![]() |
matiz din ploiesti.....
16 Attachment(s)
-an fabricatzie 2001
-aer conditzionat -servo total -geamuri electrice -inchidere centralizata -alarma -filtru aer sport -mp3 jvc -ovale jbl -boxe fatza sony explod -statzie mnc 400w -sub sony explod -jentzi aliaj astept pareri si sugestii din partea voastra.....multzumesc anticipat;) mii de scuze ptr calitatea slaba a pozelor,sunt facute cu telefonul.... |
Re: matiz din ploiesti.....
1 Attachment(s)
inca una....
|
arata bine , intretinut , dar mai da jos din stickerele alea , prea multe si nu dau bine...succes in continuare
|
merci....te referi la stikerele de pe luneta?la care ar trebui sa renuntz?sunt in nsl si trebuie sa am insemnele clubului....
|
super tare matizul... imi place.
si in legatura cu stikerele... cum sa le dai jos ..;) bafta multa in continuare ;) |
1 Attachment(s)
Foarte frumos matizul tau , daca i-ai micsora putin garda la sol ar arata mult mai bine , iti pun niste poze cu matizul meu sa vezi cum arata asa mai joasa:, bafta in continuare ,ceau :D
|
Fain matizul tau ....felicitari...
|
Quote:
zuky si bodyspeed multzumesc,ma bucur ca va place....intradevar am in plan o coborare la garda de la sol.am intrat si pe un site de la cehi si am vazut ca exista kit turbo ptr matiz si il ridica la 100 cai....dar costa 3000 de euro....suma nu ar fi exagerata dar stau si ma intreb daca se merita?ceva idei ptr interior imi poate da cineva?multzumesc inca odata.... |
bodyspeed ai un olcit verde?il vad mereu in craiova pe la sucpi,la centrul ala engros.....eu vin destul de des in craiova,serviciul;)...si am vazut un olcit verde cu insemne nsl....frumos..
|
arata bine ... imi place.. ar fi mers alte jenti...
3000euro sa dai mi se pare o nebunie ! mai bine vinzi matizu si iti iei o masina de 90-115cp si gata |
Quote:
|
Quote:
acolo lucrez eu chiar la mag ala de electrice...unde e parcat ;) cand mai treci da si tu un semn...poate stam un pic de vb ;) bafta multa cu proiectul ;) si in leg daca meriata acei 3000 de euro acum depinde cat de mult esti pasionat de al tau matiz.....iti dai seama ca faci multe masini cu 100 de cai......;) |
Quote:
|
Am taiat doua sprire din arcuri si am pus pe spate 2 tamburi de cuciuc ca sa fie mai tare , dar sincer sta altfel in curba , merita sa incerci ,bafta :D
|
operatziunea ai facut-o tu sau ai fost la mecanic?e vreo smecherie la taiatul spirelor sau se taie pur si simplu 2 spire?eu am un mecanic bun si barem sa il pun in tema despre ce e vb....tamburii de cauciuc zici ca i-ai pus pe spate sa fie mai rigida...astept un raspuns...merci
|
frumos imi place!!!felicitari pt el!!!;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
-una peste alta, e frumos matizul. jantele sunt chiar frumoase (apropo, sunt tot pe 13? ca par mai maricele);
-nu sunt insa de acord cu dungile albe (nu arata urat, dar pur si simplu nu-mi plac mie), nici cu pleoapele din autocolant, si sincer nu mi-a placut niciodata subwooferul ala sony (din nou apropo, suna bine? ca am vazut un test pe net si se misca destul de aiurea...) -legat de micsorarea garzii la sol, sunt multe probleme de luat in calcul...in primul rand, partea de caroserie unde se fixeaza amortizorul poate sa cedeze, daca acesta este prea tare; in al doilea rand, daca ai taiat din arc si amortizorul nu este suficient de tare, poti sa lovesti aripile (mai ales pe fata); pe urma...daca intaresti amortizoarele, trebuie sa te pregatesti sa simti fiecare denivelare mult mai tare - > si eu as vrea sa-mi micsorez garda la sol, dar n-am pregatit masina pentru asta si mai astept :rolleyes2 -pentru interior, alege portiunile din plastic care se pot indeparta mai usor (plansa bord, aerisiri, cotiere), da-le un plastic primer si vopseste-le in culoarea masinii ;) cum apare in poza de mai jos, numai ca asta e alta masina. -jantele nu te sfatuiesc sa le faci albe...nu s-ar potrivi cu masina Succes in continuare! |
Quote:
-cu jantele ma mai gandesc,o sa dau o poza unui prieten sa-mi faca un virtual tuning sa vad cum da si pe urma iau o hotarare.... -ma intreb daca se poate pune engel eyes pe matiz?daca aflatzi ceva va rog sa ma informatzi si pe mine... -pleoapele ai dreptate sunt...bleah...dar sincer nu am timp mai de nimic,serviciul bata-l vina,sunt plecat de vineri pana luni prin tzara si de masina am timp doar in week-end si atunci printre picaturi si alte treburi....promit ca le schimb cat mai curand si o sa pun si un set de poze noi... -niste neoane rosii ar da bine sub masina? merci de sfaturi..;) |
Sal .. catzi cai are matizu ?!
|
e stock...37sau 38 kw....dar nu stiu daca mai traiesc totzi caii:)
|
sa le luam pe rand:
>vopseaua la interior nu se va ciobi daca va fi data cum trebuie - partile de plastic pe care le vei vopsi trebuiesc mai intai matuite, apoi - optional - plastic primmer (unii zic ca nu mai e necesar, daca s-a matuit cum trebuie) si apoi vopsit in 2-3 maini - NU cu spray!...sansele sa se ciobeasca sunt cam aceleasi ca si la exterior, poate chiar mai mici; >angel eyes pe matiz se poate, dar nu cred ca a facut nimeni inca, iar ca sa-ti faci singur ai mai multe variante...cea mai simpla e sa-ti cauti fir luminos la 12V, ce culoare vrei tu, si sa-l fixezi in forma de cerc, cu montajul de rigoare (desigur, bmw are alta varianta, dar se vede bine si asa) >neoanele rosii sunt binevenite sub masina, numai sa gasesti culoarea asta, si pe langa asta sa tii cont de un lucru ca sa iasa totul bine: cand montezi neoanele, ai grija sa se vada lumina, nu neonul, adica neoanele sa fie ascunse pe cat posibil sub bari + praguri; >legat de vopsitul jantelor in alb...nu s-ar potrivi de nici un fel (parerea mea), dar daca faci rost de poza aia modificata virtual, pune-o aici pleeze sa vedem si noi :-) |
Ia-ti bare de leduri,d-alea am si eu. Si iti skimba pe verde,albastru si rosu si combinate intre ele.
Cu ce ai facut stopurile complet rosii? |
Re: matiz din ploiesti.....UMBRO
drace de unde imi i-au si yo masinutze din astea au in metro ????? taz ????
si cu interiorul ala i-ai draq huse rosii sau ( roz ) :D acum .... cum prefera bestia din tine |
KKK`u , te rog, nu-i strica joaca ;)
T@z Putem face o incercare sa vezi cum ii sta cu jantele alb vopsite.Face unchiu TNG un virtual tuning Sa vina si setu ala de poze cu bestia noaptea.. |
quick-5hifter merci de sfaturi.......o sa tzin cont de ele...
dinule pe tine sa te ia 2 draci;)...mai traiesti si tu?imi iau ma huse zilele astea... tng astept pozele de la santzu tata sa vedem ce iese.... multzumesc:) |
1 Attachment(s)
Frumoasa masinuta.
Uite si un alt exemplu de la mine |
Bara normala fata si flapsuri laterale....hm...da bine!
|
frumoasa buburuza ..sa o stapanesti sanatos .. o parere ..dupa cum a mai zis cineva mai sus ..parca ar da mai bine fara dungile albe ..sunt dragutze ..dar parca-parca ..acum gusturile nu se discuta ..
|
ma bucur ca va place....la dungi nu renuntz:P.....zilele astea o sa pun evacuare dubla pe mijlocul masinii....o sa fac poze....si incep si lucrul la interior....
|
super tare frate!..am si io un matiz dar spre rusinea mea nu i-am adus decat k "modificari" un pioneer si niste boxe boschmann..asta pt moment..sper k la primii mei bani sa pot face mai multe..oricum am demonstrat k Matizurile nu sunt asa de "inofensive" precum par
|
frate aici iti dau cea mai mare dreptate...sincer,io unu as baga 3000 de euroi in matizu meu pt 100 de cai...aderenta..io zic k se rezolva cu niste jante mai late..netunat nu prea iti permite sa bagi alte roti k nu mai trage..
|
mah,imi place mai totul de la Matizu tau,dar fara sa te superi,am o singura buba la el...nush...sistemu ala audio nu mergea si el aranjat mai bine...parca stau cam aiurea acolo...oricum,cinste tie pt basii tai ;)
|
merci neoisme...ma bucur ca itzi place...acum bag poze cu evacuarea...
|
5 Attachment(s)
poze.....va las pe voi sa-mi spunetzi parerile...ramane sa astup vechea gaura din spoiler unde era tzeava de esapament....se aude bine:)...prea bine:);)
|
abia astept sa vad cum iese...si imi lasi si mie un msg si imi spui cat te-a costat...pe mine ma infricoseaza partea materiala..(sunt elev si mai mult de aia)...bafta multa,sper sa iti iasa!
|
foarte frumoasa evacuare pe mijloc ..si se potriveste ..ai avut o idee misto .. despre masina tiam mai zis ..imi place mult ..dar parrerea mea ar da mi bn fara dugi ..:P:oops: :D ..
|
Quote:
|
De unde ai luat ma husele alea !!!!!!!! tariiiiii !!!!!! appp nu le vinzii ???? :D si cu dungile lasale asa ca nu strica ......... si cu tobele alea.... de unde le-ai luat de la ``Gay For Funnnnnnnn`` :D i-ati draq mai mariiiii
|
Cu ce ti-ai facut stopurile complet rosii?
Eu unul as renunta la dungi... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning