![]() |
FTC
10 Attachment(s)
Salut tuturor posesorilor de batranele,o sa incerc sa va prezint si eu masina mea mostenire de la tatal meu.O Dacia 1300,an de fabricatie 1975,aceasta a suferit cateva modificari de-a lungul timpului o vopsea noua,un motor 1400 cu un carburator dublu corp de oltcit,niste roti de Aro 10 cu gume fata 185/55 r14 si spate 195/55 r14 Toyo garda la sol micsorata circa 10 cm,telescoape fata&spate pe gaz.Acum o sa pun si cateva poze,sper sa va placa:rolleyes2
|
Re: FTC
astept parerile voastre
|
Felicitari. Arata foarte bine masina.
Interiorul cum arata? |
Ce bine ai scos omule dacia imi place ce ai facut din ea marfa;)
|
Quote:
|
foarte bine arata . ai facut o treaba buna!!!!
|
Imi place cum a iesit masina,felicitari,dar parca toba aia nu e de acolo,dar daca tie iti place e ok.Ce consum ai pe gaz?
|
Quote:
Imi aduce nitel cu...NIG-ul :) inclusiv la toba... |
Frumoasa masina! E bine ca ai lasat-o asa simpla,chiar dau bine jantele de Aro pe ea;)
|
o masina reusit.chiar imi place :D bafta :D
|
ambele sunt frumoase :D
|
imi place stilul pe care l-ai adoptat... bafta mai departe.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma bucur ca va place ceea ce a iesit si va multumesc k ma incurajati sa merg mai departe sper sa nu o vand cun zice aditzaa si sa ii pun un motor mai serios niste frane si roti mai bune dar in momentu de fata cu legile si politaii care sunt acu...e foarte greu.inca o data va multumesc si o sa pun niste poze cat mai curand posibil
|
Arata bine batrana pentru varsta ei:-P dar daca eram in locul tau renuntam la carligul de tractare, la rotile de aro(sunt mari si greoaie) si incercam sa pun alt tips la toba sau macar sa o bag mai in interior, nu de alta dar iese afara ca o p...a erecta:lol:
Pasajele sunt de golf? Sau sunt trase din cele standard? Bafta cu batrana;) |
Incearca sa pui niste jante dublate sau Canadele alea latite !!! ar da frumos si asa si nu mai trage motoru de ele !!si cu toba nici mie nu prea imi place !!! da in resti e suberba Bravoo!!
|
arata intrun fel mare masina ta
bafta in continuare cu proiectul |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze era o dezordine de nedescris:oops: dar se vad si jantele pe undeva pe acolo:lol:
|
Da foarte tare asa caut si euu pentru a mea :)) o sa ma duc pe al dezsmebrari sa vad ce gaesc!!
Si la canadele alea fatile si punele pe masina ca dau prea bine :X:X:X:X |
dupa multa ambitie, munca si sudoare a iesit ce a iesit bv valuss se pare ca truda ta nu a fost in zadar, imi place mult masina ta mai ales ca am si condus-o :D te asteptam cu noutati, multa bafta si idei cat mai stralucite in ceea ce faci tu pentru masina ta!
|
Salut valica, merge FiTosiCaa? bravooooooo ai ceva unicat in Buzau sa ai grija de ea si astept sa te vad cu un grizlii:D:rolleyes2 cat de curand
|
Ceva poze nu mai pui?Sa mai vedem cum arata;)
|
felicitari pt masina , si mai pune si u cateva poze cu masinuta :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
tot ce mai am sunt astea. niste poze mai vechi in care aripele pe spate lasau de dorit:oops:iar in poza cu zapada era gata sa se apropie de sf vietii ei dar...a avut noroc
|
Oricum arata bine masina dar pune poze mai noi cum arata acuma masina;)
|
Quote:
|
Cosmin dar daca tie telefonul ti stricat inseamna ca tu nu mai poti face poze pana nu til repari tu zici ca ii singurul telefon cu camera,el poate are un prieten sau prietenasa are un aparat foto digital,telefon,camera.Am vazut ce a spus el ca ii stricat dar mai sunt destule.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cosmin era imposibil sa nu aiba nici un prieten asta era faza,si vad ca deja valuss a da si raspunsul de ce nu vrea sa faca alte poze;).Ii lamurita problema;)
|
valica dupa ce vii din misiune de la Fagaras facem o sedinta foto de calitatete cu STF-u FTC-u SI CU CIP-ul sa le aratm la baieti masinile ok sanu-i mai superi aici pe baieti
|
cosmin ati imi place cum gandesti;) te astept cu pozele;)
|
E ok pana acum.
Se poate si mai bine pe viitor. Daca mergi pe linia clasica o sa ai numai de castigat. |
Quote:
|
Asteptam pozele;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning