![]() |
Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
6 Attachment(s)
As vrea sa fac o mica prezentare a masinii mele:
An fabricatie 1993 Motor 1.4 (abd) Masina a fost cumparata acum un an...a fost original tot pe ea...era ca si iesita din fabrica...in rest voi pune niste poze, astept idei,pareri. |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
Taurul acela de langa stopul dreapta nu are ce cauta pe masina. Inscrisurile de pe usi nu prea imi plac. Cred ca i-ar sta mult mai bine cu barile/pragurile/capota albe si doar plafonul lasat negru. Stopurile sunt cam exagerate (nu prea merg stopuri lexus style pe Golf III) dar tinand cont ca sunt foliate sau vopsite fumuriu nu-s chiar asa rele. Imi plac jantele. Pana la urma ti-o faci cum vrei. Toata treaba e sa nu o dai in sorcova/kitsch.
Bafta cu ea in continuare. ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina are potential imi place ca vrei sa faci bad boy la haion (is tare curios cum o sa arate ):lol:in rest bafta la proiect si spor la bani ca o sa ai nevoie;)
|
Quote:
|
arata bine masina, dar ar putea sa arate si mai bine.
Eu zic sa dai toate stickerele jos sa vezi ce bine va arata atunci |
ca sa fiu si u pic carcotas:twisted:sunt de acord in ceea ce priveste stikerele:lol:personalcred ca o masina arata cel mai bine clean decat cu tot felul de brijbrijuri(parerea mea)sper sa nu o iei in nume de rau! dar tu stiii cel mai bine cum vrei sa arate si cel mai important este sa iti placa tie bafta
|
Faina masinutza..:) bafta in continuare!
|
Dragutza masina sucCes in continuare la modificari :D:D
|
6 Attachment(s)
niste poze de la garaj cu modificarile facute azi,sper pe sfarsitul saptamanii,sa va pot pune poze,cu lucrarea finalizata:
|
Quote:
|
Ma bucur ca ti-au fost de ajutor sfaturile noastre.
Hai ca a iesit bine haionul. Asteptam pozele! |
Esti pe drumul cel bun. Se pare ca decurge frumos lucrarea cu haionul 8) Bafta in continuare.
|
foarte bine ai facut ca ai scos stickerele de pe masina.asa cum mai spunea cineva ar arata si mai bine daca ai lasa doar cupola neagra...sunt curios cum va arata hayonul la final :twisted: asteptam poze!bafta in continuare & keep it clean!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
printre cele mai frumoase golfuri . sa ai grija de masina si bafta pe viitor cu modificarile ;)
|
eeeeeee.......parca alta treaba;)
|
Ehe :D, asa mai merge.Foarte bine ca ai scapat de stickere iar haionul a iesit foarte bine.Combinatie buna de culori, si mie imi place mult albul cum arata pe o masina dar asta e.Singurul lucru care nu-mi place este colantul de pe capota, fara suparare mai bine arata toata neagra sau alba :-s.Nu te tenteaza sa-i schimbi "inima"?
|
Quote:
|
Ai dreptate cu motorul :P, nu suntem "raceri".Poti lasa albul la haion si sa vopsesti capota neagra, precum plafonul.
|
5 Attachment(s)
intre timp am mai fost amanat cateva zile de vopsitor,din pacate,ca nu prea mai am rabdare,voi pune niste poze cu masina,cu nr si bara spate pusa la loc si cu cei doi colegi ai mei,dintre care un golfulet in constructie,a primit acelasi look la portbagaj ca si al meu:
|
a intrat la vopsit masina?:)
ii sta bne cu noul look la portbagaj:):D |
Quote:
|
a intrat masina?:D
sunt curios cum o sa arata:shock: |
Quote:
|
tot alb il vopsesti?sa faci si spoilerele in culoarea masinii...bafta!asteptam poze
|
Quote:
|
Is foarte curios cum o sa iasa..ca dupa ata merge si amea..:) si vezi ce faci cu capota aia...o prelungim si aia?..:D apoi barile ..te mai gandesti tu pana in primavara..si poate visezi frumos intro noapte si le vopsim si alea..:) Hai sa ai bafta si iti tim pumni pentru hayon..:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
salutari tuturor,iata si pozele mult asteptate,cel putin de mine foarte mult si eu zic,ca a meritat,acum voi decideti daca va place sau nu:
|
Quote:
|
mda frumos lucrat arata bine cu bad boy la haion8)scucces in continuare
|
Quote:
|
Mda ..fain hayon..rar vezi asa ceva..pacat de nuantza..dar ma gandesc ca va arata altfel negru..:Dbafta...
|
2 Attachment(s)
vand prelungire capota golf 3,ultimul pret 50 lei,este cea din poze:
|
10 Attachment(s)
si a venit randul si capotei,multumiri coleguli meu dani(vaa-u),fara ajutorul lui nu stiu daca ma apucam de modificari de astea,iata si niste poze:
|
Quote:
P.S: arata bine hayonul :D sa il lasi alb...nu il fa negru! |
Foarte bine a iesit 8).Arata super ;).
|
Quote:
|
Quote: