Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

DrifterGT 25-09-10 19:01

Machete in lucru - DrifterGT

6 Attachment(s)
Salut, dupa ce multi mi'au zis sa fac un thread incep cu ceva la ce am muncit azi... c.c.a 3 ore.

AUDI Q7 1:24 Welly

Modificari:

-Grila fata metalica (eliminat cele 4 cercuri/placuta numarului)
-Jante pe 24" negru lucios
-Discuri frana rosii
-Etrieri frana rosii
-Suspensia micsorata
-2 Tobe negru/alb (gaurite)
-Covorase de metal interior
-Numar inmatriculare personalizat

Aceasta este prima mea masina modificata ... daca aveti pareri bune/rele spuneti'le , chiar am nevoie de cateva sfaturi pentru viitor!

Sau ce as mai putea modifica la ea ?

Multumesc si vizionare placuta ;).

cruizer11 25-09-10 19:08

Re: Machete in lucru-DrifterGT

Frumos ti-a iesit super cel mai mult imi place grila.:D

FED express 25-09-10 19:08

asa man, bravo...:yes: da tobele alea is ca niste scocuri si mi se par ingrozitoare asa albe...
vezi tu...:lol::yes: abea astept sa vad la ce mai mesteresti:blink:

2010 25-09-10 19:12

Hehehehee..asa da man, bravo pentru initiativa:!:
Buna treaba ai facut dar eu zic sa dai cu negru si portiunea de sub grila va fi mai de efect..cred

DrifterGT 25-09-10 19:52

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3682772)
Frumos ti-a iesit super cel mai mult imi place grila.:D

Sper sa iti placa si cea de pe lambo :D.

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3682777)
asa man, bravo...:yes: da tobele alea is ca niste scocuri si mi se par ingrozitoare asa albe...
vezi tu...:lol::yes: abea astept sa vad la ce mai mesteresti:blink:

:]]] ai dreptate , aia aveam la indemana , o sa fac din antena radio cat de curand :D .

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3682785)
Hehehehee..asa da man, bravo pentru initiativa:!:
Buna treaba ai facut dar eu zic sa dai cu negru si portiunea de sub grila va fi mai de efect..cred

Multumesc , o sa incerc in viitor :D.

Acum am aplicat proiectul "plasa" si pe cel de'al 2lea murcielago.
Deoarece gaurile de aerisire fata erau pline de plastic , m'am gandit sa le fac cu plasa ;).

DrifterGT 26-09-10 13:33

5 Attachment(s)
Noi modificari !

AUDI Q7 !

-Grila metalica vopsita neagra
-Carcasa cromata grila vopsita negru lucios
-Detaliere cate ceva in interior
-Detaliere motor (vopsit cate ceva)
-Vopsit pe dedesupt in rosu
-Adaugat evacuare scurta neagra dubla

RANGE ROVER VOGUE

-Grila fata neagra (scoasa emblema)
-Jante pe 28" crom
-Discuri de frana
-Etrieri rosii
-Stopuri full black 100%
-Folie geamuri spate
-Interior vopsit tot culoare rosu-maro culoare pielii
-Volan vopsit negru lucios
-Adaugat mocheta neagra
-Detaliat cate ceva la motor.

Alte idei de tuning ? :-) (inafara de kit si revopsit :D)

Pozele cu rezolutie mai mare le gasiti aici -> click

2010 26-09-10 14:04

Nr fff tare, e de Emirate???
Incearca sa pui plasa si la praguri..

DrifterGT 26-09-10 15:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3684005)
Nr fff tare, e de Emirate???
Incearca sa pui plasa si la praguri..

Salut , am incercat sa pun plasa dar ... FAIL , prea tampit locul acela , doar ca am vopsit bandoul de deasupra grilei de jos in negru (era argintiu).

Dupa am scos farurile (din nituri) , am dat jos partea cromata , si am vopsit sticla farului in negru lucios.

Le'am prins inapoi cu un fel de poxilina (e ceva negru care prinde bine si se modeleaza)

Dupa am dat stopurile jos , dar la acestea am vopsit partea croamata in negru si am lasat sticla stopului rosie sa arate cat de cat a stop :D.

NOTA* Vopseaua nu este uscata si poate se vede putin urat , dar cand se va usca iese super!.

O sa va tin la curent cu tot ce o sa mai "tunez"

cruizer11 26-09-10 19:39

Geamuri fumurii nu ii faci?Sau desigur daca ai reusi sa ii bagi si niste hydro ar fi prea tare:D

eddycdk 29-09-10 07:06

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3684097)
Dupa am scos farurile (din nituri) , am dat jos partea cromata , si am vopsit sticla farului in negru lucios.

trebuia sa procedezi invers, la fel ca si la stopuri!
sa vopsesti partea cromata (mai putin lupele si oala pt DRL)

tobele inca trebuie scurtate!

DrifterGT 30-09-10 11:42

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3690092)
trebuia sa procedezi invers, la fel ca si la stopuri!
sa vopsesti partea cromata (mai putin lupele si oala pt DRL)

tobele inca trebuie scurtate!

Ooo ai intrat pe topicul meu maestre...

Pai a fost simpla problema , aia a fost ideea mea de a vopsi doar partea cromata , dar din pacate cand sa pun cel de'al II-lea far a pocnit nitul.

Si singura optiune era sa lipesc direct sticle de caroserie prin acel kit... altceva nu am avut ce face :( , inca mai am carcasele farurilor spate si sticlele sunt vopsite cu marker deci il pot curata usor :D.

Doar sa imi dai o idee cum sa prind sticla de carcasa cromata si de caroserie!

InSidE 30-09-10 16:54

A iesit bine.Spor la treaba!

DrifterGT 03-10-10 02:25

2 Attachment(s)
Multumesc.

Acum pe la ora 1:16 :D ascultam muzica in M5-ul meu :evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug la volum MAXIM ... cand deodata ...

Buff odata , Buff de 2 ori :hahano::hahano: ... boxele ambele s'au ars de la bass-ul prea mare si multi DB.

Ehh asta e :sad::cry: s'a dus s'a dus... , ma chinuii vre'o juma' de ora sa scot tot lipiciul ala de pe banchete si portbagaj si ramane mai curat ca nou!

Deodata ce l'am desfacut am umblat putin la suspensie , si din lipsa de ocupatie i-am pus niste arcuri rosii 8). (poze mai multe maine).

Pe viitor as vrea sa il fac ori alb ori negru , care credeti ca va iesi mai bine ?

2010 03-10-10 16:37

Negru mat inclusiv jantele + buza rosie..aaa si foliat:!:

DrifterGT 04-10-10 20:27

3 Attachment(s)
Am adaugat mocheta la M5 :D.

andy design x 04-10-10 20:34

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3702677)
Am adaugat mocheta la M5 :D.

Arata foarte bine!!!Bravo!!!;):o:-P:oops:8):arrow:

FED express 05-10-10 07:38

nu arata rau man.bravo.

DrifterGT 06-10-10 12:56

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andy design x (Post 3702693)
Arata foarte bine!!!Bravo!!!;):o:-P:oops:8):arrow:

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3703448)
nu arata rau man.bravo.

Ca tot vine iarna si in cabrio e mai frig , hai sa punem mocheta si in el :D.

FED express 06-10-10 13:40

nu a fost deloc o idee rea.in privinta culorii...mi e nu-mi prea place, dar in rest e ok.ai facut treaba buna.:D

DrifterGT 06-10-10 14:10

1 Attachment(s)
Pai culoarea/material e aproape ca cel care il foloseste kyosho.

Numai ca problema este ca a mea este vopsita (si nu deodata neagra) si de aceasta cand fac poze de la 3cm cu blitz iese alta culoare. Dar defapt ea e neagra doar ca reflecta lumina.

La lumina naturala se vede la fel ca X3 :D.

InSidE 09-10-10 16:39

Re: Machete in lucru - DrifterGT

not bad 8)
arata bine.bravo

DrifterGT 10-10-10 11:29

13 Attachment(s)
Multumesc , acum sa trecem la lucruri mai faine!

Volkswagen Passat 2001 Tuning !

*Grila fata plasa metalica
*Jante 22" cu buza cromata
*Discuri de frana
*Etrieri rosii
*Folie geamuri spate 100%
*Parasolar fata/spate
*DvD interior fata/spate
*3 BOXE spate luneta
*Numar inmatriculare luneta
*Scaune cu centrul alb
*Faruri negre
*Scos emblema VW
*Scos placute [VW SEDAN]
*Scos grila croamta VW
*Pus mocheta galbena
*Pus pres metalic

Toate acestea au fost facute in 4ore aseara! Sper sa va placa! Si rotiile nu sunt prea inafara , asa am vrut sa fie modelul!

FED express 10-10-10 18:37

ce rol are parasolarul de pe luneta din spate:confused2:?:? nu incerci sa faci miezul jantelor negru? cred ca ar da bine de tot...

DrifterGT 10-10-10 19:51

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3717125)
ce rol are parasolarul de pe luneta din spate:confused2:?:? nu incerci sa faci miezul jantelor negru? cred ca ar da bine de tot...

Am vrut sa fac toata luneta neagra dar nu se mai vedea in interior , si cu parasolar fata,geamuri negre si luneta stock arata oribil! si i-am pus parasolar si pe spate :D gen reclamele la masini tuning :D.

Cu jantele o sa ma mai gandesc :D !

SOF320 11-10-10 12:35

Ce macheta frumoasa...nu trebuia sa ti bati joc de ea in halul asta....parca e balena pe tocuri cu jantele alea? Se invart macar ? :) Bafta in continuare la "tunat"

DrifterGT 11-10-10 13:20

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 3718943)
Ce macheta frumoasa...nu trebuia sa ti bati joc de ea in halul asta....parca e balena pe tocuri cu jantele alea? Se invart macar ? :) Bafta in continuare la "tunat"

Inafara de jantele mult iesite infara care o sa le schimb , cu ce mi`am batut joc de ea ?

PS: Se invart si mai e si loc!

L.E: Sunt la inceput , nu stiu daca toti s'au nascut mari profesionisti in Tuning ??? Daca am gresit , pot corecta ;) si nu am facut'o sa imi bat joc de ea!

InSidE 12-10-10 09:23

este ok drifter.asa se invata.Daca vrei sa pastrezi jentile poti face niste evazari aripi.Jentile mie personal nu-mi plac asa cromate.Le-ai putea face negre.Mult succes.

DTH 12-10-10 12:44

În loc să veniţi cu critici mai bine veniţi cu sfaturi AVIZ AMATORILOR ! ;) Nimeni nu s-a născut învăţat ...şi e o machetă până la urmă ...se poate repara oricând dacă nu ...se cumpără alta ...:rolleyes2

Eu înţeleg Drifter că ai vrut să o faci să fie Low ca în poza cu cea reală dar ...low nu înseamnă roţile ieşite atât de mult înafară , arată kitschoasă şi parasolarul ăla o face şi mai urâtă , parasolar ca ăla pe lunetă văd la ăştia de neam cu bulibaşa ...:-) eu zic să o iei de la zero frumos ...îi dai altă culoare şi o laşi mai simplă :) părerea mea ...

DrifterGT 13-10-10 01:18

Quote:

Originally Posted by InSidE (Post 3721054)
este ok drifter.asa se invata.Daca vrei sa pastrezi jentile poti face niste evazari aripi.Jentile mie personal nu-mi plac asa cromate.Le-ai putea face negre.Mult succes.

Pai vorba lui Claudia , o sa incep sa o refac total!

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3721522)
În loc să veniţi cu critici mai bine veniţi cu sfaturi AVIZ AMATORILOR ! ;) Nimeni nu s-a născut învăţat ...şi e o machetă până la urmă ...se poate repara oricând dacă nu ...se cumpără alta ...:rolleyes2

Eu înţeleg Drifter că ai vrut să o faci să fie Low ca în poza cu cea reală dar ...low nu înseamnă roţile ieşite atât de mult înafară , arată kitschoasă şi parasolarul ăla o face şi mai urâtă , parasolar ca ăla pe lunetă văd la ăştia de neam cu bulibaşa ...:-) eu zic să o iei de la zero frumos ...îi dai altă culoare şi o laşi mai simplă :) părerea mea ...

Asa este , o sa incerc sa ii caut alte jante si sa elimin parasolarele , la body kit si vopsit mi'ar fi frica sa ma bag , mai bine o las asa cu alte jante si mai pe burta putin :D si fara parasolare! :D

Merci de sfat!

FatX 14-10-10 08:33

e super pasatul dar rotile sunt cam inafara asa le lasi sau erau puse provizoriu??

DrifterGT 14-10-10 13:30

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3725966)
e super pasatul dar rotile sunt cam inafara asa le lasi sau erau puse provizoriu??

Pai ele sunt prea mari si inauntru nu mai am cum sa decupez sa le incadrez , si nici sa o fac cu kit sa aibe loc rotile !(ca stric minunatie de vopsea)!

O sa le schimb cu altele normale ca astea sunt prea late si intradevar arata urat asa.

Modificari recente au fost indepartarea rotilor si a parasolarului spate!

2010 14-10-10 20:05

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3726661)
Pai ele sunt prea mari si inauntru nu mai am cum sa decupez sa le incadrez , si nici sa o fac cu kit sa aibe loc rotile !(ca stric minunatie de vopsea)!

O sa le schimb cu altele normale ca astea sunt prea late si intradevar arata urat asa.

Modificari recente au fost indepartarea rotilor si a parasolarului spate!

Vrem pozeeee:rolleyes2

DrifterGT 14-10-10 21:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3727603)
Vrem pozeeee:rolleyes2

Uite poze :

Modificari*

*Eliminat parasolar spate
*Pus placa radiator verde metalizat dupa grila
*Modificat jantele in cat sa iasa numai 1mm afara
*Eliminat oglinzi (probabil vor veni altele , deoarece cele stock era una stramba si erau prinse oribil)
*Latit cauciucuri pe spate

-Din cauza jantelor modificate cat sa intre fix sub aripa , am eliminat discurile de frana si etrieri! :(

DTH 14-10-10 22:34

Sunt prea mari jantele pentru tipul ăsta de maşină ....încearcă să o faci mai low şi cu jante mai mici ...grila făcută neagră ...etc etc etc şi parasolarul e prea gros ...;)

DrifterGT 14-10-10 23:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3727984)
Sunt prea mari jantele pentru tipul ăsta de maşină ....încearcă să o faci mai low şi cu jante mai mici ...grila făcută neagră ...etc etc etc şi parasolarul e prea gros ...;)

What ?!?!?! grila vopsita in negru ? si acum cum e :D ? alba ?

Cat despre jante toti mi'au zis sa le bag mai in interior ca sunt prea iesite , dupa ce m'am chinuit 3 ore sa le tai in 2 sa incapa , acu sa le schimb :rolleyes2 , dupa ce le schimb o sa imi ziceti ca tot astea erau mai frumoase si tot asa... in concluzie la capitolul jante ramane asa :).

"parasolarul e prea gros" ?!?!?! gros ca diametru ? sau ca grosime ?

cruizer11 14-10-10 23:04

O iesit frumoasa rau succes in continuare:D

DTH 14-10-10 23:09

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3728071)
What ?!?!?! grila vopsita in negru ? si acum cum e :D ? alba ?

Cat despre jante toti mi'au zis sa le bag mai in interior ca sunt prea iesite , dupa ce m'am chinuit 3 ore sa le tai in 2 sa incapa , acu sa le schimb :rolleyes2 , dupa ce le schimb o sa imi ziceti ca tot astea erau mai frumoase si tot asa... in concluzie la capitolul jante ramane asa :).

"parasolarul e prea gros" ?!?!?! gros ca diametru ? sau ca grosime ?

Din a doua poză de mai sus , probabil din cauza blitzului se vede ca un argintiu :)

Cum vrei tu ...la capitolul jante dar sinceră să fiu arată oribil ...nu cred că ai să vezi vreodată pe stradă aşa jante pe o maşină clasată la limuzine cu ditamai roţile şi ieşite în afară de zici că e hummer wannabe ;)

Nu la grosime mă refeream la parasolar ...logic , mai bine îl scoţi de tot şi pui o folie uşor închisă ...oricum asta e maşină de lux şi ai exagerat foarte mult cu ea , dacă se face un tuning pe ea se face cu bun gust nu kitsch ...dar fiecare cu gusturile lui , ei ...;)

DrifterGT 15-10-10 01:23

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3728075)
O iesit frumoasa rau succes in continuare:D

Multumesc !

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3728091)
Din a doua poză de mai sus , probabil din cauza blitzului se vede ca un argintiu :)

Cum vrei tu ...la capitolul jante dar sinceră să fiu arată oribil ...nu cred că ai să vezi vreodată pe stradă aşa jante pe o maşină clasată la limuzine cu ditamai roţile şi ieşite în afară de zici că e hummer wannabe ;)

Nu la grosime mă refeream la parasolar ...logic , mai bine îl scoţi de tot şi pui o folie uşor închisă ...oricum asta e maşină de lux şi ai exagerat foarte mult cu ea , dacă se face un tuning pe ea se face cu bun gust nu kitsch ...dar fiecare cu gusturile lui , ei ...;)

Masina este 80% dupa cea reala 1:1 care mi'a placut cum arata , avea jante pe 21" , grila neagra , parasolar tuning firma X , folie geamuri , 3 boxe mari spate ...

Numai ca in realitate avea putin mai mici rotile ca de pe macheta!

Am o idee :!: , hai sa facem KITSCH TUNING MACHETE , ce zici ? poate macar acolo castig , ca la battle'urile pe un topic de tuning , tuning'ul nu e apreciat , doar stock... :))!

DTH 15-10-10 02:00

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3728297)
Multumesc !

Masina este 80% dupa cea reala 1:1 care mi'a placut cum arata , avea jante pe 21" , grila neagra , parasolar tuning firma X , folie geamuri , 3 boxe mari spate ...

Numai ca in realitate avea putin mai mici rotile ca de pe macheta!

Am o idee :!: , hai sa facem KITSCH TUNING MACHETE , ce zici ? poate macar acolo castig , ca la battle'urile pe un topic de tuning , tuning'ul nu e apreciat , doar stock... :))!

Înseamnă că ori nu ai făcut tu cum trebuie macheta ( ceea ce cred 100% ) ori proprietarul maşinii era paralel cu tot ce înseamnă tuning ...mă cam îndoiesc că în străinătate sunt maşini urâte ...am văzut ce au străinii şi dacă vezi una urătă ...vezi odată la .....mult timp :)

Da , probabil o să fi nambăr uan la kitsch tuning :) Tuning-ul este de apreciat cânt de făcut cu bun gust ;)

bobo-wow 15-10-10 06:35

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3728322)
Înseamnă că ori nu ai făcut tu cum trebuie macheta ( ceea ce cred 100% ) ori proprietarul maşinii era paralel cu tot ce înseamnă tuning ...mă cam îndoiesc că în străinătate sunt maşini urâte ...am văzut ce au străinii şi dacă vezi una urătă ...vezi odată la .....mult timp :)

Da , probabil o să fi nambăr uan la kitsch tuning :) Tuning-ul este de apreciat cânt de făcut cu bun gust ;)

Mie imi place masina pana la urma e masina lui si daca iti place e foarte bine la mai multe tuning-uri. La parasolare vezi cum faci si scoate la imprimanta ceva de lipit si schimba parasolarul eu zic ca arata mai bine.Spor la treaba

Bogdan:hug:

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning