![]() |
Preturi E36
Salut,
sunt intentionat sa cumpar un e36, dar bugetul meu este cam mic, 2500€ As vrea sa cumpar masina din germania, si ma tot uitam pe siteuri cu anunturi, gaseam masini la 1200/1500 € (318i 316i) As vrea sa stiu daca este un pret bun, sau e prea ieftin pentru o masina ca asta? Multumesc :) |
Re: Preturi E36
Eu anul trecut in luna noiembrie am cumparat un BMW . Mai exact un 318 i sedan din 93 , destule optiuni si pe deasupra si inscris . Am dat pe el fix 2300 de euro . Acum am vazut ca se invart tot pe la pretul ala , unele chiar si pe la 2000 .
|
Cu tot cu inmatriculare? :-)
|
Sedan as vrea :) nu conteaza jantele, nici clima.
Iarna nu este o problema pentru ca locuiesc in Italia si zapada e doar o zii pe an. As face in jur de 15km pe zi. :???: O alta intrebare, 325 tds consuma mult? Si se gasesc gata inmatriculate sub 2500€? multumesc :) |
Quote:
|
Oricum as inmatriculao in Romania, pentru ca aici asigurarea mar costa 1000€ :|
|
Scuzati postul dublu....
Sar merita un bmw rulat pe romania? Sau neaparat adus din strainatate? :) |
Consumul cum se comporta la un 318i?
:rolleyes2 |
Ok, ms mult.
Sper sa gasesc cv sub 2500€ cu tot cu inmatriculare. |
Pana in 2500 euro gasesti si in RO inmatriculate daca , cauti mai atent pe marile site-uri de vanzari auto.
|
Quote:
|
115 km imi ajung o saptamana :D
|
la 15 km pe zi ...plimbarica cu bicicleta ar fi ok
|
ah :)
nu cred ca as schimba la asa turatii mari :) |
scuzati de dublu post.
Am vazut ca la anu, se mareste din nou taxa de inmatriculare. Credeti ca se vor scumpii si bmw-urile gata inmatriculate? Ar fii bine sa ma grabesc sa cumpar pana la iarna unul? :) ms |
Quote:
|
100% de acord cu post ul anterior al colegului.
as mai adăuga că acele "bmw"-uri de 2000, 2500 de euro nu sunt tocmai de cumparat si tinut în anul 2010. Sunt afaceri numai pentru cei care le vând. De fapt la banii respectivi se cumpara doar ce a mai ramas dintr-un bmw. (furtune coapte, valve duse, electrovalve defecte, garnituri, semeringuri etc si am enumerat doar cateva fără să luam in calcul suspensia si alte detalii legate de caroserie). Deci, recomand tuturor celor care doresc un e36 doua variante: 1. cea ieftina la achizitie si apoi multa rabdare cu mecanicii, nervi cu piesele contrafacute, diverse defecte ascunse etc. 2. cea scumpa, pe verificate cu facturi, de la pasionati care si au intretinut masinile cu multa grija si care il scapa de noul proprietar de unele neplaceri, atentie de unele u de toate. bafta tuturor detinatorilor si viitorilor posesori de E36, masina este un mit, merita condusa oferind senzatii unice. |
E36 este intr-adevar o masina super chiar si acum care este mult mai buna ca multe masini noi.Imi pare rau sa vad ca preturile la ele au scazut.Cu ,,exploitu,, sunt si nu de acord cand face referire la accesorii originale gen bari M si jante si etc.Pai la noi aici in Bucuresti cand se fura de pe masinile astea orice tu mai pui originale?Eu cumpar la 2 saptamani oglinzi.Crezi ca le mai caut originale?
In fiecare duminica ma uit in vitan pe la masini.In special la E36.Si sunt asa:gioarse si ieftine sau bune si scumpe.Deci voi hotarati de care luati.(si mai sunt baietii care sint cica in criza -ma umfla rasu la fazele astea:lol:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning