![]() |
audi
vreau sa stiu cati fani audi avem printre noi asa ca as vrea sa stiu ce masini va plac de la audi cel mai mult adica ce model???? :lol: :lol: :lol:
|
Avus este masina mea preferata de la Audi.......
Am vazut-o acum 4 ani la ABT, live......bestiala.... |
da stiu de care zici dz1 am vazuto si eu anul asta cand am fost in ingolstadt la muzeu la audi dar nu cred ca stiu asa mutli de masina asta nu mai stiu exact dar cred ca ia suta in 3,1 sec daca nu ma insel :lol: :lol: :lol:
|
date technice le am intr-o revista prin birou ,daca vrei pot sa o caut intr-o zi si atunci iti spun mai multe.
Nu am de cautat decat in ca. 500 de reviste cu masini....restul de 2000 le-am aruncat. |
tu esti exact ca si mine si eu la fel cu revisteleacuma nu de mult recent neam mutat si a trebuit sa arunc si eu o gramada din reviste dar mai am destule :lol: :lol: :lol:
|
eu strang de 14 ani reviste si in fiecare luna cumpar minimul 10 noi.....
M-am certat si cu mama iar acum cu sotia :lol: :lol: :lol: Doar tata ma intelege.......barbatii :lol: :lol: |
DZ1 incearca sa-i cumperi sotiei tale 2-3 reviste pentru femei cand ti le iei tu pe alea 10 si ai toate sansele sa te inteleaga si ea :)
|
si eu la fel ma certat mama pt ca dau prea multi bani pe reviste :lol: intro zi a vrut sa mi le arunce pe toate dar am venit la fix acasa :lol: :lol: :lol:
|
Ai dreptate mariane,dar problema este ca ea le arunca si nu le tine ca mine.......eu tin multe reviste doar pentru 1-2 pagini interesante.
|
asa si eu am deja 2 dulapuri pline cu reviste 2 am aruncat nu stiu ce sa mai fac cu ele am niste reviste nu mas departi de el niciodata (cu rs4) :lol: :lol: :lol:
|
TT :twisted:
|
Nu sunt mare fan Audi, dar pot sa spun doar ca Le Mans quattro merita sa ajunga in productia de serie.
Despre avus, am auzit ceva ca 3.1 la suta ar fi fost doar o estimare si nu s-a materializat, pentru ca prototipul care a fost prezentat pentru prima data (in 89 sau 91 ? nu mai retin) la expozitie nu avea motor, ci doar o macheta din lemn :D Ulterior s-au mai facu parca vreo cateva exemplare, dar cu alta motorizare si nu s-a ajuns la 3.1 ...totusi nu sunt sigur de informatie, poate cineva sa confirme sau sa infirme ? |
umm :roll: eu nu sunt mare fan audi ... dar imi plac absolut la nebunie RS-4 , RS-6 si S8-ul. Sunt printre masinile mele preferate (care nu sunt prea multe).
'spekt! |
Io's tot cu TT, in rest, mai putin. A, mai e ala allquatro.
|
1 Attachment(s)
te referi la asta cumva b99sha?? iar avus guattro ia suta in 2,8 sec este pe locul 5 il lume la performante de la o-100 aici te poti convinge daca nu crezi
http://www.supercars.de/site.topcars.detail.1.html :lol: :lol: :lol: |
Nu. Nu-mi place nici-unul. E model 2oo2 sau 2oo3 ceva break 4x4 cu motor cat-de-cat tare. Nu-i allroad-allquatro?
|
2 Attachment(s)
cred ca la asta te referi bogdan nu?
|
Asta nu-i rs4? Sau rs4 e topul lui allroad asta? Nu ma pricep la Audi... Anybody?
p.s. da, cred k la asta ma refeream. |
asta-i audi allroad-quattro
|
Da, asta-i.
Intrebarea care ramane e daca rs4 e top-ul lui. K eu nu vad diferentele dintre ele. (in afara de barele de portbagaj pe roof) Sau sunt obosit. |
2 Attachment(s)
sami spui acuma daca se vede diferenta astai allround este caroserie de a6 uite astai rs4 meu
|
Mda...sa nu fiu Gica-contra - mi se par \"aproape\" identice.
|
daca le vezi in fatza ta ai sa vezi ca nu seamana asa mult
|
b99sha poate ti se par amandoua identice ca sunt combi :lol: dar lasa ca poate o sa vezi masina la anu identice nu sunt deloc :lol: :lol: :lol:
|
Cum sa fie amandoua identice. UN allroad este aproape un SUV. Are suspensii inalte si e mare??. Mai mare decat un Passat Break. :roll: :?:
|
allround este mult mai mare ca si a6 :lol: :lol: :lol:
|
cel mai tare
cel mai tare este nissan skyline din 2 fast 2 furios cu NOS :lol: :lol: :lol:
|
deja este offtopic :lol: nui vb despre care este mai tare aici vezi ca este si un subiect despre skyline :lol: si mie personal imi place skyline dar daca skyline din 2 fast 2 furios cel mai tare este nu cred sunt altele si mai tari :lol: :lol: :lol:
|
ba cata
eu cred ca skyline din 2 fast 2 furios te face varza (rs4) nu intelegi :lol: :lol: :lol: :lol:
|
k_gula poti sa stergi mesajele de mai sus te rog este un copil de 11 ani care nici nu stie ce scrie il cunosc nara ce face este in vacanta :lol: :lol: :lol:
|
sorry
sorry da am 12 ani
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
din pacate, Skyline-ul din 2 Gay 2 Curious, ar luao in barba destul de rau de la RS4 lui Cata..........neonele alea de sub masina si aptipildele sa sti ca nu adauga cai putere din pacate :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: si aici se incheie OFF-Topicul, inapoi la discutia cu AUDI |
bravo pimp :lol: nare rost sa mai zic nimic este un baiat are vacanta si nare ce sa facsa se plictiseste :lol: nu stie cel alal skyline sau rs4 a vazut si el filmul sambata :lol: :lol: :lol:
|
vezi ce faci
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
|
na ca sa suparat skyline-robert pe noi :lol: cred ca la batut taticu si acuma nu mai are voie la calculator :lol: :lol: :lol:
|
oameni, tot respectu pt audi in general si mai ales pt RS4....dar fratilor pe forumu asta numai de audi se vorbeste?
sincer (fara rea vointa) e cam mult parerea mea |
cum numai de audi eu am impresia ca se vb prea putin de audi :lol: dar avem atatea subiecte :lol: chiar cu bmw nu avem asa multe :idea: :?: pai haideti sa facem mai multe subiecte :lol: eu nu ma supar deloc fiecare poate sa faca subiect nou sau?? :lol: :lol: :lol:
|
Dar de audi chiar nu s-a vorbit..mai mult de bmw si de golfuri..hai sa vb de audi...de ford...! :wink:
|
cum mah nu s-a vorbit.??cred ca vb tu aiurea! e topic special facut pt audi baiete!
intr-adevar s-au mai zis cate ceva de vw, bmw, dar de Renault Clio Sport, PGT, Citroen, Octavia RS (vb de masini sport), Leon Cupra, VOLVO, Saab 9-5 Aero, etc :roll: :roll: -ca sa nu mai zic de masinile WRC care zic eu sunt un subiect interesant :twisted: :twisted: |
Hai sa vb de Lastun mai bine..asta da subiect ..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning