![]() |
cumpar piese bmw e21
cumpar aripa dreapta fata si parbriz pt. bmw e21
|
Re: cumpar piese bmw e21
Quote:
|
Ce te intereseaza pe tine ce legatura e intre ei?Stai in banca ta.
|
Quote:
eu am masina in reconditionare si pana ajung la vopsit am nevoie de piesele astea vad ca suntem si colegi de club :) sa nu credeti ca am legatura cu doarr4u17 el are e21 in 2 usi eu am e21 in 4 usi ca ala in 2 usi e rar rau :))))))) |
Quote:
poate ni te alaturi si noua (adica lui mertan, dj16xxs...) id-ul meu de mess:cristinelmadalinzolti al lui mertan este:bsc_lx dj16xxs poate ma ajuti si pe mine cu o pompa electrica de benzina de bmv520 |
nu are nimeni o coaja de dezmembrat?:(
|
Quote:
|
cine vrea piese de E21 2.0 am yo aproape de toate:D
https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/20148-vand-piese-bmw-e21-320-1980-a.html |
si nu am inteles ceva... cum adik E21 in 4 usi... ala in 4 ushi nu e E28?:rolleyes2
|
Quote:
nu exista e21 in mai multe usi in 4 usi e si e28 si e12 e gaurita rau aripa aia:) inca sunt in cautare:( |
yo pot sa fac aripa aia k noua... si ale mele tot asha au fot si leam facut k sunt un pic tinichigiu:d... acu tu decizi
|
Quote:
nu vreau sa fie gaurita ca daia caut alta ca si a mea e la fel in partea de jos:( |
nu era vb sa pun o galeata de chit ... sudam alta parte acolo...
|
haide-ti cu aripa:)
|
Dati-i ma saracului o haripa, sa-si faca si omul masina.
|
madalin alta ocupatie pe net nu are decat sa vorbeasca de ala de ala probabil i s-a spart oglinda acasa si nu mai se uita la el :)
|
up. pentru prietenu meu :hug:
|
7 Attachment(s)
Vand eu dar toata masina ... fabricatie 1976 .. e21 .. NU ARE RUGINA APROAPE DELOC ! doar la aripi niste bule mici sub vopsea atat ! si la spoileru fatza.. atat restu e TUN caroseria ... 318 carburatie 1800 CMC cu acte.. jenti pe 15 aliaj model fain .. interior sport.. scaune sport.. cutie in 4 trepte .. Probleme la ea... Trebuie reconditionata oleaca la motor .. adik Garnitura de chiulasa... ca scapa oleaca de apa in baie... schimbu de ulei .. baterie incarcata .. platina.. si bec la o semnalizare... ca nu merge pe fatza una din ele.. ATAT ! pret ? 400 DE EURO URGENT ! SI RAPID POZE MAI JOS !
|
il cumpar eu. dami un add pe mess cineva2002ro
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning