![]() |
2006 Ferrari P 4/5 by Pininfarina
3 Attachment(s)
2006 Ferrari P 4/5 by Pininfarina Primele fotografii cu Ferrari P 4/5 au fost facute publice de James Glickenhaus, proprietarul acestui unicat. P 4/5 are la baza Ferrari Enzo si are ca sursa de inspiratie modelul de curse al anilor 60', Ferrari P4. Valoarea estimata este de 3 milioane de dolari. Motorul este un V12 de 6000 cmc. |
Re: 2006 Ferrari P 4/5 by Pininfarina
Interesanta mashina...dar la fel ca shi Enzo sau FXX e prea "vulgara"...ma refer la look
|
frate...mie sincer nu-mi place mashina...:(...are shi asta design d "mashina zburatoare"...:)...p modele astea f noi nu potzi tuna nimik...pur shi simplu` n-au linii mashinile pt tuning...:(...un + pt motor shi - pt exterior...:)
|
e cel mi frumos OZN :)
|
Mi se pare mie sau spatele seamana a dracu' de mult cu cel de la Pagani Zonda?!?!
|
Nu cred ca o sa vedem asa ceva pe strazi in viitorul apropiat.
|
dupa cum zice in prezentarea lui RoSonic.. modelul e un remake unicat al ferrari-ului P4 din anii 60. Acesta a fost construit dintr-un enzo care apartinea proprietarului dk nu ma insel.. Ce stiu sigur e k tehnica e de la enzo singurele modificari fiind caroseria shi cockpitul.. tinand cont k e un hypercar unicat.. facut cu retrodesign (adik tb sa aduca aminte de o mashina legendara/de succes) shi atunci care e mai rostul sa faci tuning sa arate "altfel".. oricum un hypercar nu e o mashina care so aiba toata lumea shi sa-ti-o modifici sa fie a ta altfel (de cate pagani zonda ,veyronuri modificate ai auzit tu?).. modelul de fata e constuit intr-un singur exemplar.. shi cred k asha o sa ramana.. singurul tuning care e intodeauna binevenit la asemenea mashini e cel de performanta.. :) .. oricum eu zic k arata mai bine k ENZO shi FXX..
|
ce suparata e masinuta asta ! imi plac mult jantele si forma ei !
|
oglinzile par cam firave... la prima gropa sa nu cada :)
in rest... supercar |
un ferrari chiar frumos, fata de ce moarte de masini scot astia
|
WooW... ce forme are, zici ca s-au inspirat dintr-o picatura de apa :lol:
dar si 3 milioane de dolari, exclusivitatea costa... MULT |
O masina impresionanta... 8) Imi place linia caroseriei.
|
No Comment!
|
Tare masina da nu e de gropile din Romania...si la 3 bulioane crek vreo 500 de mii e numai o placuta de frana :D
|
lol , ce OZN , oricum e mai jmekr decat enzo si... are si performante impresionante (doar e supercar) . Imi place mult faptul ca exista un singur exemplar , cel putin deocamdata.:D :shock:
|
Quote:
mie mi se pare super masina ;) |
sincer mult mai bine arata Enzo!!!
|
cine are asa ceva....chiar se poate numi regele shoselelor :)
|
mie imi place mai mult asta decat enzo,asta are o linie mai agresiva dacat enzo.dar nu cred ca ar fi timpul sa vedem pe sosele aceasta masina,mai bine tuningurile noastre:D;)
|
enzo e un pic mai interesanta si mai ieftina ... oricum ... nu o sa ajunga vreuna prin romania... :)
|
doamne ce forme are!.....astia nu-s normali frate(in sensul bun al cuvantului)....un super enzo......si cand te gandesti ca un set nou de frane(complet probabil)costa 30.000 de euro!nu e de nasul oricui!.......nu degeaba fac selecti ca sa poti lua unu!
|
Quote:
|
Arata SUPERB! .. frumos ... imi place designul ... nu prea ma omor dupa cum arata spatele masinii ... dar in rest.... arata super!!!
|
parca si-a pierdut identitatea de marca
mie unu nu-mi place |
Quote:
|
e frumos , are vana in el dar parca e prea avion !!!!
|
eu unu chiar mam indragostit ..super mortala arata masina mai ales din fatza ..si lateral .la spate se putea si mai bne ... o iubire imosiblia fata de masina asta..nu cred ca o sa o vad prin romania .dar mai ales sa o conduc eu :((
|
daca e masina despre care se vb de mult timp super frumoasa
am mai vazut niste poze cu un ferrari mai de mult pe internet care va fi fabricat in 10 bucati acum sa fie chiar acela???????????? |
Nu cred... din cate stiu io ... nu o sa se mai fabrice nici unu la fel ca asta... deci e unicat... :D
|
Quote:
|
mdea...ce bien mi`ar sta mie intr`o masina k asta nu?? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fatza e cat de cat frumusica,dar nu prea mai seamana a ferrari,dar gentzile si spatele sunt oribile.......iar pretzul:shock: :lol: :shock: ,dak asi avea bani aia mi-asi lua un bmw m6,iar de restu pana la 3mil i-asi baga in ea,si atuncea sa vezi masina exclusivista(k sa nu mai vb de performantzele care le-ar avea)....
:evil:In loved with bmw:twisted: |
arata penal cu farurile si alea patrate si cu priza din fata.is misto gentile si luneta
|
E Prea "figuranta"!parca E Ozn Nu Masina De Strada!
Sant Sigur Ca Or Sa Fie Multi Doritori! |
E Prea "figuranta"!parca E Ozn Nu Masina De Strada!
Sant Sigur Ca Or Sa Fie Multi Cumparatori! |
cateva chestii:
1. cred ca ii ploua in tobe shi pe motor. 2. parca e un aspirator dinala mic la 12V asha arata fatza shi spatele. 3. gaura aia in usha...care pare sa duca la motor...e absolut dezgustatoare. 4. jante a'la Lamborghini 5. oglinzi de *** |
Fratilor voi sunteti prosti? Cum sa ajunga in Romania vreuna daca este numai una ... doamne , cititi dracu inainte de a posta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning