![]() |
E30 - Silver Purebred
4 Attachment(s)
Salutare, sa incep cu inceputul,masina a fost cumparata in mare parte cum se vede,au fost doar niste modificari esentiale sa`l mai pot tine in viata pana cand se intra grav pe sub pielea lui,niste amortizoare spate(celelalte n`aveau tupeu sa mai tina ),niste rulmenti spate,un volan,facut presiunea in cilindri,etc chestii minore.
Planuri pe viitor: -motor 2.5 (tot de-al ursului ) -suspensie fixa 60/6 -discuri frana + placute -autoblocant 4.1 -ranforsari -umflat aripi -si etc. Voi reveni si cu ceva poze de la interior ca si acolo au fost cateva interventii,dar prea multe n`a fost nevoie. |
Re: E30 - Silver Purebred
Arata foarte bine masina! Banuiesc ca o vei cobori un pic...Nu? :lol:
|
Se vede ca este intretinuta masina.
Urla dupa o suspensie. |
sa o stapanesti sanatos.....
a mai disparut un urs din ploiesti....:???: sint curios daca pe CI a avut nr MMM sau PRV masina inainte de cum ai luat-o tu de aici .....alea cu GDU le stiu.. nu de alta dar cred ca am avut-o la vanzare si eu....:D...si nu mai stiam de ea nimic....:rolleyes2 bafta cu ursanu..... |
ingrijit ursu :D.....o suspensie sa il lasi pe burta si se schimba aspectu :twisted:....sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente
|
ursului fara facelift nu i prea sta bine cu m-tech II ( din spate cel putin ).
In rest, arata bine si intretinuta, putere de munca si rabdare sa ai. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
are interior de piele RECARO negru?.... eu banuiesc ca aia e ....trebuie sa scrie pe carte ce numere a mai avut inainte.... |
cartea nu`i la mine ,si da interiorul e de pielea neagra recaro.
|
sa ti traiasca ursu` :)
e un el sau o ea ? :)))))) |
pare cunoscut! nu cumva a fost de vanzare aici pe 4t ? oricum frumoasa sa o stapanesti sanatos
|
am impresia ca asta e masina............:???:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...82555-e30.html |
Quote:
|
Quote:
apoi supapele au zis pas.......i-am schimbat chiuloasa...dar nu a vrut sa mai colaboreze cum trebuie..... cred ca motorul e in aceasi stare cum a plecat de aici....daca nu cumva intre timp s-a mai umblat in el...... oricum era un 2.0 amarat ......adica pistol cu apa....dar facea cerce masina..:)) |
Quote:
ps: stii ceva,a avut blocant pe ea? ca cercuri stie sa faca si acu,nu le nimeresc eu :) |
Quote:
vezi ca am un motor 2,5 12v tipla la vanzare.... |
se cauta un 2.5 24V.dar graba nu e . momentan va primi ft curand suspensii si frane
|
Mai bine 2.5 12valve ... daca iti pui 24 valve trebuie alti suporti ...
|
si asta e problema asa grava? sacrific pt 2 puncte de sudura o mai buna distributie a puterii si o distractie mai mare :D pt ce?:))
|
Ursul asta am vrut si eu sa il iau la un moment dat, dar avea niste zgomote ciudate pe transmisie. Sper ca s-au rezolvat de atunci.
Bafta la 2.5-ul ce il asteapta ! |
pai a cam fost calarit de niste oameni suspecti de crima organizata :))))) se va schimba tot pe el,ca merita o viata mai buna
|
Pune-i 25 24v ....modificarile nu sunt majore in schimb merita un 25 12v doar daca gasesti unul cum are Jakal in stare foarte buna.
|
ce imi place cand apare cate un urs nou pe forum:X::X abea astept si eu . dar docamdata nu sunt banii
|
Foarte bine maa ca iai facut si tu topic la cercar. Ce inseamna un set de jante si cateva modificari minore. Pfff...alta masina (in ce hal arata in pozele lui jakalu).
Oricum, la tehnic ai de lucru grav la ea. Mult succes!!! ... |
Quote:
|
se cauta bani moca ! ofera careva?
|
Mai traiesti ma ? Ursul mai traieste ? Mai da si tu un semn,mai vin-o si tu pe acasa :)
|
arata bine masina sa o stapanesti sanatos...si multa bafta cu ursarul...:)
|
[QUOTE=LuciE36;3785921]arata bine masina sa o stapanesti sanatos...si multa bafta cu ursarul...:)[/QUOT
Multumesc,e nevoie de incurajare,armata,arme,razboi :)) te mananca ursu de viu |
Quote:
|
Ii bun ma :)) Sa dati si voi un telefon ceva :D
|
Arcuri KW 60/40
Amortizoare TaTechnix Oglinzi ///M Bandouri mtech2 (fara praguri,se cauta praguri sau dau la schimb praguri mt1 + dif) Cadou de mos nicolae, de Mos craciun primeste motor,frane,faruri si poate un air intake de la pipercross cu cip. - revin cu poze,momentan nu itnra fisa sa bag pozele :)) |
3 Attachment(s)
si pozele.
|
Ce bine dau...galben cu galben :)
hai sa vina Mos' al mare :) cu motoru in spinare :) |
Quote:
|
Quote:
Mult succes si putere de munca cu el! Sa ajunga mare si frumos! |
Mii de multumiri,tare te mai face schizofrenic un urs,da si cand o fi gata! JAR !
|
4 Attachment(s)
d-astea.
|
in poza 2 zici ca are girofar :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning