![]() |
[EXT] BMW E46 ... another sleeper ..
11 Attachment(s)
arabian style BMW |
Re: [EXT] BMW M3 ... another sleeper ..
Poate era mai frumoaa fara acea prelungire a capotei...in rest e frumoasa...albastru perlkat da f bine
|
din cate stiu eu e46-ele lui kemal nu e m3.si cred k stiu bine.daia a si fost baiat finut si a scos logourile cu m3 de pe side-vents
|
parca e prea ...shiny...nu stiu..
e corect lucrata, dar ... prea tipa la tine ... |
MIe mi se pare superb :dribble: :dribble: :dribble:
|
Am votat "extraordinara", chiar daca nu mai are plamanii, B.I.-ul BMWurilor. Masina, per total, este extraordinara!
|
Re: [EXT] BMW E46 ... another sleeper ..
AM votat "este extraordinara" pt ca este un BMW pt care merita sa it isucesti gatul.
|
e o masina de 9.5 :D. era de 10 daca avea grila aia de bmw ... :)
|
Este extraordinara dupa parerea mea...dar parca ar merge niste stopuri mai desebite ;)
|
cabral a cheltuit banii cu folos ......acelasi lucru nu il pot spune despre M5 :)
|
Quote:
|
mult prea tare culoarea desi vb lui aleks tipa la tine dar e super realizata de la bodykit jante , vopsea .. si observ ca si-a schimbat plafonu mai frumos e ala metalic decat cel textil ;)
|
2 Attachment(s)
impresionanta masina....si daca nu e cu suparare as vrea sa pun 2 poze cu ea care era inca in faza de "under construction" sa se vada cam cat s-a muncit la masina....foarte tare...finisajele si imbinarile sunt jos pararia!!!...
|
mijto nu am ce comenta!
|
daca nu era capota era superba,dar.....i-a luat tot hazul,nu mai seamana cu e46 si e pacat a stricat-o rau de tot,singurul lucru frumos e vopseaua dar nu e de ajuns,o vad destul de des prin dristor
|
Curat si frumos lucrata... mie imi place
|
e frumoasa intr-adevar... daca avea si plamanii... era extraordinara...
|
Mdea... Din ce in ce mai bine merge Romania!! Ne dezvoltam !!:D
|
E frumoasa pt ca e facuta cu bun gust...e o masina relativ noua(ca si model) iar asta necesita un styling finutz care zic eu ca i-a reusit, fara multe zorzoane si aripioare cum vezi pe la altii...
Ce m-a impresionat pe mine e calitatea finisajelor si mai ales vopseaua |
e frumoasa intradevar...votat! singuru lucru care nu-mi place e ca a inlaturat ce e mai frumos la un bmw si anume BOTU...
|
imi place culoarea.... asemanator cu Laguna Seca Blue dar sclipiciul este in plus. capota este reusita cu exceptia gaurii din mijloc ( camaro SS ) . arata mai bine cu hard top in comparare cu soft top. nu cred ca este M3 pânå nu våd motorul.
ii dau credit celui care a pus banii in ea. |
e marfa masina.. am vazut-o "live" si e tare, vopseaua se vede super la soare :-P , dar interiorul nu l-am vazut.. :cry:
|
Cred ca s-ar fi descurcat mai bine fara sclipici si capota asta dar intr-adevar : frumos lucrata ! Oricum masina nu e sleeper ... in cel mai rau caz sleepwalker :D
|
si eu sunt de parere ca prelungirea capotei nu a fost cea mai inspirata modificare dar masina este frumoasa si asa , jantele extraordinare si bumperul fatza e cel mai frumos bumper de bmw e46, culoarea criminala ? sincere felicitari posesorului
|
now this one i love.... =p~
|
nu cumva tocmai a fost vopsita neagra?
|
Jenti, Vopsea (+++)x N, A Strikt-o Cu Plamanii/rinichii, Park Nu Are Nas. Mai Bne Ii Impreuna, Carek Arata Mult Mai Bne Asa. Prelungirea P Faruri Imi Place. Votat......e Frumoasa Intr-adevar
|
felicitari pt aparitia in COX
|
Imi place masina, imi place seria E46 dar trebuie sa imi dau si eu cu parerea:
+++++++ Culoarea, imi place mult albastrul Evacuare dubla Frontulspoilerul imi place pt ca e agresiv Oglinzile ------------- Jantele: mi se par prea "moi" si mici pt asa o masina agresiva Capota: Nu sunt asa mare fan al böse blick |
Am vazut-o azi pe mihai bravu si pot spune ca am ramas uimit cat de bine ii sta neagra, felicitari
|
Extraordinara:shock:,felictari lu ala care o stapaneste ca a stiut el in ce a investi banii;)
|
"steluta liniuta underline speed underline liniuta steluta" apreciez parerea ta, mai ales partea cu masina "lu ala" ;)
|
hmm...pacat ca e neagra acum :D ...
|
Mai bine nu-i spui BMW daca n-are front grillz!!!arata k un kitch fara grillz!!
|
ala nu e SLEEPER , mai citeste si vezi ce inseamna sleeper , draguta masina.
|
faina rau masinutza...dupa cum mai zicea cineva..arata tare bine albastrulul perlat pe BMW :D ...bv lui..sa ai parte de ea !
|
e super frumoasa....am avut sansa sa o admir si in realitate e ffff frumoasa...mai ales culoarea :D si se aud super bine tobele ....
|
e misto facuta, interesant si nr :D BYE si dupa aia vrummmm s-a teleportat
|
Quote:
vrum ? :)) tare masina neagra cum e acum :D |
Super Tare masinutza ! Eleronul pa:-) rk nu prea se potriveste in rest e superba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning