![]() |
[EXT] Porsche Cayenne ... black beauty
4 Attachment(s)
watch out...the mafia is coming ... |
Re: [EXT] Porsche Cayenne ... black beauty
E cel din COX nu?>daca e aia atunci e superba....ff faina..o reushit sa scoata tot ce e mai fain dintr-o mashina nu prea frumoasa sincer ...felicitari
|
interiorul face toti banii....am avut timp sa-l 'studiez' vre-o 10 ore....:lol:
sunetul....foarte tare....si de la evacuare si de la sistemul audio....oricum...jmechera masina de mers la drum lung... |
Titlul de "black beauty" i se potriveste de minune.Nu am nimic de reprosat.Tuning facut cu cap si cu .... multi bani din cate am vazut in COX.
|
parca tot mai fain i maffu alb
|
mi-a placut l-am admirat pret decateva minute bune .la salon... e super tare masina.. ..e misto si maf dar fiecare e special in felul lui ;)
|
ce sa mai zic...arata foarte bine dar s-au bagat si foarte multi bani in masina(din ce am citit).anyway,am votat extraordinara...
|
e sooper masina!
|
votam extraordinara daca era singura,,,dar asa votat frumoasa intradevar ;)
|
e rumoasa asa ca tuning , dar masina e cam najpa,nu imimplace
|
masina e frumoasa per asamblu dar pleoapele numi plac , black hawk ejti un copil sa zic frumos "fara viitor" ejti genu de copil care ar linge un ursuletz din 85 da knd vezi o masina de lux zici k ii najpa , e klar k acolo la voi in barlad nu vedetzi altceva in afara de logan si aro ;)
|
Fiecare om are dreptul la parerea sa, fie ca e din Barlad, Cucamacai, Cucuietii din Vale, Bucuresti sau chiar Cluj! Eu personal cred ca masina, desi absolut inutila ca orice SUV, arata foarte bine. Eu n-as arunca totusi atatia bani pe un SUV care nu o sa mearga prin noroaie niciodata decat daca faci detururi prin Ferentari. Asta e doar parerea mea si sper ca va fi tratata ca atare...
|
e super masina..mie sincer imi place f mult..apropo in legatura cu parerile...nu stiu cum,de stie si un pusti sa aprecieze o masina de 100.000 de euro
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos Intradevar.....Porsche Cayenne ... black beauty
|
Uite un homalau care nu s-ar urca la volan, care esti ma smecherul ala care nu ai merge cu masina asta super mega preparata fitoasa puterinica si tot ce e mai bun pe lumea asta?
|
Ce urat din partea ta
|
...e plin de oameni cu opinii dinastea mai nou.
|
Frumoasa mashina ...dar parca nu`mi plac jentile....ceva mom cu mai mult crom mi se pare ca ar fii mers mai bine...
dar oricum e superba.. |
Omului care a votat kitch probabil ca nu ii place cayenne in general, ca a zis ca tuning de pe masina ii place. Sincer nici eu nu sunt un mare fan al Cayenului stock, dar cand vezi un exemplar ca asta nu ai cum sa nu te indragostesti de el
Foarte tare masina |
Tatiku are gusturi bune ... misto cayene !
|
Nu pot sa spun ca este extraordinara:D , dar frumoasa eee;)
|
frumos exemplar. interiorul e super, jantele merg fain pe masina
|
e marfa masinutza am admirato si in cox :D da e reusita...a fost si in videoclipul celor de la B.u.g Mafia????
|
eeee, klumea shi sloganu e tare "mafia is coming" ;)
|
Asta un cayenne frumos facut cu gust...spre deosebire de mff care mie mi se pare prea mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning