![]() |
Autorizatie Toba
De unde pot cumpara autorizatie pentru toba sport(eu am toba sparta)suna ca una sport.si as vrea o autorizatie.daca stie cineva de unde se poate cumpara astept un raspuns.O zi buna
|
Re: Autorizatie Toba
Quote:
|
:lol::lol:nu stie chiar nimeni :X?
|
Quote:
|
Quote:
|
Tot se vor lua de tine pentru ca tu ai avea o autorizatie de toba sport si tu ai o toba sparta. Deci, nu o sa tina!
PS: Exista asa ceva? Autorizatie de toba sport? Eu nu am auzit de asa ceva pana acum. |
Cum să existe aşa ceva?
Dacă maşina depăşeşte limia de dB admisă, aia e... |
Daca tot ai bani de autorizatie pt toba, mai bine du-te cumpara-ti o toba sport si o sa sune mult mai bine ca aia sparta, ca amenda oricum iei daca e bulangiu nenea cap de creta... :twisted:
|
Am pana pe o roata, de unde pot face rost de o autorizatie sau omologare pentru roti mai mici pentru masina mea? Vreau ca atunci cind merg sa fac ITP-ul sa le spun ca de fapt roata e dezumflata pentru a avea un diametru mai mic.
Nu pot sa cred cum unii ajung sa conduca masini pe strazi, sincer :( |
@mituc daca tot nu ai altceva mai bun de facut decat sa te legi de lume eu zic sa iti pierzi timpul cu solitaire(asta in caz ca stii cum se aranjaza cartile)
@B-99-SAA multumesc dar ma gandeam ca o autorizatie pt toba(stii cum este cu autorizatia de folie te duci si dai 50 lei iti cumperi autorizatia si iti pui singur)daca exista este la fel de ieftina ca una pt folie.deci daca cineva cunoaste asa ceva va rog sa ma anuntati! |
autorizatia petru toba sparta, sau sport este o hartie care are marcat pe ea numarul 50 sau chiar 100.
............... serios vorbind acum, frate, te costa mai ieftin sa repari toba decat sa iei nustu ce autorizatii, orice taraba de masina ai avea. omologarea la rar pentru elemente adaugate la masina se face verificandu-se tehnic respectiva masina. si ghici ceva... o sa vada ca ai toba sp(o)arta. deci FAIL...nu tu autorizatie, si bani de programare aruncati la rar aiurea... meriti sa fii luat la misto pt ce ai emis tu aici... |
trebuie sa mergi la protectia mediului cu masina si iti masoara ei zgomotul din toba si dupa 3 zile iti iese autorizatia pentru toba,te costa 55 lei fara tva.
si apoi cu autorizatia mergi la rar si te rezolva trebuie o stampila de la ei. Ps:traim in Romanica si astia ne ocupa toate cararile:2gun: |
Sa ma fac inteles,eu am intrebat daca cineva stie daca se vand SEPARAT autorizatii pt toba sport?Nu este treaba ta de ce nu repar eu toba care e sparta,raspuns :NU VREAU.
2.mie nu imi trebuie autorizatia sa o prezint daca ma prinde rar-ul CLAR O SA IMI DEA CU EA IN CAP 3.imi trebuie pt militienii care ma opresc la "colt de strada"care pot sa ii aburesc gen "stiti am toba sport uitati am si autorizatie" 4.Daca nu stiai exista toba sport omologata(la care se elibereaza o autorizatie/omologare...asa ceva vroiam sa stiu daca se vinde separat) 5 sa repar toba ma costa 20 ron..DAR NU VREAU . 6.daca stie cineva ceva la subiect rog sa posteze,daca nu fara off topic. |
Quote:
Btw.ce treaba are protectia mediului cu asta????:-?? |
Quote:
|
Quote:
Autorizatia de care zici tu poate sa fie o omologare TUV/RAR sau altele. Se vand odata cu toba si are o anumita serie. De ce ti-ar vinde cineva asa ceva? Cine vinde asa ceva ce face, ramane el fara "autorizatie"? Oricum ar fi, nu o sa tina nici la politia rutiera. Crezi ca e greu sa se aplece putin sa se uite sub masina si sa vada ca nu e toba sport? Nu sunt asa de prosti precum ii credeti, sunt doar spagari! |
ideea e alta ! va opresc si va scot ochii ca sunt prea zgomotoase ! ia rugati pe nenea polistu , in momentul in care se ia de voi pt zgomot, sa va arate legea unde specifica limita de zgomot in db ! o sa aveti parte de o surpriza foarte placuta !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai degraba le-ar masura cineva, iti pune o stampila pe talon sau iti da un certificar suplimentar si stim o treaba. Bine ca toba mea sport nu e galagioasa! Pfiu... :) |
Quote:
Cat despre autorizarea aia... no comment. Repara-ti naibii toba ca e mai ieftin decat 30 de autorizatii, 30 de spagi, 30 de tobe sport. |
incredibil :lol:... dacia, dambovita :lol: toba sparta :lol: tacamul complet :))....
omule, daca tu vrei sa mergi cu toba sparta pentru ca iti place cum suna, esti degeaba, ori pui toba sport , ori o repari...:) asta ar face un om normal ;) |
Quote:
Uite aici un articol: Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa faci și cu frânele?, nu le repari că e scump?
Cât poate să coste o toba NOUA de Supernova... |
Quote:
|
Quote:
|
Una peste alta nu ai asa ceva, vezi postul #22, iar cei care au intr-adevar omologari pentru tobele lor nu vad de ce le-ar vinde.
Pe scurt, vezi ce te ajuta din posturile anterioare ca sa il "pacalesti" pe domul politist. |
Quote:
|
Cred ca a inteles omu ideea... a specificat de la inceput ce vrea, unii i-au dat solutii alternative, altii i-au citat ce zice Legea.... Daca vrea sa ia aminte la sfaturi, o s-o faca, daca nu, e treaba lui. Fiecare l-a ajutat cat a putut, sau l-a luat la misto cum a stiut mai bine. Nu cred ca alte discutii isi mai au rostul...
|
la achizitipnarea unei tobe sport se specifica a nu se folosi pe strada doar la noi nu se i a in considerare
|
mestere :lol:..poti sa dai 20 de reporturi....am avut dacie, si berlina, si supernova...nu ma iau de cei care au dacia, dar uite...specimene ca tine o fac mai rau de ras, ca merg cu tot felul de carpeli ;), pune piese noi, si tine masina intr-o stare tehnica cat mai buna si nu o sa ai probleme nici cu politia, nici cu nimeni :)...Tu sa fii sanatos! :))
|
Una peste alta (amandoua peste mine :lol: )
NU EXISTA AUTORIZATIE PENTRU TOBA SPORT! la fel cum nenea garcea vede imediat daca ai toba sport sau e sparta cea originala de pe masina,dar se pare ca oricat au incercat colegii de forum de mai sus prin mistouri sau posturi serioase tu nu intelegi ca ceea ce cauti nu exista vrei sa faci zgomot si sa nu iei amenda?mergi la rar si omologheaza masina ca automobil de competitie,sau ca si utilaj agricol la primarie,si atunci nu te mai intreaba nici un garcea de sanatate cand treci pe langa el cu toba sparta... |
Ba exista autorizatie de toba sport. Vand eu, dau si chitanta, 500 lei ca sunt singurul pe piata. Pentru detalii: 021 900.
|
9 vine de la spitalul 9 sau... ? :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in locul tau mi-as da ban permanent doar pentru ideea tampita cu autorizatia pentru toba sport cand ai toba sparta pe masina,ORICE masina!
ce ti-am spus eu sunt doua solutii perfect legale ca sa nu ai treaba cu politia cand ai toba sport,daca tu crezi ca am facut misto de tine sa fii iubit! |
"Meştere" fares, ai dat repede report post când fiderzen a zis ceva de Dacia şi de Dâmboviţa!
Ai sărit ca ars! Tu ce cauţi să te iei de olteanul lui julaikos? Dacă nu ai nici ce mai vagă cu ce se mănâncă mecanica auto sau chestii auto în general, zic să stai cuminte în banca ta. Apropo, tu ai autorizaţie să scrii pe forum?! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning