![]() |
Battle || Honda x11
12 Attachment(s)
honda...sau strans ceva oameni pe masina asta...spor la vot
P.S..fara suparare da reme vezi cum chemi iar tot clubu 4ss sa te voteze:lol: 1.ady9005 2.alex maxx 3.barum 4.hori cutz tuning 5.ionut 17 6.lukian xxx 7.maf 8.mishu f 9.most wanted 10.nytrous oxide 11.reme 12.masina originala bafta la votat |
Re: POLL HONDA |x11
shi unde votam?
|
frost...knd ai intrat tu postu era in lucru...
p.s hori cutz tuning votat;) |
cea mai reusita mi se pare a lui lukian
|
aaaa....pai sorry...atunci votu se duce la reme;) imi place...chiar dak nu are modificari majore..;)
|
Votat horikutz...cea mai simpla shi cea mai reushita!..
|
hori cutz tuning ...
|
cu ce am ramas dupa o scurta selectie:
ady9005 hori cutz tuning reme ady >> daca schimbai mai calumea fundalul ala care e schibat groaznic apropo, te votam fara nici un dubiu....parca ai scurtat mult prea mult masina... dar in rest e lucrata foarte curat... dar fundalul ala... hori cutz >>> bine lucrata, dar nu imi place ca seamana foarte mult cu un opel omega.... reme.... jentzile alea arata total aiurea... le-ai bagat foarte mult in caroserie drak stie ce ai facut... in rest dragutz.... so in final am ales ady... deoarece imi place foarte mult ce a facut la partea frontala.... |
hori cutz tuning ;)
|
Re: Battle || Honda x11
jantele la hory cutz tuning is puse nashpa
|
votat lukian xxx ;)
|
desi toate au probleme cu janta spate votul meu merge la...hori cutz tuning;)
|
votat hori cutz .....e cea mai tare .....adica asa mi s epare mie
|
yo dat la mine vot!
|
nu stiu c vedeti asa special la masina lui hori cutz tuning ....mie nu mi se pare foarte reala si are destule greseli...dar orkm gusturile nu se discuta ....am primit un vot d la cineva care valoreaza cat 5 voturi de la necunosctori! ...10x TNG pt apreciere! ;)
|
alex_maxx
am votat ce mi-a placut mai mult.felicitarile mele ;) la horicutz nu-mi place spoileru spate (prea mare) si pragul -culoare |
vot knox:D(horicutz)
|
..eu o votez pe a mea ca mi se pare lucrarea buina ...adica ..stiu ca mia trebuit tim ..si sincer sa va zic ..nu prea sunt masini buen pe aci .....horicutz imi place ...
|
vot....Lukian_XXX-mi se pare simpla si bine fakuta
|
Votul meu merge la Reme ....
|
votat KN0X
|
nu prea stiu ce ati gasit asa de senzational la masina lui hori cutz tuning cred ca e o mica turma pe aici
o masina bine facuta mi se pare a lui lukian xxx |
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning