![]() |
i am back s 320cdi
:twisted: dupa regretatul w124 de care am fost foarte multumit am revenit la mercedes
acum ii w220 320cdi din 2001 masina ii aproape full, ar mai fi dotari care ii lipsesc dar deocamdata ajung si astea pentru mine:lol: voi mai pune poze dar nu prea am.... |
Re: i am back s 320cdi
5 Attachment(s)
am uitat pozele....
|
Frumos! Multi km fara incidente! Vin ceva jante? :D
|
Frumoasa masina ! Urmeaza ceva modificari ? nu cred ca ai ce sa ii faci in afara de ceva jante ...
|
Felicitari pentru achizitie!
De curiozitate, un pret? :D |
multumes cpentru urari:lol:
urmeaza ca la vara sa ii pun jante ceva mai mari dar max 18, sau 19, pana atunci ii voi pune cauciucurile de iarna si voi umbla asa cu ea pretul a fost 11.000euro cash si am de inlocuit la ea ceva brat, sau bucsa pe fata si discurile de frana pe fatza in rest masina ii ok sper sa nu se strice pe capul meu:D |
1 Attachment(s)
un consum destul de bun pentru un motor asa mare......
am reusit si un consum de 4.4 l/100km pe un parcurs de aproape 100km, dar nu am facut poza.... |
i am back s 320cdi
Quote:
|
pacata ca nu am facut poza ca sa iti demonstrez............
|
Pe ce portiune de drum?
|
88 sau 92 km....
|
Nu nu, in sensul de pe unde, in ce zona :-)
|
in Bihor- de la PIATRA CRAIULUI pana in ORADEA
|
azi am vazut ca mi sa furat sticla din oglinda partea dreapta....
nam crezut ca mai sunt asemenea oamenii...:( |
Asa e, din pacate chiar sunt ..
Poate daca le gravezi mai scapi de probleme in viitor... :sad: |
Vino in Bucale , ca aici iti fura oglinda cu totul (sau mai bine zis pe amandoua cu totul)
Si gravarea nu prea face nimic. Aici se fura si alea gravate. (fara discriminare :lol:) Asta este ... :sad: |
nasol.....a trebuit sa sun la politie, sa vina ei sa constate apoi am mers la sectie unde am dat o declaratie si urmeaza sa merg luni la casco sa vad cand imi dau alta...:(
sunt curios cat cost una...... un politist "simpatic" mia zis ca pot sa imi iau alta cu 50ron.....eu mas mira sa coste numai atat......:rolleyes2 |
Quote:
|
7 Attachment(s)
au aparut si jantele care sunt la vopsit acuma, pozele sunt facute cand au doar 2 straturi de grund pe ele vopsite in camp electrostatic, si urmeaza vopseaua finala..... sper ca saptamana viitoare sa fie pe masina deja.... mai trebuiesc cauciucurile.....:lol:
|
tre sa ajunga si oglinda , parbrizul l-am schimbat deja....
2 filmulete cu masina;) https://www.youtube.com/watch?v=3ZoeITsNoyc https://www.youtube.com/watch?v=E5xk8WnT4V4 |
Poate incercam pe vreme buna 320 cdi w220 vs w221 ;)
|
oricand.... chiar te rog sa ma anunti, nu ma astept sa castig dar ar fi interesant :P
|
poti sa-mi spui poate cat a costat vopsirea si unde ai facut-o am si eu 4 amg-uri de sablat si vopsit :-? dar m-au cam speriat ....
|
Quote:
|
Quote:
vopsitul in camp electrostatic costa 150lei plus 60lei un strat protector de lac pentru toate 4 dar cei de la vopsit in camp electrostatic nu au nuanta dorita de gri pe care am vruto eu, ei aveau doar un gri inchis (industrial) asa ca sa aplicat doar 2 straturi de grund in camp electrostatic si urmeaza sa fie vopsite cu pistolul in nuanta dorita.....100lei 2 straturi de grund si 250lei vopsitul cu pistolul in total pe mine mau costat 160sablat+100grundul+250vopsitul=510total daca era doar sablat si vopsit in cam electrostatic, plus lac costa 160+210lei |
Quote:
|
sau montat leduri la numar deocamdata si sper odata ca maine sa am si jante pe masina ca deja.......
daca ii vreme buna fac si o poza!:rolleyes2 |
au ajuns jantele, mai trebuiesc anvelope..... speram pe sfarsitul saptamani....
|
7 Attachment(s)
cateva poze...
|
Au iesit foarte misto 8)
|
multumesc! :)
|
Photos photos ?
|
vor fi saptamana asta....
numai sa vina soarele |
5 Attachment(s)
cateva poze cu tefeonul la repezeala ;)
|
Foarte frumoasa. Sa te bucuri de ea . :)
|
multumesc........:D
|
Da,da,asa DA ! 8)
|
Superba masina! am vazut`o asta seara la meeting, ai putea face sa vii mai des :D Sa o folosesti sanatos!
|
Foarte bine au iesit jantele !
Ai o masina foarte frumoasa , felicitari ! |
multumesc pentru aprecieri , cand pot vin si eu pe la intalniri... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning