Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/2095-baia.html)

killme 07-10-04 10:01

Baia Mare

ce ziceti de baia mare?este aeroport,nu vad care piedica(eventual politia).

juana_man 20-03-06 15:56

Re: Baia Mare?

va asteptam peste cca 2sapt in sm!!!!
detalii in prv

Tengu 27-03-06 22:54

Quote:

Originally Posted by juana_man
va asteptam peste cca 2sapt in sm!!!!
detalii in prv

juana_man iar o sa vina baimarenii sa v-o traga un pic .. :))

Tengu 27-03-06 22:58

Quote:

Originally Posted by Mx6
juana_man iar o sa vina baimarenii sa v-o traga un pic .. :))

Sper sa nu te superi.. era o gluma, si eu sunt din baia mare si am fost la voi la legale cred ca in 2004 inainte sa plec din tara cu mazda mx6 aia rosie care suna suparata :) ....

Sper sa ne intalnim in vara la una mica :)

Bafta la tunat pana atunci !!!!!!!!!!!!!!!

juana_man 03-04-06 15:37

Quote:

Originally Posted by Mx6
Sper sa nu te superi.. era o gluma, si eu sunt din baia mare si am fost la voi la legale cred ca in 2004 inainte sa plec din tara cu mazda mx6 aia rosie care suna suparata :) ....

Sper sa ne intalnim in vara la una mica :)

Bafta la tunat pana atunci !!!!!!!!!!!!!!!

n-am dc sa ma supar pt k........p undeva ai dreptate.peste 2-3 sapt va fi o legala in sm.va asteptam

IonutzMFF 01-05-06 11:56

mai sunt curse in sm sau nu?

juana_man 01-05-06 13:21

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor
mai sunt curse in sm sau nu?

deocamdata nu se prea aude nimik dar........ sunt si alte curse :D:D:D care incep cu "i"

IonutzMFF 02-05-06 09:35

cursele cu ''i'' se fac si in bm .....asa spontane la semafor ....adevarul e ca trebuie sa formam o comunitate ...toti impreuna ....si fiecare oras sa concureze cu altul...abia astept cursele din sm .tot respectul

juana_man 02-05-06 12:04

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor
cursele cu ''i'' se fac si in bm .....asa spontane la semafor ....adevarul e ca trebuie sa formam o comunitate ...toti impreuna ....si fiecare oras sa concureze cu altul...abia astept cursele din sm .tot respectul

e greu sa formezi o comunitate pt k.......asa-s oamenii.aveti locuri bune unde se pot face....... ? 8)

IonutzMFF 02-05-06 16:02

3 Attachment(s)
foarte putine...numar la o mina locurile potrivite si cat de cat drepte fara gropi.pun niste poze cu masina mea ...pune si tu

Criwar 02-05-06 20:05

mijto masina...arata mijto...cat ai dat pe jantele alea? is mijto...si pe mine m-ar interesa...ti-ai mai tras si o evacuare...:)...
Cati cai are masina? numah 18 ani ai? ce bafta pe capu tau...
sper sa ne mai auzim...;)

IonutzMFF 03-05-06 16:54

jantele au fost 1200 euro fara cauciucuri.Nu vreti sa veniti vineri dupa masa la raliu prin oras? am un prieten care are un club beton si noaptea petrecem acolo :)daca veniti ma puteti suna 0748703051 - johny

Criwar 03-05-06 19:02

sa mergem vineri satmarenii? pai cat de bune is drumurile la voi? :)...ce club? faci cinste k mergem :)...eu ma mai gandesc...:D

IonutzMFF 03-05-06 21:52

chiar azi au fost niste prieteni din negresti si au zis ca's foarte bune drumurile in comparatie cu satu mare si chiar a avut dreptate ..si pe stradute sunt drumuri bune ....pe arterele principale nu mai zic.Clubul ramses...voi ce beti si cati sunteti? patronu mi'e var si poate facem noi cumva sa cinstim tuning'ul din ro :))

Snoopy 04-05-06 14:39

Sal mm-07-sor.Fain Bimeru. Nu ai un topic cu masina ta? Gentile alea is pe 17?
Bezina sau motorina? Sau pls dami adresa direct. Ms. De ziua de maine ce se mai aude?:).

IonutzMFF 04-05-06 21:36

Quote:

Originally Posted by Snoopy
Bezina sau motorina? Sau pls dami adresa direct. Ms. De ziua de maine ce se mai aude?:).

motor de 2000 turbo diesel....putere 145 cai ..jenti pe 17.Mai bine va strangeti cativa si veniti la baia mare...va fi super la raliu...maine va fi mai spre dimineata asa ca daca veniti dupa-masa ,stati pina sambata....sambata dimineata iar va fi o etapa

Snoopy 05-05-06 18:24

Mai am fi cativa care am putea veni...dar nu prea neam organizat :(.Vedem poate maine dimineata...sa cunoastem si noi lumea din BM.

juana_man 05-06-06 13:03

am deschis pe la comunitati locale : satu mare un thread pt toti din mm.va asteptam cu drag :D

smtraxx 07-12-06 09:34

Re: Baia Mare

Man jantele alea a tale nu sunt 1200 oiro veci.. Is MAK MATRIX MIRROR pe 17
pret: 800 si ceva de euro..stiu ca iti plac si vrei sa le lauzi..dar nu unfla pretul..Bafta in continuare la tuning!

stelypro 20-02-07 13:57

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 651280)
Man jantele alea a tale nu sunt 1200 oiro veci.. Is MAK MATRIX MIRROR pe 17
pret: 800 si ceva de euro..stiu ca iti plac si vrei sa le lauzi..dar nu unfla pretul..Bafta in continuare la tuning!

ce ai tu cu el mah? daca el atata o dat pe ele ce ai tu pote le-o luat de la beni prin inca 5 dealeri, fiecare face ce poate.:lol:

drive safe

SHIFTY18 21-02-07 00:38

Taree Bmw Ala Mm-07-sor Loam Vazut In Realitatee Ara Taree Omule Orcum Eu Nu Sunt Din Bm Dar Sunt Din Pitesti Si Am Fost Acolo In Bm La Prietenaa Si Arata ***** Masina Si Nu Am Ce Zicee Si Facee Superr Fain...;)tine-o Tot Asa Manee Ca Facem O Cursa La Vara Amundoi;)

protuning 04-03-07 16:43

i-mi fac si eu prezenta aici pt ca chiar as vrea sa fie o comunitate locala baia mare asa ca asteptam cat mai multi din baia mare sa-si faca prezenta sa avem si noi un colt al nostru!!! cu respect pro street tuning baia mare!!!!!!

juana_man 09-03-07 11:14

ar fi timpu deja sa va strangeti k .....sunt destule masini tunate in mm.propun k sa strangeti cateva poze cu masinile tunate din baia mare si sa mai aduceti cativa useri p forum,pana atunci sunteti binevenit si la comunitatea din SM :D

Ali_ump 24-04-07 00:15

Cam slabuta activitatea pe maramures...ma asteptam sa vad si eu mai multa activitate acum cu drifterul de la Baia Mare
dar....ai asteptam

bogo4all 10-07-07 00:24

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 780817)
i-mi fac si eu prezenta aici pt ca chiar as vrea sa fie o comunitate locala baia mare asa ca asteptam cat mai multi din baia mare sa-si faca prezenta sa avem si noi un colt al nostru!!! cu respect pro street tuning baia mare!!!!!!

Cam acelasi lucru imi doresc si eu, pot sa spun ca au crescut cat de cat numarul baimarenilor si ar fi binevenita o comunitate pentru Baia Mare in care exista o firma RENUMITA de tuning. Totodata pot sa spun ca au crescut si numarul masinilor modificate si aprob acelasi lucru ca si Proo Street!!!!! . Ms numai bine.

Ali_ump 10-07-07 11:14

Pai io am fost baimarean 4 ani ...si stiu ca sunt multi oameni cu pasiune pt tuning ...si multe masini ..dar nu stiu de ce nu incep ceva ...aici pe forum...

MixMaster 16-07-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 400601)

pt cultura ta generala...beemer(nu bimer) e jaguar-ul XK...termen folosit in SUA si Uk.In nici un caz nu a fost vreodata vorba de un bmw ;) bafta

Ali_ump 23-07-07 16:36

Chiar nimeni nu se simte?....of ..of...

yo_Vlad2002 27-08-07 20:05

alte poze mashini din Baia Mare ?

IonutzMFF 28-08-07 00:04

Deci sa va explic cum sta treaba ...eu fiind singurul membru MR din Baia mare am hotarat cu boss'ul Mikutzu :) sa infintam o filiala aici ..inseamna ca odata intrat in club masinile membrilor (care doresc) vor trebui sa aiba parasolare si stickere Midnight Racers ... vom organiza competiti , show'uri , cu aprobarea si ajutorul veteranilor din Bucuresti...ati vazut ce inseamna un show tuning slab organizat ..intr'un fel baietii s'au straduit destul de tare dar totusi nu s'au ocupat cum trebuie...Sper ca sa ne strangem cat mai multi ,indiferent ce masina aveti puteti intra in club , de la dacie pina la lambo :) ..Deci vineri 31 august in parcare la Magazin Maramuresul ne strangem sa vorbim despre mai multe detalii ..Eu voi fi presedintele filialei si am totusi nevoie de putin ajutor
Ma astept sa vad cel putin 6-7 masini prezente avand in vedere multimea de masini din baia mare sau din zona care au participat la eveniment ..cu respect CWY'ul

mika_heiniken 28-08-07 01:23

cred ca ma inscriu si eu....daca ma primiti inca cateva luni cu dacia....dupa aceea urmeaza calibra cel mai probabil

Ali_ump 28-08-07 11:33

Da tu nu erai cu KRT intr-o vreme MM08SOR....sau ma insel io ....

MarcCorneliu 28-08-07 11:35

Re

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor (Post 1068059)
Deci sa va explic cum sta treaba ...eu fiind singurul membru MR din Baia mare am hotarat cu boss'ul Mikutzu :) sa infintam o filiala aici ..inseamna ca odata intrat in club masinile membrilor (care doresc) vor trebui sa aiba parasolare si stickere Midnight Racers ... vom organiza competiti , show'uri , cu aprobarea si ajutorul veteranilor din Bucuresti...ati vazut ce inseamna un show tuning slab organizat ..intr'un fel baietii s'au straduit destul de tare dar totusi nu s'au ocupat cum trebuie...Sper ca sa ne strangem cat mai multi ,indiferent ce masina aveti puteti intra in club , de la dacie pina la lambo :) ..Deci vineri 31 august in parcare la Magazin Maramuresul ne strangem sa vorbim despre mai multe detalii ..Eu voi fi presedintele filialei si am totusi nevoie de putin ajutor
Ma astept sa vad cel putin 6-7 masini prezente avand in vedere multimea de masini din baia mare sau din zona care au participat la eveniment ..cu respect CWY'ul

salut. Poate vin si eu... Am loc ? :)

IonutzMFF 28-08-07 11:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1068671)
Da tu nu erai cu KRT intr-o vreme MM08SOR....sau ma insel io ....

Era defatpt MM07SOR , l'am dat anul trecut in noiembrie ma avut un mercedes clk MM77ENA dupa am avut un audi tt cu numere NT11MYR (cred ca il sti ) si acum am coupe'ul

IonutzMFF 28-08-07 11:37

Re: Re

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1068680)
salut. Poate vin si eu... Am loc ? :)

normal ...cu cea mai mare placere :)

IonutzMFF 28-08-07 11:38

Quote:

Originally Posted by mika_heiniken (Post 1068227)
cred ca ma inscriu si eu....daca ma primiti inca cateva luni cu dacia....dupa aceea urmeaza calibra cel mai probabil

Dupa cum am specificat nu conteaza masina ..conteaza doar pasiunea pentru tuning si masini

MarcCorneliu 28-08-07 11:39

Re: Re

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor (Post 1068686)
normal ...cu cea mai mare placere :)

Ionut, da`mi id tau sa vb mai multe pe mess daca vrei. sau intra tu pe al meu: VaLdo2610

Ali_ump 28-08-07 11:39

Dar nu erai cu cei de la Kamikaze Racing Team ...?

IonutzMFF 28-08-07 11:50

nope ...nu eram in nici in club , pina acum 1 an jumate cand am intrat la MR

Ali_ump 28-08-07 11:52

Inseamna ca am confundat persoana ...scuze...bafta cu filiala ...si ne mai vedem pe la BM cu alte ocazii (show-uri si alte alea). Numai bine!! Si o recomandare ...incearca sa ridici sectiunea asta la nivel de comunitate 4 Tuning...altfel o sa fie atunci ....oamenii se gasesc mai usor;)

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning