![]() |
Dacia Lastun in primele modificari
Am si io un lastun si m-am apucat sa il modific dar nu prea am timp si mai fac si io din cand in cand cate ceva pe la el
|
Re: Dacia Lastun in primele modificari
baga si tu ceva poze cu el,dak se poa in diferite stadii!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) |
9 Attachment(s)
Dati-mi si mie ideii ce sa mai fac la el... ms.
|
baga jenti!
|
pai daca le baga cam mari nu stiu daca mai pleaca de pe loc.ce motor are ?stie cineva cateva detalii despre motorul lastunului ?
|
lastun are jentile pe 12 " , ca tico
|
1 Attachment(s)
informatii tehnice
practic e un motor de oltcit , taiat in 2 :D |
ma gandesc ca e destul de micut motorasul ptr a primii un carb dublu sincron ,ar fi mult mai bine ceva luat de la un motor dar depinde acum si de motor.nu stiu absolut nimic de masina asta ,oare daca ar intra in motor ,nu ar ceda cutia ......,in fine ,asteptam detalii de la cei priceputi in motoare
|
Quote:
Asta cred ca este motorul de pe Oltcit Special pe care toti posesorii l-au laudat pentru consumul foarte mic. Daca nu ar face atata galagie ar fi un super motor. Oricum la greutatea masinii este suficient de puternic. Ai incercat sa masori comparativ dimensiunile motorului tau cu un motor de 1,1 de Oltcit?? Cred ca ar incapea acolo dar ar fi probleme mari cu evacuarea si racirea. In concluzie : Pune-i jenti :) |
tati toata stima pt masina ta
|
rar mai vezi asa ceva pe strada...;)
|
Quote:
|
e ceva..poate peste ceva ani o sa fie cat un M3...cum sunt acuma masinile alea de epoca care costa cat un Maybach..totusi zi sa o mai tina:D :lol: :-P
|
Quote:
|
heheh kiar vrei sa o duci la muzeu..:?: :lol: :peace: succes in continuare..:rockon: :peace:
|
Quote:
|
f tare frate. o masina k asta ne-a plimbat p noi p la tara muuulti ani prin discotecile din apropiere. si nu s-a stricat niciodata. merge si acum. bafta in continuare.
|
Incearca Nishte Folii P Spate8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OR SA FIE LEGALE CELE MONTATE CU FIRME AUTORIZATE SHI NORMAL AVIZATE DE RAR... |
poti incerca sa "plantezi" un motor de tico sau matiz cu, cutie cu tot.
in rest...TARE FRATE |
Quote:
|
in orice caz! respect pt curajul care ti l-ai facut sa te apuci de un asemenea proiect! ia gandestete...oare cum ar fi un lastun la liniutze.....fa efortul asta si cauta un motor micut si cu tupeu pe el! merita!
|
aici ai dreptate migu .... ar fi super ..... eu unu m`as lasa calcat pe coada de el
|
Am gasit la cineva un motor de VW golf de 1.1cmc cu tot cu cutie planetare , electromotor , carburator, evacuare alternator , motoru e complet dar mai intai trebuie sa ma asigur ca o sa intre. Ca marime nu este problema , e vb de distanta intre fuzete si nici fuzetele nu stiu daca se potrivesc si asta inseamna sa schimb toata jamba . Ramane sa masor si daca se potriveste e ok
Am decapotat masina o sa pun niste poze zilele astea :D |
Quote:
|
Din cate stiu eu cutia de viteze este o copie mai mult decat fidela dupa cea de trabant si cum in cutia trabantului a fost montat si motor de la VAG cred ca ar trebui sa cauti ceva de genul asta. Stiu ca niste baieti au pus in Lastun un motor de suzuki sau o japoneza ceva si au modificat toata partea din fata(au lungito un pic). Era cam dupa revolutie si se intampla pe la brasov, cauta prin reviste vechi auto (revista autoturism parca).
Acum cativa ani am ajutat o ruda la reconditionarea unui lastun (verde) poreclit de mine "cioara soselelor" era din tabla si nu din fibra si fusese cumparat de nou la ani dupa ce nu se mai fabrica. Ce ma dispera la masina asta daca demontez scaunele pe spate :) este instalatia de climatizare, daca poate fi numita asa. Motorul original pare a fi destul de puternic pentru masina aia, eu plecand in repetate randuri cu a III-a de pe loc (nu inteleg deloc cum este cu schimbatorul la volan). Legat de motorul original stiu ca este partea stanga a motorului de oltcit de 1.1 cu singura modificare axul cu came (si multe altele) Sper sa iasa o kestie bestiala cu mai mult de 100 CP :) tocmai buna de liniute |
5 Attachment(s)
Vreau sa ii fac un acoperis dintr-o prelata sau ceva asemanator prins in capse sau pe sina pe perioada verii
|
Hai k imi place ce faci,man. Daca treburile imi ies, la anul am sa-ti calc pe urme.Eu ma gandeam ori Lastun ori Oltcit.Cand ti-am vazut proiectul mi-ai atras atentia. Nasol e ca se mai gasesc oameni fara creier care sa zica vorbe descurajatoare, dar nah. Nu toata lumea tine cu tine. Multa bafta in ceea ce faci si sa fie totul bine!
|
fratilor unde gasesc si io niste jenti pe 12-13 asa la preturi ca pt lastun ?
|
multa bafta la tunareala........proiectul cred k o sa dureze o gramada d timp....dar dak u crezi cu adevarat k o sa iasa ok inceark.....dak t tzine buzunarul punei partzi din fibra d carbon k sa fie ushoara....nishte jentzi mici dar bune.....motorul schimbat complet......shi vezi u cei mai lipseshte
o sa iasa bine ......multa bafta......nu t grabii sa cumperi piese proaste shi ieftine......cumpara ceva mai scump shi mai bun inceark sai pui bari shi praguri in genu wrc....sa para mai mare mashina |
moama...bielea ideea.....si chiar e tare.....nu vezi prea multe p strada.....nici normale....ce sa mai zik d modificat.....bv....esti tare.......bafta in continuare ........
|
Maine imi mai iau un lastun pt. piese vreau sa imi schimb amortizoarele si o sa iau si scaunele de la ala ca sunt modificate au spataru mai inalt gen sparco
Si trebuie sa schimb si carcasa la cutie sau cel putin capacu de sus ca are filetu de la prezoanele de prindere de la tampon stricat si motoru meu sta doar in 2 tampoane si daca ma infig putin il el la demaraj sau la marsalier se plimba pe sub capota si in plus tremura toata masina Dati-mi si mie o idee cum sa imi antifonez motoru ca se aude prea tare acopera si muzica si tot vreau sa ii mentin sunetul din esapament nu din motor Mai am un lastun e a lu bunicamiu si ala e silentios si nu are nimik diferit fata de al meu , de cand l-am cumparat se aude tare |
Incearca un motor de Suzuki Swift.....o culoare turbata....jante....interor piele si ceva muzica si garantat vei atrage atentia.....
Este o masina in care merita sa bagi mai mult decat face....si daca e facuta cu cap iese chiar ceva misto si nu prea des intalnit.... Bafta in continuare si te asteptam cu poze.... |
Si ce sa ii fac sa imi stea pe strada ca e c-am usoara are 500kg
Pe DN daca trece un tir pe langa mine ma impinge de pe drum tre sa incetinesc mi-a zis cineva sa ii fac contragreutati pe ulei Daca avei idei impartasitile |
pune-i motor de motcicleta de 600- 1000cmc ,un eleron pe spate un spoiler fata cit mai aproape de sol podea plata inclusiv pt motor cu uleiul las-o balta mai rau faci decit bine te dai de-a dura numai decit dc nu sint pline ochi fara nici o bula de aer asa mai bine o umpli cu nisip decit cu ulei de fenomenul asta nu sa scapi chiar dc o ingreunezi
|
Bancuri
– Ce se intampla cu un Lastun cand i se face plinul? – I se dubleaza valoarea. – De ce nu te lasa la PECO sa pui benzina in Lastun? – Este interzis in recipiente de plastic. – De ce ai nevoie daca doua Lastunuri fac accident? – De un faras si o matura... – De ce se Lastunurile se vindeau mai bine la sfarsitul lunii Martie? – Urma 1 aprilie... – Care e cea mai mica piesa dintr-un Lastun? – Creierul proprietarului... Merge Bula cu taica-su la plimbare intr-un Lastun. La un moment dat, intreaba Bula: – Tata, tata, chestia aia din dreapta este Marele Zid Chinezesc? – Nu, Bula, aia este bordura...' Jurnalul National si ca sa fiu on-topic, proiectul e destul de interesant, nu vezi multe pe strada.Sfatul meu este sa ii faci un rollcage la masina sa o intaresti putin in caz de accident ca e destul de periculos si viata e mai importanta decat un motor de golf,suzuki sau ce s-a mai recomandat pe aici :) bafta cu proiectul |
va zic eu ca ii trebuie motor. da'o dracu de cusca ca nu are nevoie, nu are probleme de stabilitate. va zic eu, ca ct03nmx e varmiu si am mers cu lastunu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning