![]() |
Challenge 2 || Hot Rods
12 Attachment(s)
acum ..challenge`ul cu hot rod`uri ...
Lucrarile sunt in ordine alfabetica ...adik : Ace Axel ad1 AK-Zer cassyus 1 cassyus 2 cassyus 3 Giubau_V8 1 Giubau_V8 2 LKS Tase_astra Yackone 1 Yackone 2 Fiecare poza are scris pe ea numele autorului .. Studiati atenti lucrarile ..comparatzi`le ..apoi votati ...spor la munca |
Re: Challenge 2 || Hot Rods
Mi-a fost greu sa aleg..
Totusi trebuie aleasa una. le-am analizat pe toate si am ales 4 finalisti.. Ace Axel , cassyus 1 , ad1 si LKS - astea mi-au placut cel mai mult. Pana la urma l-am votat pe ad1 pentru ca e mai pe gustul meu hot-rodul si pt ca a iesit perfect! LKS mi se pare prea intunecata poza si nu pot sa o observ asa bine.. sau e din cauza monitorului meu.. poate imi zici tu.. oricum imi place mult. Giubau_V8 1 poate iesea mai misto daca nu era mototolita hartia ;) Tase_Astra o intrebare am.. cu ce ai desenat? cassyus 1 si Ace Axel si ale voastre imi plac mult.. nimic de comentat . au iesit super. Felicitari la toti! :-) |
wow... am intrat in finalistii lui brian... ma simt bine :wub:
|
votat ad1... frumos... ;):twisted:
|
votat ad1... frumos...
|
Votat cassyus...interesanta lucrare:)
|
presupun k participantii nu au voie sa voteze deloc nu?.. sau au voie cu cond. ca lucrarea sa nu fie a lui.. sper k nu v-ati votat lucarile proprii :lol:
|
cel mai bine ar fi sa-si voteze fiecare lucrarea
zuky cred k ai gresit votu k nu a aparut nici un vot la cassyus :D |
Votat Ad1. Cred ca e cel mai in masura sa castige acest concurs, daca pot sa-i spun asa.
Pentru Brian - Desenul e facut in acuarela insa nu sunt multumit de scanner, dar nici de desen deoarece a fost facut in super graba. E diferenta de detalii mare intre desen si poza scanata.Parerea mea... |
ad1 votat e frumos lucrat...;)
|
Sincer mi se pare penibil ca fiecare sa-si voteze lucrarea. Exact asa s-a intamplat si la 4tuningDay. Si apoi ne miram ca ies discutii in legatura cu castigatorii.
Pe langa faptul ca toti participam cu o lucrare mai buna sau mai slabuta cred ca ar trebui sa stim cum ne vedem noi fata de ceilalti, ca sa nu ne imbatam cu apa rece. |
avem voie sa votam la altii?.. dk ar fi votez ash vota cassyus cu prima mashina p rimul loc.. poate o sa ziceti wow.. da ce ai fraate.. a lui ad1 e mai faina.. in primu rand dupa cum stim mashina lui ad1 e shi "finisata" in photoshop (chiar el a spus) shi in al 2-lea rand nu e prea e un hot-rod.. hot-rodurile au alta forma au aripi care se muleaza p rotii shi sunt in general derivate din mashinile americane construite in perioada 1900-1935/40 shi mai sunt hot-rodurile de generatie noua gen plymouth prowler. Ori mashina lui e din anii 50-60 ..nu ma intelegeti gresit ad1 e ft. talentat mashina arata superb.. dar cand vad k mashina lui cassyus.. cel mai reushit HOT-ROD desenat aici dupa parerea mea fara nici un vot (cel putin pana in momentul de fata) raman cu fata blocata.. crek ar tb inainte de un challenge sa listeze reguli exacte in legatura cu cometitia.. sper k nu v-am suparat
|
ak-zer.... hot-rodurile sunt toate masinile veki modificate... acu depinde de fiecare cum isi imagineaza hot-rodul ideal :p
|
Quote:
|
io l`am votat p cassyus ...imi place masina ... macar culoarea e data din creioane...
|
Am votat cassyus dar pentru prima lucrare aia cu roz si galben ... celelalte 2 imi par ca nu apartin de hot-rod ... Orcum a fost suficenta o poza ca sa aiba votul meu ...
|
votat cassius .....arata cel ma mult a hot road ....cu toate ca din lucrarile alea cea mai bine lucrata e lucraea lu ad1 ...dar nu prea mi s epare sa arata e hot road
|
ad1 ... desi cassyus .. a facut .. frumos... si ceilalti...au facut niste lucrari frumoase.. dar a lu adi e :peace: :peace: :love: :love:
|
votat cassyus. simplitate, esenta, linie, graficism impins la extrem ;)
PS: chiar imi pare rau ca nu am participat, din lipsa acuta de timp :x PPS: faceti mai oameni buni poll-uri publice, sa vedem si noi ce si cum si sa fie mai transparente voturile ;) later edit: ad1 s-a indepartat extrem de mult de "DESEN DE MANA" retusand poza cu ajutorul calculatorului. nu mi se pare deloc corect. e desen de mana, se scaneaza sau se pozeaza. nu se retuseaza cu efecte sepia sau orice alt fel de efecte. se puncteaza linia, umbra, perspectiva, ideea. nu retusarea ;) |
greu sa ma decid, toate lucrarile sunt bune
cel mai mult mi-a placut cassyus 3 |
felicitari lui ad1...si tuturor celor care au participat...
bafta in continuare si la mai mare data viitoare :D knd speram sa avem si mai multe desene :D |
votat eis acsel....desi,mi se pare, ungiul rotzii din fatza-cea la care se vede discul de frana din spate- e cam stramb.....si toata aerodinamica masinii mi se pare k se opreste in parbriz..........oricum, parerea mea e ca reflecta cel mai bine termenul ''hot rod''
|
Quote:
|
i think im underated.. :( tase astra too ..
|
Shit happens...
|
mah ... nu va simtiti dezamagiti... doar pt k nu au fost votate, nu inseamna k nu au fost misto ... toate au fost misto.... doar k ad1 a facut-o sa plak aproape tuturor :P hai ... fruntea sus... si la mai mare.. .data viitoare sa le rupem gura :D
|
dap ...data viitoare rupem gura ..dar cu lucrari freehand pure ..fara finisaje pe calculator
|
am votat cu cassyus....ad1 are o lucrare buna dar e prelucrata in photoshop si asta nu imi place din moment ce sunt desene de mana..
|
eu as zice ca ad1 sa puna lucrarea originala sau sa fie scos din poll
|
pai asa ar trebui refacut tot pollu :P
|
votat ad1 oare cat a putut sa o faca pe calculator :evil: ?hai sa fim seriosi totusi e facuta in carbune
|
Am votat Ace Axel:un roadster clasic...
|
ms tuturor pt voturi... se vd deja cine a castigat... felicitari tuturor oricum ... hai cu urmatorul concurs :D
|
Sper sa concurez si eu data vitoare ...
Scuze de offtopic ... |
EU il votez pe prietenu meu Ad1,e cel mai tare,si restu sunt reusite da cel mai tare e ad1
|
Ad1 Seamana Mult Cu Masina Lui Selvister Stalone !
|
ad1 .......are votul meu .......cea mai buna perspectiva
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning