![]() |
B 89 W R C - actual B 90 W I D
2 Attachment(s)
salut cam tarziu dar asta e
|
Re: B 89 WRC cam asta e titlul
salut si bine ai venit ... :) niciodata nu e tarziu !
acum stii ca pe multi i-ar interesa info. despre masinutza... cam ce poti spune despre ea? ps: e o dacie superba, cu stil ! felicitari |
un singur cuvant care spune tot:RESPECT!
|
sunt tare curios daca masina asta are ceva la motor ca pe afara e BETON
|
masina e super ! felicitari ! aceeasi intrebare care ne-o punem toti ..la motor ce modificari ai ?
|
arata nemaipomenit masina...k sa nu ma repet si eu nu te mai intreb ce modificari are la motor :-) ai grija de ea :D
|
misto masina WRC-ule...am vazut sambata si arata chiar super bine...gordini rullzz...bafta in continuare
|
parerea mea cea mai tare dacie d sambata. singura care avea finisaje klumea
|
frumoasa intr-adevar ...
|
poze din interior ... se poate cumva ? :)
|
sunt curios si eu de unde ai jantele:) ...ce dimensiuni sunt- distanta intre prezoane!! vreau si eu niste jante destea albe:D
PS:masina arata super!! |
Quote:
si au dist.intre prez de 4x100 :) ele nu sunt albe de fabrica...le-a vopsit jmecheru' :p |
N-am nimic de reprosat... masina e super.:ciggy:
Quote:
|
Re: B 89 Wrc
azi te'am vazut de doua ori in Dristor!!! Dar nu se auzea nimica :-S parca inainte aveai o toba...?
|
Mult respect pentru munca depusa.O masina care aduce multa mandrie posesorului si sunt sigur ca si multa satisfactie. Planuri ceva de viitor?
|
6 Attachment(s)
hai ca vin eu cu cateva poze de la meetingul de sambata......
cea mai frumoasa dacie din tara asta e.... felicitari.... |
un singur cuvant: SUPERBA. good luck in continuare.
|
:tenisclap :rockon:
tare frate nu am ce zice imi place masinutza asta le nebunie e super tare |
super tare dacia... imi place... am vazut-o intr-o singura poza.. mai demult.. ce sa mai... e realizata super..;)
pacat ca nu a anulat si in fata manerele dadea super..;) felicitari proprietarului |
bv bv bv !!! dovada de bun gust !!! felicitari !!!
|
super dacia ;)
no comment |
Quote:
|
masina e .... criminala. simpla. belea
|
frumoasa rau de tot..asa vreau sa o fac si eu pe a mea...e super masina...poate cea mai frumoasa dacie de pe forum
|
SUUUUUUUPER daciutza asta!!!!se vede o mare atentzie la detalii....si asta face totzi banii!!!!FELICITARI!!!
|
e foarte frumoasa masinutza
culoarea,jantele,toate dau bine pe masina... :tenisclap :tenisclap |
o singura curiozitate am si eu .. n-ai avut probleme cu politia k nu ai bari ?!?!
|
Quote:
|
face ravagii wrc-uuuu :D
|
pot sa zic ca-mi place dacia sta.Este simpla si cu mult bun gust facuta. Si culoarea este frumoasa.
Am vazut-o pe 1 aprilie la prisma...dar atunci avea cateva elemente de caroserie schimbate si nevopsite ...si tot mi-a atras atentia. Felicitari proprietarului |
bine ... am intrebat asa numai pentru bari e improprie intrebarea .. eu am pus-o ptr k ala ar fii primu lucru care iti sare in ochi .. ;)
|
Florine, ai facuto dupa look-ul Gordinelor cu care urcau batranii pe coasta, nu? ;)
|
de modificari la motor m-am gandit la ceva si sper sa apara cat mai curand in rest merci pentru complimente si daca sunt intrebari incerc sa raspund la toate dar nu promit
|
Felicitari Wrc-ule...can i kiss you next time:))))
|
cand am vazut prima data poze cu masina asta era sa cad de pe scaun....prea tare...felicitari proprietarului....sa te porti frumos cu ea....:)
|
foarte frumoasa.... ;) Sa ai grija de ea ;)
|
tare rau gordiniul tau WRC-ule. sa ai grija de ea ca si ea are de tine :D!!! RESPECT !!
|
cea mai tare dacie din care am vazut pana acum.asta este cel mai frumos mod de a tuna o dacie. ma bucur ca a intrat proprietaru, asa aflam lucruri noi, alte poze, ca eu mam saturat de cele 2 poze care circulau pe forum si nu stia nimeni nimic de ea. super masina, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija de ea. poate urmeaza si un alt motor pe ea, de G2 GTI, de renault, poate il modiifci motoru de dacie, oricum merita masina asta pe deplin un motor si ceva caluti.
|
Sal Florine .... ti`am spus de multe ori ca masina e criminala .... si iti mai zic :) ...... ai inebunit cartieru cu ea .... si nu numai ... bafta .... si sa vorbim de punte ... ciao
|
auzi, parca stai pe undeva prin colentina...am mai vb noi prin pescarus...am si eu un r12 si o dacie...d-aia de fuga:))
oricum, trebe sa-i facem ceva sa si fuga, din pacate este 1.3 stock, insa un 1.3 care merge fff frumos si fff bine ( sau cel putin mergea..) poate gasim un 1.6 de vanzare..sau modificam putin 1.3? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning