![]() |
Noul Audi S7, surprins complet necamuflat!
Noul Audi S7, surprins complet necamuflat!
Impresionat de noul Audi A7 Sportback? O prima versiune de performanta se afla deja pe drum, insa ar putea sosi chiar mai devreme decat ne asteptam. Poate chiar la sfarsitul acestei luni, la Paris Motor Show! https://www.4tuning.ro/images/noul-au...0-0-1-95-1.jpg Noul Audi A7 Sportback va debuta in premiera mondiala la Paris Motor Show, insa ar putea fi insotit si de o prima versiune de performanta. Conform celor mai noi zvonuri, standul germanilor din cadrul salonului parizian ar putea gazdui si debutul modelului S7. https://www.4tuning.ro/images/noul-au...0-0-1-95-1.jpg Surprins recent complet necamuflat, viitorul Audi S7 Sportback isi dezvaluie aproape toate secretele in ceea ce priveste designul exterior. Asa cum ne-a obisnuit constructorul din Ingolstadt, un kit aerodinamic mai agresiv nu lipseste, aspectul sportiv fiind de asemenea completat de noile jante, suspensia mai joasa si evacuarea cu patru tobe de esapament. https://www.4tuning.ro/images/noul-au...0-0-1-95-1.jpg In ceea ce priveste motorizarea, nimic oficial pana la acest moment. Totusi, daca este sa dam crezare zvonurilor, Audi S7 ar putea ascunde sub capota un motor V8 twin turbo de 4.0 litri, ce dezvolta aproximativ 450 cai putere. |
Re: Noul Audi S7, surprins complet necamuflat!
Cat de tare este :shock:.
|
Cel putin oribil , un A5 Sportback cu alt machiaj. :lol:
|
Eu imi sustin ideea ca spatele a fost desenat la misto.
|
Tocmai cand credeam ca Exeo e urat din spate, asta e si mai si :))
|
Ce frumos incepe si ce urat se termina! Ce e cu spatele ala? :lol:
|
Urat cu spume. :D
|
e facut la betie :))
pe cand un r8 sportback? sau q7 sportback =))) |
Urat cu draci spatele la masina asta , nu vad prea multe diferente intre A7 si S7 ... astept niste poze cu interiorul de S7
|
sicer arata de toata jena! nu stiu ce rost mai are a7 cand este disponibil si a5 sportback...
|
Quote:
|
Cu asta au dat-o in bara rau de tot ... m-am dus cu gandul la seat exeo cand am vazut spatele ala ... foarte URAT !
|
Poate o arata mai bine in realitate :D,vazut asa cu ochiu' nostru :>
|
Quote:
a7/s7 este produsul dragostei dintre a6 cu a8!?! dar dupa cum arata am impresia ca este vorba de o familie normala de gay. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Exploda frustrarea-n tine si nu te-ai putut abtine ? :)) |
Quote:
Ce sa-i faci daca unii e prosti si le cumpara... nu pot toti sa isi cumpere logan :o |
Cu spatele ala cred ca au vrut sa faca o imitatie de passat cc. Pacat ca nu le-a prea iesit.
|
Repede v-aţi aprins. Sunteţi extraordinari. :lol:
Atitudinea voastră e tu dă bi dă best. https://img39.imageshack.us/img39/872...rleimayhem.gif Din motive tehnice, nu mai pot edita postul anterior. Bun. Oxide - Te aşteptai să fiu vreun fan turbat Audi (sau oricare altă marcă - doar de dragul discuţiei). Nu am Audi, nu sunt fan şi nici nu am vise cu inele noaptea deci nici ţie nu ţi-a ieşit. Relaxează-te. Ia un Kitkat. revin la postul meu Quote:
world_eye007 - Subtilă remarca ta. Îţi promit că-mi dau cazanul la casat şi ghici pentru ce maşină dau avans - un Hyundai! Matur, nu? |
din pacate sunt doar fan BMW,si FIAT driver. era mai mult o intrebare retorica,nu are rost sa va aprindeti asa. apropo de modelele enumerate de gorby,la 5 series gt nu prea ii vad rostul,da' in fine. x1 s-a vrut sa un SUV mai iesftin,accesibil pentru cei care nu isi pot permite x5,o alternativa la x3,iar x6,dupa parerea mea arata extrem de bine,este un SAC(sports activity coupe) pentru cei care vor sa fie la moda sau care isi doresc pur si simplu altceva. nu are rost sa ne certam acum pe forum in legatura cu acest lucru.
|
Quote:
Modele BMW precizate de tine nu sunt facute doar pentru a umple segmentele de piata ; am condus atat X1 si X6 si sunt ambele foarte okay si chiar practice , atata timp cat imbina o tinuta de drum mai buna decat a multor berline cu o alta tinuta off-road total acceptabila. Legat de glumele gen 'la colt de bloc' , ma lasi total rece. |
Quote:
|
Păi nu mi-a ieşit căci nu-mi stă în caracter să mă comport ca un copil şi să insult lumea aiurea şi pe gratis, aşa că trebuie să mă chinui puţin. :lol: Nu mă supăr, mi-am luat ce mi-am permis. Ca fiecare dintre noi. Dacia poate să mai manânce şi 3 şaorme din partea mea, nu am de gând să mă cert cu tine şi să dezbatem subiectul Dacia vs. Hyundai că nu ajungem nicăieri, ştii şi tu asta.
Puţin bun-simţ nu strică. |
Nu stiu unde am fost lipsit de bun simt, sau unde am insultat pe cineva. La inceput era vb de cazurile zise de tine cu X1 X6, iar remarca mea despre Dacia nu a vrut sa aiba vre-o tenta de insulta.
Asa cum tu te-ai luat de BMW si de Hyundai, eu m-am luat de Dacia. Pur si simplu. ;) |
Mie imi place masina asta.
Doar ca aveam impresia ca e ceva mai mare, dar (de exemplu) e mai scurta cu vreo 8 cm decat Saab 9-5 '10. Revenind: oarecum ma atrage alura masinii, pare musculoasa si foarte foarte masculina. Nu mi-as cumpara pentru ca nu-mi plac interioarele Audi, dar, per ansamblu, mi se pare o masina faina. |
Ce poponet urat are:))
|
imi place e foarte faina... seamana cu panamera o idee
|
Quote:
|
Quote:
Are un spate de invidiat :sad: |
Daca tie nu iti place asta nu inseamna ca toti trebuie sa aiba aceeasi parere.
|
Quote:
|
Quote:
Ma distreaza totusi atitudinea fanilor beamvee, se amuza cat ar fi de "urata" masina asta, dar chiar daca ar fi, ataca un segment de piata competitiv, pe care marca bavareze il tot ocoleste ocupandu-se de masini "adevarate" gen X6 , seria 5 gt etc. Ontopic, mai multe detalii legate de motorizare ? |
deci spatele ala pare trist asa... pacat de restul masinii
|
Quote:
|
eu nu vad nimic urat la spatele ei, imi place forma stopurilor.
|
Quote:
Audi S7, construit pe platforma lui A7, vine cu un motor nou de 4 litri, V8 cu două turbine, care va dezvolta în jur de 550 de cai putere. Motorul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Bentley, şi va fi prezent şi pe modelul Continental GT, anul viitor. Ambele maşini vor avea tracţiune integrală. Audi pregăteşte un model chiar mai puternic, RS7. Nemţii ar putea upgrada motorul V10 de 5,2 litri aflat acum pe R8, până la 580 de cai putere. |
Quote:
|
zvonuri si iar zvonuri ... 4.0 nu va fi biturbo :)
|
Sincer, mie imi place spatele :) e super masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning