![]() |
[INT] Cadillac Elderado ... american cowboy
9 Attachment(s)
drive me cowboy...drive me ... |
Re: [INT] Cadillac Elderado ... american cowboy
Shtei Zozo ce shtie...super paintu`
|
kitch... am spus-o d la 4tuning day incoace...
|
meserie masina,dar nu e extraordinara.respect pt ZOZO, respect pt ceea ce face,dar masina nu are acel ceva care sa ma atraga.
|
super mijto! WOW :shock:
|
se vede ca a fost multa munca depusa pentru masina asta...un veritabil PIMP mobil:D:D
|
s-ar putea sa ma insel.. dar modelul nu este cumva eldorado?
|
not my type...:rolleyes2
e prea...impodobita... |
Quote:
e o masina facuta pentru show |
cand o veni vremea ma duc cu ea cu sorcova... hai sa fim seriosi ... tuningul nu inseamna sa o incarci si sa pui tot ce se potate pune intr-o masina... doar pielea aia alba imi place
|
Quote:
|
E prea misto.....chiar am ramas fara cuvinte cand am vazut-o la 4tuning day.LCD in loc de oglinzi???THIS CAR IZ DA SHIT:D
|
yeah... big shit.... asta e tot, lcd in oglinzi, si e masina anului...
tot respectul pentru investitie, dar nu e convingator rezultatul... |
se vede ca s-a lucrat din greu la ea , e americana ....ce sa mai... tre sa arate altfel , interiorul nu arata rau dar parca ceva nu-mi place la ext
felicitari oricum...! |
se vede ca s-au bagat multi bani, dar nu e chiar pe gustul meu. pentru iubitorii de pimp mobil merge :)
|
Quote:
|
nah... daca asta i-a placut proprietarului... oricum sunt un anti fan convins, nu merita premiul cel mare cu siguranta....
|
am votat frumos.. hmm eu zic ca merge intotdeauna mau fascinat masinile astea
|
Quote:
|
ia cam stricat linia originala prin paintu ala , nu mai iese in evidenta ce trebuia sa iasa , cum zicea cineva pe pag 1 tuningu nu inseaman doar sa pui piese pe masina , xcum sa se bucure de ea cui ii place ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
salut tuturor.
eu sant proprietarul cadilacului,adica am fost ptr ca sa vandut cu suma de 14 000 de euro acu 4 luni. deci sa spun si eu doua cuvinte,normal gusturile difera de la om la om.eu am facut o masina PIMP daca se cunoaste acest cuvant si la noi.hai sa fim realisti de ce nu e ok treba cu monitoarele in oglizi este taranesc cumva?nas crede,am facut un lucru care nu la mai facut nimeni pana atunci nici cei de la pimp my ride. atunci ce sa zic eu cand vad la tv ca pune in masina calcator ptr rufe,cusca de caini,acvari,uscator de par,preso de cafea,etc si o gramada de fel si fel de lucruri stupide.PE ASTEA CUM LEATI CATALOGA? masina am facuto ptr gusturile tuturor,iar paintul stiu ca e foarte complex,dar am vrut sa arat mai multe feluri de paint si in special calitatea.nu uitati e o masina de show. iar de interior sa nu mai vorbesc nici cea mai mica defectiune nu avea si a fost 100% inbracat in piele.si cred ca am ales bine combinatia de piele. sa butonezi pe calc e usor sa zici ca nu e ok dar asta voi stiti. ORICUM LA ANUL DE 4 TUNING DAY legativa bine la pantaloni sa nu va cada cand o sa apar cu urmatoarea masina,asta va garantez ca va fi asa cum tre sa arate o masina preparata. premiul 4tunig orcum nul dau la nimeni,asa ca luati-o ca pe o provocare cei ce tuningheaza, mai bine zis" CREAZA" masini. pozele astea cum le catalogati? cupeul alb cu paint a fost facut acuma 6 ani, luati an considerare asta. |
Quote:
|
zozo, eu am fost unul din criticii tai, nu pentru ca am ceva personal cu tine, te-am vazut la 4tday, am vorbit, ti-am inteles punctul de vedere.
numai ca stilul masinii tale, desi muncita din greu, sunt convins, nu era, din punctul meu de vedere, cel reprezentaiv pentru 4tuning day, nu era masina care sa castige premiul cel mare nu pentru ca nu ar fi fost muncita sau pentru ca modificarile ar fi fost facute la fwtwi ma-sa, ci pentru ca ideea de 4tuning day nu era corect reprezentata de proiectul asta. sincer, tot respectul pentru tine si pentru munca ta, nu pun nicio clipa la indoiala calitatile tale, departe de mine gandul asta, sper ca ai inteles ideea p.s.: cat despre modificarile de la pimp my ride... s-a tot discutat despre ele pe forum... tiganeli mai mari ca ale alora nu face nimeni pe planeta :) |
lasa ca la anul nu veti mai avea obiectii.
|
las` ca ii betonata...ai ajuns departe..
|
Nu da o senzatie de maxim confort.Are cu adevarat un aer PIMP.Este frumos dar nu pe gustul meu.
|
este o lucrare pe cinste e chiar extraordinar dar dece toti schimba culoare si nu forma ca ar fi tare ceva nou personalizat,ca pina la urma tuning-ul este o modalitate de ati personaliza masina mai ales stylingul.PEACE
|
SUPERRRRRRR masina am vazuto in tm
propietaru sta la mn in zona ii bestiala masina |
superbe masini si painting-uri.....bravo DR. ZOZO!
|
ampulea... tuning prea exagerat!! mie unu nu imi place!!! tiagnesc :))
|
Bha fratilor.. nu il mai ridicati in slavi pe lake asta fara sa il cunoasteti...
Ducetiva unu masina la el... si daca o sa iti faca treaba(ma indoiesc) .. atunci laudatil. Sa vedem atunci cati sau cine o sa il mai laude |
Mie personal nu-mi place ! Are prea multe lucruri. Int-un cuvant nu e stilul meu. Am votat MERGE pentru ca sunt sigur ca e o masina mai mult ca buna pentru un PIMP. A fost bine lucrata, din acest punct felicitari ZoZo. Nu stiu daca e cum zice Ryan epntru ca inca nu am folosit serviciile tale. Oricum astept sa vad ce va veni la 4TNG Day :wink:, sper ca va fi mai "stradala". Bafta
|
merge, dar cred ca se putea si mai bine
|
tapiter auto
e foarte frumos dizainul ,dat pe scaune mergea ceva brodat;)
|
Frumos interior....chiar imi place...dar ma intreb cum conduce cu volanu ala asa ciudat=))
|
este frumoasa,dar am o singura curiozitate...cu ar arata masina dupa o zi in care ploua?:))... probabil o menajera pt interior?:D... in fine , e k masinutza
|
in cele 7 luni cat am tinut masina,niciodata nu am curatit interiorul,doar l-am aspirat,ce zici? daca ai grija si nu fumezi in masina si nu umbli prin romania cu geamurile deschise nu se murdareste ::))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning