![]() |
Lucrări de plexiglas Craiova
155 Attachment(s)
Realizez geamuri de faruri,, triple si semnale din materiale rezistente la UV transparente, clare.
Repar si modelez orice spoiler, indiferent de natura materialului acestuia. Cateva exemple: -spoilere,, -capota, -aripi fatza spate auto si moto, -grilaje, -eleroane, -pleoape, -guri de aerisire, -difuzoare spoiler spate, Si multe alte elemente de interior si exterior auto si moto |
Re: CREATII, REPARATII, TUNING, tot ce se poate realiza din plastic si fibra
50 Attachment(s)
Alte poze cu lucrari
|
Re: Lucrări de plexiglas Craiova
Salut, am o intrebare: poti cumva sa faci peuntr farurile de cielo (ca nexia de mai sus) sa realizezi cumva sticla de far lipita de cea de la semnalizare? Adica sa nu mai fie separate?
|
salutare
Pot face asa ceva, dar trebuie cosmetizata oglinda interioara si cumva lipita de cea a semnalizarii, am facut asa ceva la astra f,,,..
|
salut,
am vazut ca printre pozele atasate ai si doua faruri fk de opel astra g...cat m-ar costa cele 2 geamuri ale lor din plexiglas? |
Re: salutare
Quote:
|
salut , pentru niste faruri de Rover 45 , as vrea sa faci din plexiglas , sa fie clare .
cam cat m-ar duce ? :) |
Aveti pm
|
V-am dat un pm , dar am observat ca nu se poate raspunde .
Va intreb si aici cu speranta ca voi primi un raspuns , cat ajunge un set de semnale cn3 pt dacie ? |
salut.....ma intereseaza si pe mine pentru un logan faza 1 sa imi faci sticla la stopuri din plexiglas,fie ea clara ori putin fumurie...ms
|
Un geam de far pt Fiat Marea, cat ma ajunge?
|
Salutare prieteni, imi cer scuze ca nu v-am raspuns prea promt pe forum,, de accea am lasat niste numere de telefon....nu prea am timp de forum...
Va mul,tumesc pentru intelegere |
pt un golf 4 variant .... ce poti face? spoiler fata spate praguri si badboy.... si cat costa treaba ?
|
CONTACT
|
Salut!m-ar interesa si pe mine bad boy look si eleron tip CSL pt solenza.vreau un pret cu tot cu vopsit.
|
1 Attachment(s)
2 bucati....ce pret?
|
pentru un passat b5 an 2000 un pret petru .. faruri clare?:D
|
Un pret pentru 2 geamuri in plexiglas pentru dacia 1310 model 98
|
Salut
Ma intereseaza lipp urile pentru E39 ! Cum ai facut la e39 verde . Cat face un set ? |
2 scurte
O capota de golf 2 din plex transparent caț ar cantari ca kg si cat ar costa? In cat e realizabila? |
SALUTARE PRIETENI LSG TUNING A REVENIT
Scuze de intarziere acum va stau la dispozitie de la ora 09 la 19 in fiecare zi la cele doua numere de telefon 1. 0723 417492 2. 0766 704625 |
2 Attachment(s)
Asemanator cu asta ma intereseaza . Daca nu se poate e OK ce ai tu dar dintr-o bucata !
|
1 Attachment(s)
Salut. Se poate face urmatorul kit ? . Sa se lucreze pe spoilerele originale ale masinii ma intereseaza.
|
Salut, cat ma costa si pe mine 2 geamuri de stopuri de octavia 1, clare?
|
O capota "nu conteaza ce" , sa fie transparenta si sa nu se deformeze din cauza temperaturi degajate de motor pentru o dacie 1310 , zambetul lui iliescu cat ar ajunge?Nu conteaza daca e toata capota sau lasi marginea din tabla ca sa fie mai rezistenta.Vreau sa se vada motorul .Poze cu masina la semnatura.Spune-mi cat mai multe variante, cum va arata cea mai ieftina si cea mai scumpa.
|
Salutare, imi cer scuze, dar nu prea am timp de stat pe net......asa ca va rog sa ma sunati pentru mai multe informatii la cele 2 numere de telefon -
0723 417492 0766 704625 Stima, LSG tuning |
mai este valabil?mc.
|
2buc sticla clara cielo cu semnalizare cu tot(adica sa fie acelasi geam...intelegi nu?) si un eleron luneta cielo ce pret ar avea?
|
Salut. Cat ma costa 2 geamuri din plexi pt faruri chevrolet aveo , sedan , 2007. ?!
|
salut 2 geamuri pentru faruri opel corsa b
|
salut..un capac de pickup poti sa-mi faci si mie ?
daca da, lasa-mi o adresa de e-mail pe privat unde pot sa-ti trimit schita. merci frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning