![]() |
BMW M6 CLR600 by Lumma
12 Attachment(s)
BMW M6 CLR600 by Lumma BMW M6 modificat de Lumma poarta denumirea de CLR600. |
Re: BMW M6 CLR600 by Lumma
nice ......
|
pt una din asta ma bag la o farfurie de keke .....:)
|
in a 5-a poza seamna putin cu 350 Z...oricum tare masina, 500 de cai, rupe asfaltu :D :D
|
Nu-i destul cum arata M6-le normal....au mai pus si tuning pe el......si vad k a iesit un fel de monstru....prea multe nu prea mai sunt de spus despre masina asta....
|
arata mortal cu aripile umflate si jantele negre merg super pe masina ;)
|
Foarte agresiv kit-ul....o face mai rea....si interiorul e de lux!!!! Nu-mi doresc nimik mai mult :)
|
Arata incredibil de bine si are o infatisare de sportiva veritabila si foarte agresiva.
|
:yikes: e sniper!! e super.
Parca aduce putzin a porche...sau e doar imaginatzia mea..voi ce zice-ti? sau a drift king (350z) M5-u facut de hamann si prezentat in revista 4tuningRo :paper: pare sa paleasca in fatza astuia |
mama am ramas soc cand l-am vazut!!!!!!!!!!super tare!!!!;):)
|
E inuman pur shi simplu...cum poate fi atat de tare mashina asta?:D
|
modificat optic mai bine spus. tehnic nu prea , si interiorul sucks, trim-urile ma refer. carbon intra acolo nu lemn
|
Tot mai tari sunt cei de la hamann care au dus motorul de 507 cai la 603 !!!
|
Arata super, dar eleronul ala arata foarte ciudat acolo...:?
|
si pozele cu motoru' unsde sunt?:?:
|
e mortal ... eu am ceva cu jentile cu buza imi plac dar nu cred ca mi-as spune vroedata pe masina nush de ce ! prefer cele mai agresive
|
1 Attachment(s)
Doamne cum atzi putut punea poze cu asemenea masina aici,este pur si simplu dementziala masina si la felul cum arata si la motor(un v10 cu sapte viteze 6+1),vretzi sa ma avetzi pe constiintza,am eu o poza cu motorul masini la fel un v10
|
Quote:
Leu e mai puternic decat un cal nu?!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
eleronul ala e cam mik, in rest merge, nu-i prea stralucita, dar se putea lucra mult mai bine la exterior |
Ahh!? ce MASINNAAA!! si totusi inca mai sunt uni care mai gasesc defecte ..gentzi, eleron, evacuare, culoare, interiorul ..toate sunt prea adevarate ..bmw rullz!
|
Nu e rau ce au facut cei de la Lumma, aripi evazate, spoilere redesenate,alta evacuare, jante care se integreaza perfect cu aspectul general al masinii.Daca puneau alt eleron era mai bine.
|
am vazut la lucru in galati un m6 si...parca o rupea asfaltul!
stock m6 are 507 cp,nu? inseamna ca nu a umblatu under the hood,nu? |
Quote:
|
Belea masina dar se stie Hamann Rulzzz
|
mishto tuning, parca mai mult imi plac jentile originale, ia Weedboy sa stii ca are sapte trepte in fata deci 7+1 nu 6+1.
|
masina asta e vis...
|
suuuper tare. dar oare cum are 500 hp cand varianta originala are 507?
|
criminal baiatu´
|
Motorul e stock dupa cum spun datele, dar oricum cand ai 500 de cai din fabrica si cuplu imens nu cred ca iti trebuie mai multi comparativ cu greutatea masinii si setarile originale M...Exteriorul e lucrat bestial, oricum nu cred ca se poate spune ceva rau de el poate doar eleronul nu-si prea gaseste locul
|
putini rezista la un BMW ....nu?:D
|
uratenie de tuning ce au facut astia
eu unu sunt fan m6 dar asta e bataie de joc doar jantele is mishto. in rest e fie kich fie nasol |
with all due respect, astia for sa fac dintr-un GT adevarat un fel de supra, plin de aripioare si eleroane. Din cate vad la partea tehnica n-au umblat deloc, e ca si cum ai pune jante de 18 pe un 520d/525d/530d si ai vrea ca lumea sa zica "vai, asta e masina sport"... desi nu e chiar kitsch, nu se potriveste cu ce inseamna GT si cei de peste 35 de ani care isi permit sa o cumpere nu imi imaginez ca ar lasa bale la asemenea priveliste...
|
belea d masina frate!!!!! c nu ash face pt una k asta!!!!!offff....
|
kitul o face sa para agresiva ( nu ca nu era deja :lol:) arata f tare cu jantele si culoarea neagra ;) si interiorul ii f misto
|
cine vrea sa il dau ptr o tura!! cat da :) doamne ce masina da ce culoare are clima bizonica 1000 de trepte doamne dar e chiar a mea vai da ce masina :))
|
Quote:
Quote:
cred ca se referea la culoare care nu da bine deloc.. |
sicner sa fiu nici p mine nu prea ma impresioneaza eleronu .. da mai conteaza .. la 5 mii V10 .. da-l draq si la top speed 300 ?! .. e bestiala mashina ..
|
super tare...
asa da masina |
piesa fratee` ... arata excelent :X ...
|
NO COMMENT !!! prea tare ... BMW rullzzzz :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning