![]() |
Porsche 944 -II-
6 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa intru din nou in posesia unui 944.
L-am cumparat azi 03.10.2010. O sa pun cateva poze azi si o sa revin cu mai multe inf. Porsche 944 -an 03.10.1983 -2449cmc |
Re: Porsche 944 -II-
waaa... cunosc masina... avea numere de germania...misto masinutza in special rotile
|
Bine ai revenit printre noi !
Spor la treaba (ai ceva de lucru la ea)... Noi chiar nu putem organiza o intalnire? Pentru inceput as propune sa ne vedem intr-o seara la un suc, ce ziceti? |
Am fost aici doar ca am stat putin in umbra!
Azi o bag la doctor. Am incercat sa merg cu ea dar motorul e varza si nu vreau sa-l stric mai rau. Asa ca o duc sa-i dau motorul jos sa vad ce se mai poate face din el. Revin maine cu poze si cu un diagnostic. |
Sa o porti sanatos.Gata , nu mai iei 928?
S-ar putea sa va invit la un concurs de slalom pe la sfarsitul lui Octombrie.Inca nu este nimic sigur. |
Quote:
Nu, nu ranunt la 928 dar asta o sa o tin mai de tavaleala:twisted: pana ajung sa iau un 928. Nu te grabi cu concursul sa apuc sa o fac si eu. |
Sa o stapanesti sanatos!
in sfarsit ai revenit si tu printre oameni! :))) |
4 Attachment(s)
Prima operatie a reusit cu succes!
Datorita Dr. Alex pacientul se poate misca. Am inlocuirt cuzinetul de la pistonul 3 si se pare ca acum masina merge fara nici un fel de bataie. Cateva poze din timpul operatiei...:lol: |
excelent, sa auzim numai de bine !
|
ce ma mai uitam dupa masina asta in anunt... e bestiala... bafta cu ea...
|
Quote:
|
Cand isi baga manutele alea Alex pe acolo face minuni! :))
E ca zana din emisiunea aia: Surprize Surprize! |
Maine o sa fie gata si actele si cred ca miercuri ma dau cu el.
Mai trebuie sa-i schimb un tampon la motor si sa-i fac electroventilatorul. Si poate duminica ne strangem mai multi la o liniuta:lol: |
vin si eu cu mazda :) sa horcäi citiva porci.......
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai bine asa...
|
Quote:
te aștept sa vedem cum horcaie mazda! :) |
Ai masina ai probleme...........
Aseara am reusit sa pun totul pe ea si sa plec spre casa. Fericire mare masina mergea impecabil dar dupa numai 5 minute de mers s-a auzit o mare bubuitura si motorul s-a oprit. Eram in masina cu Alex si in prima faza am crezut ca a cedat motorul....dar nu a fast asa motorul mergeaperfect. Problema venea acum din spate de la cutie. Asa ca acum am de schimbat si cutia:cry: |
Quote:
cu raport 100%! hihi! |
s-a dus diferentialu?
am o cutie de 944 cu ceva problema...trebuie sa o desfac sa vad care e baiul...si vedem ce piese iti pot da de acolo. asta cand ma intorc in tzara. |
Quote:
Acum am una cu dif sudat http://www.4tuning.tv/m5Tb1lTNb7I/Porsche_944.html |
2 Attachment(s)
Am reusit sa scot cam tot ce aveam in interior (mocheta, scaune, buretele antifonic) pentru a reduce greutatea masini.
Acum urmeaza montarea franei de mana hidraulica si in viitorul apropiat montarea rollcage-ului. Volanul a fost schimbat cu unul perfect rotund cu diametru mai mic.:lol: |
de ce ai scos tot din ea ce vrei sa faci cu masina?
|
Vreau sa ma dau cu ea:twisted:
Sa-i fortez limitele la maxim. |
aa credeam ca vrei sa o faci de VTM sau cine stie ce
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Primul pas in lumea driftului:twisted:
Am inscriso la FRD. Nu pot sa pun linkul :sad: |
insista ...stim ca poti.
|
Avem incredere in tine!!!
|
5 Attachment(s)
Primele poze dupa.....
Acum cred ca e cu vreo 100-150 kg mai usoara:lol: Sper sa nu le pun la loc in momentul montari roll-cage In weekend am programat un mic antrenament. |
Mare pacat... chiar nu merita o asemena masina sa ajunga DRIFT CAR
|
de unde parerea asta?
|
fiind ca este o masina destul de rara la noi in tara si foarte frumoasa si zic eu ca nu merita sa fie o masina de drift pt ca in drift se risca multe accidente si etc ...
|
Quote:
E singura masina (marca) care vreau sa merg si care imi face placere. E greu sa alergi pe altceva !! |
sunt unii care fac drift cu 911 :) ficare cu ce isi permite ;)
|
Quote:
|
Cam cat consuma la 100/km ??
|
mama ce intrebari pe juniori astia:)
|
Quote:
Cauta pe google ca gasesti... Nu se intreaba la o masina sport cat consuma...asa cum nu se intreaba varsta unei doamne. |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sa o luam altfel..deci testat de mine 50 de roni..bagati cu becul aprins m-au tinut juma de ora de blana prin oras la 3 dimineata ..adica intrat de-a latul in curbe intersectii si tot ce tine de virat:))...( jucam ascunsa) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning