![]() |
E46 - 318i CaZ
9 Attachment(s)
De astazi sunt fericitu posesor al unu e46 din 1999 318i .. nu prea sunt in stare sa dau acum multe detalii dar promit ca o sa va scriu maine mai multe .. sunt frant de obosit .. o sa va postez cateva poze..
Echipament aditional: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, climatronic, tapiserie piele, jante aliaj, sistem navigatie, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, senzori parcare, suspensie reglabila, parbriz incalzit |
Re: E46 318i CaZ
Pai parca ziceai ca vrei E39,sau te-or bagat in boala Caius si ADF?
Felicitari pt. achizitie si spor la modificat. |
Quote:
|
auleu Cazulee !..ai dat lovitura :D...felicitari pt masina ! ce interior are :shock: mamamama ...ai grija de ea! si vezi sa nu te apuce dorul de passat !:))
|
Felicitări pentru achiziţie !!!! :D Ştii că te aştept la un foto :)))))) ! Frumoasă jucăria :D
|
Quote:
|
cred k scotzi ceva frumos din ea :D merita... succes cu proiectu :lol:
|
Quote:
|
Re: E46 - 318i CaZ
Ai intrat cu baietii pe fir =)))))))))))))
felicitari pentru achizitie :D:D:D |
Frumoasa masina... Sa o stapanesti sanatos ... Pui jantele de pe pasat ? ar da bine...
|
Mareane ti am zis ca ma alatur baietilor cu Bimmer :twisted:
jantele alea nu le aveam pe passat era doar o poza de pe net .. eu azi am ajuns in italia .. in decembrie o sa inmatriculez masina si o sa i aduc rapid cateva mici modificari in rest .. doamne ajuta va salut pe toti. |
nu mai zice nimeni nmk .. azi am venit in tara :lol: hehe
maine daca e frumos va fac niste poze mai clare |
Lasă că īţi fac eu :)) , tu fă-ţi timp :D
|
Foarte frumoasa masinuta,cati mai multi km fara incidente....Am si eu o intrebare daca nu te superi...imi poti spune si un consum prin Bucuresti?..aproximativ..mersi anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa o vedem si pe asta ....
Claudia cred ca iti poate onora cererea pentru foto sesion ;) |
Welcome to Romania Cazule ! :D:D
p.s : poze poze poze poze poze poze....poze :oops::oops: |
i-am luat nr rosii azi si asigurare pe o luna si multa alergatura .. etc..
maine POZE |
Quote:
Maine poate fi orice zi ! Promiti ca pui poze in data de 28.09.2010 ? |
Quote:
|
Şi peste cāteva zile eu :)) :D
|
Quote:
|
Treaba voastra... da de mine nu scapati... mai ales ca zilele astea am timp gramada... ma oftic totusi ca deocamdata imi functioneaza doar un ochi :)))
|
Quote:
Quote:
Da ce păţişi ?:???: |
Quote:
|
Quote:
Īmi pare rău să aud asta :???: gata că am făcut destul offtopic :))) ! |
8 Attachment(s)
Picz :rolleyes2 :lol:
|
Asa DA ! Hai ca imi este simpatica rau !! sa o calci sanatos !
p.s : poze cu interiorul sa nu cumva sa pui ! |
Quote:
|
am zis sa pun 2 3 poze ca am promis demult .. o sa urmeze un foto sesion .. curand ..
Planuri de viitor: First Step Sa o Inmatriculez Schimbat Filtre,Ulei,Distributie Schimbat stopuri .. Schimbat semnalele de pe aripi Inele Angel-eyes 2 Boxe pe fata si 2 Boxe pe spate mai sanatoase .. Folie Omologata Un tratament la piele sa fie mai soft cu toate ca e impecabila XENON pe Proiectoare Next Step Suspensia schimbata .. o lasam pe burta oleaca :twisted: Niste Jante Modulare ceva deosebit Eleron Pe Portbagaj tip M dala mic si Pleoapa la luneta Poate un Bad Boy Look si in final o cloantare a masinii dar culoarea se va decide in timp |
Vecineee uite-te si tu cum arata masina asta nu ti-a fost mila cand ai invartito prin campu ala plin de gropi????
Data viitoare nu te mai las la volan ca te ti numai de prostii:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
CAND VREI FOTOGRAF ADEVARAT !!! NU DOAR CU APARAT !!CU UN INTREG ARSENAL PENTRU A FACE O POZA ADEVARATA MA CAUTI CA ITI DAU EU UN BAIETEL !!! |
deci cazule..masina e superba ! deja mi-o imaginez cum va arata cu modificare alea de care ai zis :oops: hai grabeste-te ca lumea asteapta sa o vada oleaca schimbata :oops:
|
si app: contacteaza-l pe colegu` de mai sus...are nevoie urgenta de niste poze profesionale :oops:
|
din motive financiare am fost nevoit sa vand masina .. :rolleyes2
rog un moderator sa inchida topicul MULTUMESC |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning