![]() |
RUF R Kompressor
4 Attachment(s)
RUF R Kompressor Motor: 3.8 litri, 6 cilindri, 24 de valve, echipat cu compresor si cu doua intercoolere cu racire pe apa. |
Re: RUF R Kompressor
super adevarat, desi culoarea e cam nepotrivita pentru porsche
|
dap...porsche...din ce in ce mai mult utilizata la tuning :D
|
Pt motorul care il are, pot zice ca este o bomba pe 4 roti gata sa explodeze cand apesi pedala de acceleratie.
|
motorul este de apreciat insa culoarea nu avantajeaza masina.. mai bine ar da pe negru
4.1 sec .. hmm.. poate se putea imbunatatii :lol: :D |
ce mai conteza culoare la ce performante are...
|
Dragutz,imi place mai ales acceleratzia lui de la 0-100kmh,imi place si body kitul de pe el
|
adevaru este ca n`ai cuvnte . . .. ce sa mai zici daca o vezi in fatza ta!!! asa verde cum ii ! :) SUperba! Absolut!
|
waaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu!!!!!just pass a Porsche....Porsche Rulzz........Beautiful Car.....:!: :!: :!: :arrow:
|
dragutza ochioasa ..dar nu stiu ..nu prea imi palce grila aia din fata unde se lipeste capota cu bara ..nu e potrivit pusa acolo ..cel putin asta e parerea mea :D
|
nu mai criticati masini ce rup asfaltu sub ele! putina consideratie fata de ceva ce nu prea veti vedea pe la noi!
ps: eu unu nu am vazut un RUF pe la noi! |
Foarte...foarte tare....vreau una neagra :D
|
masina ideala pt un tinerel care vrea sa traiasca la max :)
|
Alois Ruf= GENIU!
Pe la noi n-o sa vedeti RUF ca lumea "nu stie ce e alea"! (In schimb mertzane CDI albe cu jante cromate vezi cacalau :P ). "Consolarea" ar fi un Porsche Gemballa GTR650 argintiu care isi face veacul prin Buc... |
acum asa e la moda fetelor...culori cat mai exotice...mai deosebite...galbene...nu gri perlat!
botul...parca zambeste... |
Frumoasa rau...dar culoarea strica tot.
|
agresiv din toate punctele de vedere,nice
|
mah doamne nu pot sa inteleg cum naiba dau astia viteza maxima undeva la 302 km/h
cum naiba mah cand masina fara nimica atingea aproape 300 ce naiba ii fac?mai bine dai masina unu japonez tot la acest la ideea ca japonezi st cei mai tari |
vere viteza maxima e limitata...cine vrea sa mearga peste 300 da jos limitatoru. Insa oricum cutiile de viteza sunt calculate pt ~300 Km/h deci nu au ce sa ii faca ca sa mearga mult mai tare decat sa modifice cutia...lucru care nu este de dorit. Sincer daca ash avea o mashina ca asta nu m-ar deranja ca nu merge mai mult de 300.
Ce nu-mi place e ca au urcat rev-ul la 7000....deja face ca un polizor. shi cuplu este foarte sus....deja are caracteristicile unei japoneze. :( sau ai greshit tu Sonic cand ai scris 5000 RPM ? un motor de Porsche in general are cuplu maxim pe la ~3500-4000 RPM shi puterea maxima pe la ~6000-6200 RPM |
Puterea dezvoltata: 435 de cai putere la 7000rpm.
Cuplul maxim: 470 Nm la 5000 rpm Acc 0 - 100 km/h (62 mph) in 4.1s Acc 0 - 200 km/h (125 mph) in 13.5 s Viteza maxima: 302km/h super cool,oricum au aranjato la exterior ....parca nu mai e masina :) |
Tot Gemballa ramane baza desi nu poti zice nimic rau nici de modelul asta...spoilerele is mortale
|
Quote:
pfoamaaaa :x ai gasit tu defectul gata , ba m-ati omorat cu replicile astea :D :lol: |
misto ideea cu eleron dublu :))
|
e tare, tare. motorul in comparatie cu puterea ce-o dezvolta e super :)
|
tare de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning