![]() |
DACIA 1300
Am o dacie din "79 si m-am apucat de ea sa o modific ca sa le demonstrez la lume ce poate sa faca o dacie, multi spun ca nu e o masina :D
|
Re: DACIA 1300
12 Attachment(s)
modificarile aduse
|
ce modificari ai facut ca eu vad ca doar ai dat barile jos:lol:
|
Bine ca ai schimbat frumusete de bord cu prostia aia. Mai bine il pui la loc, oricum turometrul ala e doar de forma.
Las-o asa, pune-i bare originale, capota portbagaj de 1300 fara "eleron", ornamente (prag, capota spate, capota fata) si incearca sa nu strici o dacia 1300 cu "modificari" manelistice. Mai bine ii cumperi niste cauciucuri. Vad ca ai alt model pe fiecare roata. Demonstrezi ca e masina facand-o sa funtioneze impecabil, nu dc lipesti abtibilduri pe ea. |
11 Attachment(s)
da dar numi place modelu clasic ca arata nasol dar o sa vezi pe parcurs.
Alte poze: |
Mai bine te ocupai de tinichigerie in loc de bord,sincer vorbind.
|
ai numai 2 jante de aliaj sau pe toate 4 ?
|
frate esti NEBUN
eu nu m-as fii bagat sub masina cand ii suspendata pe 2 crengi, nici sa-mi dai milioane in platina/mercur/aur/etc |
O sa ma apuc de caroserie cand termin cu restu de modificat .
DA! am 4 jenti R 15 pe 195\50 |
:)) asta e
|
pai are dreptate werwceul nu mai te risca asa
|
Pai cel mai bine e sa te ocupi de caroserie prima data,ca sa ai o baza buna;) dar cred ca o sa iasa o masinuta frumusica :D Tine-o tot asa!
|
1 Attachment(s)
la modificari ma iau din poza doar cateva :d , cum ar fii :
- la motor set nou de pistoane, segmenti si altele luate din franta - la chiuloasa am luat 2mm am lustruito modificat supape si arcuri luate de la un renault 18 gt - pompa de apa luat de la o dacie nova gti - axa cu came de la renault 12 ts sau r5 gt nu stiu sigur - aprindere gotronic - bujii bosch super + - cutie de viteza renault 18 - punte spate si fuzete renault 18 - pompa de frana renault - 4 jenti late pe 15/195/50 - porbagaj cu eleron - bord CN4 |
DA o vin cu alte poze momentan lucrez la ea :d
|
as avea nevoie de 3 piese cum ar fii : capac motor de renault r5 gtt, si o mondina de ulei tot de renault r5 gtt si o axa sport 320 sau 340 grade :D
|
ce fuzete de 18 ai u da se potriveste pe dacie?
????? |
ai zis-o frate pe asta :lol::lol:
|
Quote:
|
daca tu zici iti aduc eu 2 fuzete sa intorci u
|
1 Attachment(s)
videoclip pe youtube
|
mai am de lucrat la ea ori schimb invers pivotu ori il pun pe cel de la renault 18
|
tare dacia:D
|
ms :d
|
tare filmuletu! nu iti e mila de motoru ala sa ii dai 7500 (daca e bun turometru) de ture cand el nu e gata? ai grija ca poti sa strici tot ce ai facut pana acum. arata bine masina bafta in continuare!
|
nu are nimic, doar trebuie sa pun un radiator mare si o galerie din inox si un ulei bun
|
Arata bine euglena.
Sa o vedem finalizata! Ai grija sa mergi pe drumu cel bun cu ea....ai modele de unde te poti inspira sa iti iasa cev frumos;placut ochiului. Bft cu proiectul. |
bravo vandame
arata foarte bine masina, speram sa te ti de proiect si sa te vedem cu ea la plimbare! |
Ce ai mai lucrat la masina?:D
|
ai grija ce modificari ii faci .. ai mult de lucru dar daca ai ambitie..
|
Nu am mai lucrat la masina ca imi trebuie multe piese si bani.
Ieri am fost la tuning auto show organizat in Valcea si a fost frumos, chiar mi-au placut unele masini :) |
|
2 Attachment(s)
am uitat sa pun poze cu axa :)
Spatamana trecuta am mai lucrat la masina, am montat un parbriz nou , am montat klometraju de la renault, am pus jentile pe spate ca pe fata nu am avut timp sa montez fuzetele, am tras niste cablori la motor pentru sonda de ulei, apa si servo frana si altele. momentan nu am poze dar o sa le pun |
6 Attachment(s)
pzele promise
|
Arata bine motorasul ,si ora de kilometraj;)
|
mai am mult de lucru la ea !
|
volanul nu se potriveste deloc cu bordul aprerea mea dar tu alegi ca e masina ta oricum in rest arata bine bft
|
Bafta in continuare!:-)
|
cat scrie pe axa aia?
340 sau 310? de ce masina e? sau cate grade tia zis ca are cel ce ti-a vandut-o? |
volanu deocamdata il las asa pana gasesc unu calumea, iar cu axa e luata de la unu https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...ult-12-ts.html
|
sal..te apuci si de tinichgerie? Sfatul meu ar fi sa incerci sa faci tabla calumea..si apoi sa treci la partea mecanica. Pasajele la roti asa vor ramane?
Spor la treaba!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning