![]() |
this is the car
4 Attachment(s)
iubita mea iubita
|
Re: this is the car
imi place...e frumoasa...dar parca jantele alea strica "imaginea":-)
|
Frumushika mashina...imi place combinatzia de culori...dar pune jentzi mai mari;)
|
da fratzilor da incet incet ca dau faliment daca fac tot odata
|
Foliaza si geamurile de pe fata!!
|
frumoasa foc...i like it!!! pe viitor poate pui si niste faruri cu angel eyes negre (vezi x-ray-eyes) si niste jante mai maricele!! felitari ai o masina facuta cu gust!
|
felicitarile mele COCOBADAREL:D :evil: (promit sa nu t mai stresez:lol: )
danielrx4 cum a fost la poiana largului??:oops: :lol: |
super arata masina chiar ii superba!!!;):)
|
de ce nu ai pus tot kitu.. daca tot .. ai pus.. carzone specials pe spate ? .. si o intreabare?? cat de copie e ? kitu? :P .. nu mi-o lua in nume de rau
|
smoke d c eshti rautacios:?: e chiar ft nice mashina asha cum e ea:twisted: .......
|
Quote:
|
nimeni nu contesta asta.. era o simpla intrebare... si.. ce face omu ma ocup si io.. numa ca pe Cj.. eram curios cum e piata acolo.. aviz. ..celor ce copie kituri originale. la noi deja da RAR iama in firme.. take care.. ca suntem putini !:) si .. no.. sa vedem masini .. si mai multe si mai frumoase
|
frumoasa masina :D :D :D :D
:) |
dap...masina arata bine...de la mine ai nota 10 :)
ca sa arate "foarte" bine...trebuie facute modificari.stii tu mai bine care.ca si culoare si body kit ,jos palaria...i se potrivesc de minune. |
arata super tare .. niste jante sa-i mai pui :)
|
Arata ca orice masina in care s-a pus suflet in ea! Kitul arata foarte bine! Din pacate o strica rau de tot jentile (marimea e bunicica dar stilul lor nu se potriveste)! Ceea ce ai putea sa ii mai faci este sa ii termini vopseaua si sa o faci pe toata in aceiasi culoare!
|
Quote:
|
f frumoasa imi plaec! niste angel eyes si alte jenti si esti baiat ;)
|
masina e frumoasa oricum....felicitari, jantele sunt frumoase da intr'adevar cam mici...baga niste distantatoare si scapi mai eftin
|
nu ma, i-ar sta bine cu ceva mai cromat:twisted: k la CLK-ul 270:D
|
1 Attachment(s)
super masina.FELICITARILE MELE
sigur o sa arete mai bine cad o so vad de aproape :woowoo: |
Ti-a iesit super masina...sa o stapanesti sanatos:shock:
|
ce motorizare are aceasta mashina?
|
E faina masina. Jante mai trebe si gagici ;)
|
Frate....te felicit la alegerea culorii. Las-o asa!
|
Ce motor ai ma pe ea ?
|
fuckhead , alex? :)
|
da, simi :)
|
bine ai venit wei :) lasa si tu niste date in "identitati membri" si baga-te in crazy drivers :)
|
bine ai venit FuCkHeAd:D ..... se aduna lume shi asta e bine....poate facem shi noi un topic "Provocari":twisted: sa vedem cine e cu tupeu shi are mashina tare:twisted:
|
ms....si pana la urma ce motor are ? :D
|
1,6 gt cu filtru de aer c&n si tobe borla.a mai crescut oleak puterea
|
nu gasesc 2000 16v cu injectzie sfi,daca stie careva sa-mi zica
|
si cati cp ?
|
Daca tu cautri motorul de calibra de 150 cai da-mi un pm
|
COCOBADAREL, masina nu este al lui Victor Ilau? Care mai are si cealalta astra neagra(VIS). E profu` meu de sport si asa mi-a zis :D
|
daca e proful tau ar trebui sa-l cunosti mai bine decat mine.eu il stiu de doar juma de an.iar daca te uitzi pe site la mine o sa vezi masina cand era neagra si cu numere de suceava de acu vreun an de zile.sa-l intrebi ce numere a avut pe ea sa vezi daca stie.:)) apoi o sa te comvingi.capisci copilash?
|
Capisci, dar eu nu am nici o treaba, doar am spus ce mi-a zis el !
Si inca ceva, e ca la cursa de la bt, pe tine te-am vazut la volan cand ai venit la acr in fata. |
Quote:
|
La masina asta mi-am luat teapa nu stiam de unde se deschide portiera :P ehh se mai intampla ! Arata super masina ! Dar Foliazo toata sa nu dau numai eu amenzi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning