![]() |
E30 - ul meu cam materialist
4 Attachment(s)
bmw 318 din 1986 4 usi pe care l-am cumparat acum vre-o 2 ani
|
Re: e30-ul meu cam materialist
si am inceput sa scimb cate ceva pe la el
|
Salut si bine ai venit.Frumos ursache, il dai de-a latu' :D ?Incearca sa dai mai multe detalii despre masina inclusiv ce ai schimbat si ce anume vrei sa schimbi pe viitor.Mai pe scurt...planurile tale cu masina :D.
|
Frumos !
Hai cu detalii , planuri , ganduri ,vise :d... Bafta ! |
6 Attachment(s)
cateva poze
|
mersi si bine v-am gasit:-)decomadat o sa va pun poze cu ce am facut pana acum si cu ce va urma pt ca acuma este la tinichigerie vopsitorie
|
10 Attachment(s)
cum la orice urs-i sta bine de-a latu a urmat
|
Bine lucrat ! Felicitari !
Astept cu nerabdare un video cu bestiuta :D !!! Ce culoare va fi :? |
motorul care este pe masina acum este un 2.5 24 v fara vanos dar am avut si un 2.0 24 v din gresala:D
|
4 Attachment(s)
niste poze dupa ce am pus 2.5 -ul
|
la culoare nu m-am hotarat inca ,astept propuneri si din partea voastra si eventuale poze:help:
|
ce am m-ai schimbat pe la ea dar cu ce nu am poze:suspensie sport,volan m tech 2,pedale,scaune fata recaro originale,jante ats pe 15 din pacate,faruri angel eyes cu lupa,ochelari faruri,stopuri
|
scapa de rugina !!!!!!!!
|
iai facut tabla la bmw parca e in LOMB la tinichigie si vopsit complect !:rolleyes2;)
|
Re: E30 - ul meu cam materialist
da este in lomb acuma incearca sa scape de rugina:D
|
sa imi zici si mie ce arcuri iti pui pe spate, si sa pui niste poze cu suspensia noua.
|
am suspensie sport pusa pe ea numai vreau sa o schimb cu una reglabila ,suspensia actuala este ta technix
|
arcuri am schimbat deja vre-o 2 perechi pe spate si tot nu o coboara destul...
|
4 Attachment(s)
niste poze mai vechi cu putina munca
|
Ce diferential ai ? E blocant ? Raport ?
|
problema asta o am si eu cu garda la sol. stiu ca e diferenta la aripa spate, dar chiar si asa, tot nu e ok cat reusesc sa o las.
ai punte cu discuri, sau tamburi? eu ma gandesc sa nu fie si din asta. la mine dupa ce am scos tampoanele de cauciuc pe care sta arcul(in total cred ca sunt cam 1,5cm), nu a comorat garda deloc, deci nu prea mai stiu ce sa zic |
diferentialul este blocant dar nus cat la suta si credca este 3.64 sau asa ceva nus sigur ca nu ma prea pricep la astea este o poza mai inainte cu el desfacut
|
11 Attachment(s)
o sa pun si niste poze cu jantele care sunt acum pe masina pe care le-am luat intr-o stare f proasta si le-am reconditionat cu ajutorul varului meu paul (manual,home made)
|
brate spate cu discuri si discuri fata perforate si ventilate,cu suspensia cred ca cel mai bun mod este una reglabila:D
|
Un kit m-tech 2 + o vopsire in intregime si e super!
|
toate pozele pe care le-am pus pana acum sunt din trecut ,o sa revin cu poze din prezent cu ce s-a mai facut la masina
|
Uite o culoare foarte tare ( si-un motor pe masura :yikes: ): http://wp1016621.wp027.webpack.hoste...833/f01833.htm
|
m tech 1 vreau sa-l fac
|
motorul ala cred ca este visul oricarui proprietar de e30 si culoarea este frumoasa dar sincer nu mai vreau niciodata culoarea gri
|
https://www.youtube.com/watch?v=DlQ5PPnJhnQ
https://www.youtube.com/watch?v=GYtlO...eature=related Asculta-le, te ung pe suflet :)) |
Norocel man. Frumoasa si rapida evolutia. Din toate pozele asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1286371333 mia atras atentia datorita CAIului facut foaarte frumos (parerea mea). Imi poti spune sau lasa pe PM, producatorul filtrului? Sau un link de unde il pot achizitiona?
|
2 Attachment(s)
filtrul de aer este raid si il poti achizitiona de la spider tuning cluj
daca te hotarasti sa-ti cumperi ia numai filtrul ca tubulatura aia este 20lei la baumax sau practiker si daca-l iei cu tot cu ea este vreo 200lei diferenta aripioare |
scapa de rugina lonca.....si fai o culore frumosa:D bafta cu ursu.........cind e gata te astept la start cu cel gri...avem motore identice sa vedem cum stam:lol:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
da da la ceterna(tubulatura) aia doar ca citerna aia te coasta vre-o 2 mil in plus :D
dar filtrul poti sa il iei in carcasa aia de carbon si fara citerna:D credca numa in primavara mai pisti ca mai este de lucru si mersi poze noi pisti(cox) sa imi cauti aripile interioare sa nu uiti filtrul este varianta small si scuze ca nu ti-am trimis private dar inca nu ma prea pricep si injectia nu o vand vreau sa pastrez motorul original complect |
2 Attachment(s)
frumoasa evolutie :D eu as zice sa`l faci albastru(Farbe GLETSCHERBLAU METALLIC (280) ):lol:
|
azi este joi:peace:
|
Iese ursu la plimbare pe bulevard ? :)
|
4 Attachment(s)
nu o iesit ursu ca mai este de lucru la el dar o iesit diezelu:D
|