![]() |
Ce subwoofer merge?
6 Attachment(s)
M-am pricopsit cu asa ceva:
KENWOOD ELECTRONICS DEUTSCHLAND GMBH • P R O D U K T I N F O R M A T I O N Stereo/Mono Endstufe KAC-625 CAR Stereo • TRI-MODE Funktion zum Betrieb von 2 Vollbereichslautsprechern und einem Woofer (KPX-T120 erforderlich) • Sigma Drive II- Technik für hohen Dämpfungsfaktor • Vergoldete Anschlüsse Ausstattung: • Maximale Ausgangsleistung 160 Watt • Sinusleistung 2x40 Watt bei 0,08 % Klirr (20 Hz- 20 kHz) 2x55 Watt an 2 _0,8 % Klirr • 160 Watt (Brückenbetrieb) bei 0,8 % Klirr (1kHz) • 4 MOS-FET Leistungstransistoren für stabile Betriebsspannung • Spannungsverstärker in Bootstrap-Technik und Hochleistungsendstufe für verbesserten Wirkungsgrad Ce subwoofer ar merge? Ceva poze: |
Re: Ce subwoofer merge?
depinde ce vrei tu de fapt......statia nu prea e puternica
|
Un woofer ca amplifu mere legat in punte la 160W
|
da ... dar vezi ca puterea aia nu e reala ... aia 160. e putere maxima.
puterea nominala (rms) e de 2x40 ... si banuiesc ca 1x80. deci ai putea maxim sa pui un woofer la 100 rms... |
la siguranta de 20A, si ambele canale legate in punte ziceti voi ca are doar 80W@4ohm?
botcrstn1971 merge sa pui orice subwoofer / mare /mic recomandat este sa pui un sbwoofer de putere mai mica sau egala cu cea a amplificatorului. spune-ne ce ai vrea tu sa iei si noi iti spunem care este mai bun sau nu pt statia ta |
3 Attachment(s)
Am urmatoarele variante:
1. Subwoofer Magnat Xpress 10 Pret: 129,90 lei difuzor subwoofer de 25 cm putere nominala: 150W RMS (max 300W) impedanta 4 ohmi raspuns in frecventa: 22 - 1500 Hz SPL: 92 dB parametrii Theile-Small: Re 3,3 Fs 29 Vas 77 Qts 0,45 Qes 0,51 Qms 3,9 Xmax 10 2. Subwoofer JBL CS 12 Pret: 219,90 lei subwoofer 30 cm, 12 inch putere RMS: 125W, max 500W raspuns in frecventa: 38Hz - 800Hz sensibilitate (2.83V/1m): 92dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 127mm diametru de taiere: 277mm Revc : 3,58 ohms Vas : 144L Qts : 0,39 Fs : 24,7Hz Qes : 0,41 Qms : 7,34 Mms : 119g Levc : 2,3mH 3. Subwoofer DLS Classic W308B Pret: 169,90 lei diametru 8" (20 cm) putere: 100 W RMS / 150 W max raspuns in frecventa: 30-2000 Hz impedanta 4 ohmi sensibilitate: 87,1 dB (1W/1m) parametrii Theile-Small: X-max : +- 5 mm Fs: 36,3 Hz Re: 3,1 Qes: 0,45 Qms: 3,55 Qts: 0,40 BL: 7,8 Vas: 30,5 l (1,08 cuft |
Jbl Cs12 ;)
|
Teoretic acel amplificator ar trebui sa aiba 1x110W RMS @ 4ohm.... Practic...cine stie...
|
eu a-si merge pe dls si jbl, mai mult pe dls
|
Mie mi se pare net superior JBL ;)
|
botcrstn1971 la ce variante ai pus, si eu tot pe JBL zic sa mergi ;)
|
Da Magnatu ce are? Ca e mai ieftin
:?: Si daca pun 2 difuri de bass la 2 ohmi? |
un porieten are pe matiz un kenwood de 2x60 in bridge, care nici macar lpf nu are sau bass boost si impinge bine si f precis un gt4-10, deci ampul e destul de capabil...
LE: pe ce masina vrei sa pui statia? conteaza destul de mult... |
Nici unu nu merge....mai toate stau...sunt cam pasive! :lol:
|
[QUOTE=tico_rs]un porieten are pe matiz un kenwood de 2x60 in bridge, care nici macar lpf nu are sau bass boost si impinge bine si f precis un gt4-10, deci ampul e destul de capabil...
LE: pe ce masina vrei sa pui statia? conteaza destul de mult... Pe un Golf 2 in 4 usi. Nu stiu daca e putin mai mare in interior ca Matizu:rolleyes2 |
la hatch-uri e nu e nevoie de prea multa putere pentru un output decent... magnat nu am auzit prea multe, si in general low-class-uri, dar mi se par agresive, dar nu prea "calde" si eu as merge pe cs 12, am unu acasa si inca nu ma despart de el, desi e slabutz are el ceva aparte pentru mine :P daca mai pui si statia care e slabutza e mai bine sa ai un woofer mai slab ca watti dar mai bine alimentat decat unu puternic si subnutrit...
|
Tin sa te anunt SUN ... ca acel subwoofer JBL CS12 nu este chiar pasiv...
|
am ascultat cs12 pus pe un amplificator de 150 w rms....si suna binisor si destul de tare ...dar nu stie sa cante sub 50-40hz ..unde dls ul castiga...DLS W312B ..fff frumos suna...si destul de jos....asa ca eu votez dls !
|
Oare? sa te anunt ca are fs la 24hz.... hmmmm cred ca net superior DLS-ului
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning