupa ce ai bagat atatia bani in ea o vinzi.bafta in continuare

alex3faq 06-10-10 21:48

foarte bine arata . ai facut o treaba buna!!!!

adi.schumi_tm 07-10-10 14:56

Imi place cum a iesit masina,felicitari,dar parca toba aia nu e de acolo,dar daca tie iti place e ok.Ce consum ai pe gaz?

B-61-KYS 07-10-10 18:19

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3709598)
Imi place cum a iesit masina,felicitari,dar parca toba aia nu e de acolo,dar daca tie iti place e ok.Ce consum ai pe gaz?

Imi aduce nitel cu...NIG-ul :) inclusiv la toba...

schumi_86 07-10-10 19:20

Frumoasa masina! E bine ca ai lasat-o asa simpla,chiar dau bine jantele de Aro pe ea;)

hutzzyy 07-10-10 19:58

o masina reusit.chiar imi place :D bafta :D

uN_DuC 07-10-10 20:15

ambele sunt frumoase :D

fane1990 07-10-10 20:34

imi place stilul pe care l-ai adoptat... bafta mai departe.

valusss 08-10-10 14:36

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3707680)
Felicitari. Arata foarte bine masina.
Interiorul cum arata?

din pacate la interior nu am reusit sa fac poze o sa pun cat mai curand ori cum nu am schimbat mai nic di cel de 1300 in afara de un volan sa zicem sport si niste scaune de bmw care trebuiesc tapitate.

valusss 08-10-10 14:43

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3709598)

da sttiu mergea alt ceva dar pana o sa fac rost de bani...o sa ramana asta:D consumul dak nu te dai la ea adik pana in 3000 de ture se apropie de una normala dak sari de 3000 automat se deschide si a doua camera si ajunge undeva la 15 16 litri poate chiar si mai bn dar asta e madria si prostia se plateste la mn sper sa fie doar mandria

valusss 08-10-10 14:48

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3710013)
Imi aduce nitel cu...NIG-ul :) inclusiv la toba...

de la el am luat jantele gumele de pe fata tot de la el sunt toba sa nimerit sa semene cu a lui este facuta din bucati. un ornament de aici un toba de colo putina imaginatie si lipite toate cu sudura si a iesit ceea ce e pe masina.

valusss 08-10-10 15:07

ma bucur ca va place ceea ce a iesit si va multumesc k ma incurajati sa merg mai departe sper sa nu o vand cun zice aditzaa si sa ii pun un motor mai serios niste frane si roti mai bune dar in momentu de fata cu legile si politaii care sunt acu...e foarte greu.inca o data va multumesc si o sa pun niste poze cat mai curand posibil

b08ygs 08-10-10 15:38

Arata bine batrana pentru varsta ei:-P dar daca eram in locul tau renuntam la carligul de tractare, la rotile de aro(sunt mari si greoaie) si incercam sa pun alt tips la toba sau macar sa o bag mai in interior, nu de alta dar iese afara ca o p...a erecta:lol:

Pasajele sunt de golf? Sau sunt trase din cele standard?
Bafta cu batrana;)

B-03-TRT 08-10-10 16:43

Incearca sa pui niste jante dublate sau Canadele alea latite !!! ar da frumos si asa si nu mai trage motoru de ele !!si cu toba nici mie nu prea imi place !!! da in resti e suberba Bravoo!!

B 37 GPC 08-10-10 17:25

arata intrun fel mare masina ta
bafta in continuare cu proiectul

valusss 08-10-10 19:49

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3712212)
Arata bine batrana pentru varsta ei:-P dar daca eram in locul tau renuntam la carligul de tractare, la rotile de aro(sunt mari si greoaie) si incercam sa pun alt tips la toba sau macar sa o bag mai in interior, nu de alta dar iese afara ca o p...a erecta:lol:

Pasajele sunt de golf? Sau sunt trase din cele standard?
Bafta cu batrana;)

pasajele sunt de golf dar am facut o mare greseala trebuiau puse mai sus k sa obtin o garda mai joasa asa e cam ridicata de spate si nu e bn deaia se vede si toba foarte mult si tot ce mai e pe sub masina cu rotile stiu k sunt greoaie dar deocandata alta optiune nu am din cauza banilor trebe sa ma multumesc doar cu faptu k arata bn pe masina:lol:cu carligu nu lam pus de frumusete ci di necesitate pana sa arate asa era ca ori si ce dacie normala care facea treburile prin curte si obiceiurile vechi dispar cam greu:oops: multam pt sfaturi!!

valusss 08-10-10 19:58

Quote:

Originally Posted by B-03-TRT (Post 3712356)
Incearca sa pui niste jante dublate sau Canadele alea latite !!! ar da frumos si asa si nu mai trage motoru de ele !!si cu toba nici mie nu prea imi place !!! da in resti e suberba Bravoo!!

le am deja dar trebuiesc slefuite si incaltate ma gandeam sa pun niste distantiere de 2 3 cm intre jante si butuci dar pt asta imi trebuiesc niste prezoane mai lungi si nu stiu unde sa gasesc lear scoate mai inafara si in felu asta ar da mai bn si nici politia nu se mai ia de mn

valusss 08-10-10 20:56

1 Attachment(s)
scuze era o dezordine de nedescris:oops: dar se vad si jantele pe undeva pe acolo:lol:

B-03-TRT 08-10-10 22:03

Da foarte tare asa caut si euu pentru a mea :)) o sa ma duc pe al dezsmebrari sa vad ce gaesc!!
Si la canadele alea fatile si punele pe masina ca dau prea bine :X:X:X:X

white 10-10-10 11:44

dupa multa ambitie, munca si sudoare a iesit ce a iesit bv valuss se pare ca truda ta nu a fost in zadar, imi place mult masina ta mai ales ca am si condus-o :D te asteptam cu noutati, multa bafta si idei cat mai stralucite in ceea ce faci tu pentru masina ta!

cosmin ati 15-10-10 15:28

Salut valica, merge FiTosiCaa? bravooooooo ai ceva unicat in Buzau sa ai grija de ea si astept sa te vad cu un grizlii:D:rolleyes2 cat de curand

SOLENZAXJG 16-10-10 08:27

Ceva poze nu mai pui?Sa mai vedem cum arata;)

Alexis_PSA 16-10-10 19:45

felicitari pt masina , si mai pune si u cateva poze cu masinuta :D

valusss 18-10-10 19:24

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3732444)
felicitari pt masina , si mai pune si u cateva poze cu masinuta :D

din pacate nu mai pot pune poze.Mii de scuze dar telefonu meu a inebunit il am de doua spt la reparat si nenea ala nu ii da de cap si o sa mai fiu plecat si cam 3 sapt de acasa cu unele prb promit k in cel mai scurt timp posibil sa vin cu poze noi:mrhappy::mrhappy:

valusss 18-10-10 19:39

10 Attachment(s)
tot ce mai am sunt astea. niste poze mai vechi in care aripele pe spate lasau de dorit:oops:iar in poza cu zapada era gata sa se apropie de sf vietii ei dar...a avut noroc

SOLENZAXJG 19-10-10 15:41

Oricum arata bine masina dar pune poze mai noi cum arata acuma masina;)

Cosmin-SNR 19-10-10 16:59

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740342)
Oricum arata bine masina dar pune poze mai noi cum arata acuma masina;)

Citeste mai sus inainte de poze, si vezi unde a zis ca nu ii mai merge telefonul, ca este la reparat:D

SOLENZAXJG 19-10-10 18:09

Cosmin dar daca tie telefonul ti stricat inseamna ca tu nu mai poti face poze pana nu til repari tu zici ca ii singurul telefon cu camera,el poate are un prieten sau prietenasa are un aparat foto digital,telefon,camera.Am vazut ce a spus el ca ii stricat dar mai sunt destule.

Cosmin-SNR 19-10-10 19:22

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740761)
Cosmin dar daca tie telefonul ti stricat inseamna ca tu nu mai poti face poze pana nu til repari tu zici ca ii singurul telefon cu camera,el poate are un prieten sau prietenasa are un aparat foto digital,telefon,camera.Am vazut ce a spus el ca ii stricat dar mai sunt destule.

Poate el nu are posibilitate, am zis si eu, nu mai dati cu parul...

valusss 19-10-10 19:34

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740761)

nu vreau sa par rautacios dar telefoanele in cercu meu de prieteni nu sunt punctu nostru forte :oops:am doar niste vga uri care de cat sa fac poze cu ele...mai bn ma lipsesc...promit sa ma revansez cu niste poze bn facute:mrgreen::peace:

SOLENZAXJG 20-10-10 12:58

Cosmin era imposibil sa nu aiba nici un prieten asta era faza,si vad ca deja valuss a da si raspunsul de ce nu vrea sa faca alte poze;).Ii lamurita problema;)

cosmin ati 21-10-10 15:19

valica dupa ce vii din misiune de la Fagaras facem o sedinta foto de calitatete cu STF-u FTC-u SI CU CIP-ul sa le aratm la baieti masinile ok sanu-i mai superi aici pe baieti

SOLENZAXJG 21-10-10 16:06

cosmin ati imi place cum gandesti;) te astept cu pozele;)

pwr_bz 29-10-10 16:58

E ok pana acum.
Se poate si mai bine pe viitor.
Daca mergi pe linia clasica o sa ai numai de castigat.

white 03-11-10 10:13

Quote:

Originally Posted by cosmin ati (Post 3745985)
valica dupa ce vii din misiune de la Fagaras facem o sedinta foto de calitatete cu STF-u FTC-u SI CU CIP-ul sa le aratm la baieti masinile ok sanu-i mai superi aici pe baieti

aduc eu un tel performant de 5 mega pixeli ;) app sambata esti acasa cosmine k vine si valus si poate ne tragem in poze cu ceea ce iubim noi mai mult :D

SOLENZAXJG 03-11-10 20:51

Asteptam pozele;)

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning