Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   subwoofer cu statie cu tot (5 mil) (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/21136-subwoofer-statie-5-mil.html)

Loop 27-07-06 14:30

subwoofer cu statie cu tot (5 mil)

E bun de ceva sub-u asta ca estetic vorbind arata bine tare. Vreau sa il pun la un sistem audio stock (bmw business). Nu mai am bani si de celeltalte boxe dar oricum se aude binisor si asa numai ca bassu e cam anemic si mie imi place sa fie presiune sa il simt fizic.

Cam cat ar costa manopera montarii unui sub ?

steaua23 27-07-06 14:42

Re: subwoofer cu statie cu tot (5 mil)

pai de obicei e in jur de 5-6 sute de mii. depinde unde te duci ... poate sa fie si mai mult. tine cont ca iti mai trebuie si un set de cabluri pentru sub si statie ... care mai costa si ala macar 5 sute de mii si probabil o sa te mai coste ceva un adaptor pentru casetofonul stock...
blaupunkt (spun asta pentru ca avut si am testat) ... nu e o super firma. preturile sunt bune, dar puterile adevarate sunt cu mult sub ceea ce e pe hartie.

Bicuss 27-07-06 14:51

eu am focus si am muzica din fabrica...merge sa pun chestia aia?

LooSeR 27-07-06 17:36

cred ca intrebarea cea mai buna este daca merita "chestia aia " :D ? si eu m-am oprit putin sa ma uit la ea cand navigam .. datorita pretului ;P

tico_rs 27-07-06 21:05

pentru un hatch ar merge daca nu ai pretentii de detalii, iar pretul pentru scule noi este bunutz, desi te-ai putea descurca mai bine cu un helix deep blue in sealed si un magnat ultra, de exemplu, daca tii neaparat sa fie noi. second gasesti multe alternative...

micutz 28-07-06 19:41

Nu rezolvi nimic cu sub-ul ala de la Blaunpunkt in bmw. Acolo iti trebuie putere si modificari ca sa simti ceva

Loop 29-07-06 03:50

e bmw in 5 usi

steaua23 29-07-06 13:15

adica combi ? ca ala e singuru bmw in 5 usi ... fare suv-uri. reste sunt sedan-uri in 4 usi.

Bicuss 29-07-06 13:54

nu mia rasp si mie nimeni :(

Dinu-KKK 29-07-06 14:04

(BICUSS) chestiile alea merg pe orice masina dar nu vi le-as recomanda ....... statia daca e solicitata la max si va fi pt tubu ala se arde iar tubu daca nu are putere suficienta nu o sa faca mare lucu nici in FOCUS nici in BMW dar una peste alta sunt praf mai bine va luatii de la infinity , JBL , Kenwood etc sau si unele de la sony asa ca ....... yo zic sa va mai ganditi pe ce dati banii....

Bicuss 29-07-06 14:09

dar eu nu trebuie sa schimb si casu\?il am pe ala original...cat bordu:D

steaua23 29-07-06 15:32

pai exista adaptoare. faza ca se arde wooferul/statia ... mai greu.

Andreea_V 29-07-06 18:37

Nu inteleg de ce se arde statia sau woofer-ul?
E adevarat ca vor exista distorsiuni ..atat... nivelul de intrare il setezi din gain...
Amplificatorul nu vad cum s-ar arde , subwooferul se arde daca nu8 e setat corect gain-ul... de aia trebuie sa mergi la un service specializat nu la Nea GIGI...

Dinu-KKK 30-07-06 23:11

Andreea V ai dreptate 3/4 dar ca sa miste statia woofer-ul ala trebuie sa fie la maxim si nu stiu cat timp o sa reziste asa ........

steaua23 30-07-06 23:25

hmh ... ca sa fie statia la maxim ar insemna sa mergi cu volumu la maxim continuu ...

tico_rs 31-07-06 00:55

hai ma, cum sa se arda statia sau wooferul? trebuie sa fi inconstient sa mergi cu el asa, deoarece e derajnat, nu se mai poate numi muzica daca se ajunge la nivele la care clipping-ul e pronuntat... degeaba setezi gain sus daca ea nu are putere, din contra se va auzi mai prost decat cu el mai jos...
si andreea, gainul se poate seta de oricine ce poseda o surubelnita (daca e cazul), o ureche sanatoasa si putin "bun-simt"...

later edit: si oricum in hatch nu e nevoie de atata putere cata e nevoie pentru un sedan, deci s-ar auzi binishor si pe puteri mai mici...

Dinu-KKK 31-07-06 15:07

frumos spus tico rs dar orikum nu mai are rost discutia ....... dar totusi i-ati altceva :d (fac reclama proasta pt ca asa e..!!! )

steaua23 31-07-06 18:16

tu nu intelegi ca nu spune nimeni ca e un produs bun comparat cu cele de renume. e bun pentru banii pe care ii dai pe el ... raport calitate/pret

Dinu-KKK 01-08-06 01:17

bine atuci nu inteleg daca iti place raportul ......... cuparale !!!!!!!

steaua23 01-08-06 09:42

pai daca ai doar 5 mil si vrei neaparat ceva ... te uiti la cele cu preturi joase. daca vrei sa mai strangi niste bani ... mai ridici pragul ...

tico_rs 01-08-06 12:40

ohooo dinule, nu am avut niciodata cuvinte de lauda la adresa blaupunkt, mai ales pt ampuri... am avut pe 2 ovale un gta 275 2x75w rms cica si am trecut pe un pioneer p80 care are 36 rms pe canal si il bate la tot: volum, claritate, consum... spuneam doar ca e f dificil la acel buget sa iei ceva nou. daramite si ceva bun...

Dinu-KKK 01-08-06 13:57

blaupunkt-ul nu mai e ce a fost si orikum astea de la noi ............. bine ca ai optat pt pioneer yo unul as mai strange niste bani in plus sa zicem 8 mil si as opta pt http://www.************/produse/Amplif...e/JBL/CS300.1/ si ....
http://www.************/produse/Subwoofer/JBL/CS_1204T/ nu sunt chiar asa de puternice dar raport calitate / putere / pret mi se par acceptabile ......si nu cred ca e greu sa stai 2 3 sapt fara muzica si pe urma sa iti iei astea

Dinu-KKK 01-08-06 14:00

si mai bine uite ce am gasit .......... http://www.************/produse/Subwoo..._Bass_Pack_II/ acum facetzi si voi comparatie intre astea si blaupunkt-urile alea ...........

tico_rs 01-08-06 15:06

e net peste blaupunkt, am incercat bass packul de la blaupunkt, pe statia mea si sub-ul cuiva care era interesat de amp si vroia sa il auda... plus ca blaupunkt este sealed iar jbl este reflex, si are unu dintre cele mai galagioase difuri de la jbl low-class... plus magnat o avea lipsuri, dar puterea nu e unu din ele...

Dinu-KKK 02-08-06 18:24

si pretul e de 5 6 sute in plus yo zik ca merita........

blak 12-08-06 16:00

Eu unul, am un amplificator Blaupunkt BQX300 din seria veche si sunt multumit de el,chiar foarte!

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning