![]() |
Road Kills & Top Speed
Acest topic poate sa fie despre Road Kills. Puteti sa scrieti aici cu cine ati concurat, unde si care a fost rezultatul
|
Re: Road Kills
cele mai tari curse pe care le-am vazut si o sa le vad in continuare or sa fie cele de soareci ;)
eu astept bineinteles cursa dintre xdd si grasu :mrgreen: |
Cu Vectra: am batut Passat 4Motion 130 CP (cunoasteti personajul)
Golf 3 - 115 CP Leganza - 130 CP (cica...) Lacetti - 115 CP doar atat deocamdata, si pe viitor din ce in ce mai multe :) Aaa, am mai facut o Vectra A de 130 de cai (stim noi a cui), dar dupa ce-si regleaza motorul sunt foarte constient ca ma va spulbera :lol: Cu Cielo am facut multe masini (cel putin la semafor... care s-au pus cu mine), lista e destul de lunga acolo, dar mi-e sila sa scriu si de facut m-au facut o NEXIA, un Hiunday Elantra de 105 CP, un Fiat Croma (ragalie, nu credeam sa ma faca vreodata...), si un Daihatsu Aplause - 90CP (fuge grav masina aia...). |
2 Q: al cui e passatul..posibil sa avem cunostiinte comune.. si Lacetii. stiu eu un kalos prin oras... negru cu nr de leasing..eu pe aia as prinde-o..dar nu vrea. si mai stiu un leon care conduce o tipa. eu am pasiune pe fetele are conduc si sunt si tari in "gura". de mute ori am trecut de detsinatie, sau am ocolit-o doar sa ma plimb cu masina langa asa masini conduse de fete ..: )
|
kalos ala negru cu numere de leasing condus de o fata e de fapt aveo in 3 ushi ... si se intampla sa fie o prietena foarte buna de-a mea... nu face curse sa stii :P
|
stiu ca nu face curse..am observat! nici eu nu fac... dar merg mai tare..din cand in cand
dar e dragutza foc soferitza...si stii cum sunt baietzii..se dau in barci cu masina.... aveo/kalos..scuze. |
da anunt in raid ANGAJEZ SOFERITA.. OFER LEAFA MOTIVANTA :D
|
Io m-am dat cu pitu si stiti consecintele:twisted: :lol:
|
Io' am facut Logan benzina 1.4 sau 1.6 la consum si pe multi la bautura!!!!!
ATAAAAAAAAAAT |
I-ai facut la bautura adik te-ai imbatat mai repede ca ei! :lol:
|
hai sa scriu si eu ca e cam pustiu pe aici;(cielo)
la buzau am facut alte 2 cielo , solenza , supernova, logan 1.6 , 2 seat cordoba . Ceva mai recent 2 cielo apoi am facut 307 D ,logan diesel , 2 cielo , unul dintre ele pe gaz :), m a facut de 4 ori un vw golf 4 diesel dar sper sa mi iau revansa pe o distanta mai mare . |
Quote:
|
eu acu vorbesc din amintiri ca na...
deci cu cupeu': 407 hdi*2, 307 hdi, mondeo tdci, elantra crdi cu chip, 318i*2, 320d*n, bora tdi - d si i rosii, vectra 2.0i ca al lui donu, vectra nou - nu stiu ce motor... tot cu cupeu' am luat bataie printre altele de la dacia 1310 si logan 1.6. :) |
nu mai fi si tu modest :D... precizeaza ca aveai prb la ambreiaj... ca altfel nu apaream si eu acolo... :)
|
Baaa... da cand era masina mea a lu' MFT nu te-a facut...?
|
Quote:
|
umm...am zis printre altele, ca asa m-a batut si kostas si vreo 2 mertsuri.
astea is cele mai reprezentative, ma-ntelegi? oricum ma ocup eu de tine. :twisted: |
Quote:
|
Quote:
In sfarsit o provocare! :twisted: |
victime.....hm.....daciile in primul rand;)[1310 si 1410],un astra 1.4[zck]si pe posada un pick-up toyota pe care l-am executat pe interior intr-o curba deosebit de periculoasa in care el a intrat prea tare si a luat-o prea larg,si omul cand a vazut cat sunt de ''tampit'' s-a lasat la mana lui:)......o sa urmezeAML,BON,PITU,[as vrea eu:d]daca imi da mecanicul raspuns pozitiv azi.....PPPPPPAAAAAAAAZZZZZZZEEEEEEAAAAAAAAAA!!!!! !!!va astept pe la coltzuri,mai ales pe ala cu acvariu in masina;)
|
Si eu am fc ... un olcit , un opel astra din 93, un seat ibitza diesel 90, renaul 5 , si cam atat ... si am luat`o pe coaja de la un Logan1.6 si 1.5d, renault 19, opel vectra 1.7d 94. si multe multe alte masini .... :)) sunt campion in pierdut... cine se mai da cu mine :P)
|
In curand o noua provocare ! soon.....:twisted:
|
scama astept ori ce provocare
|
Atunci hai cu o Astra...ce zici?
|
Quote:
|
Fi sigurr :D :D :D :D :D :D (glumeam)
|
dragos isi alege adversari doar cu masin mai slabe ca putere...ii plac victimele sigure,nu ii place lupta;)[ptr ca e kamikaze si nu prea le are cu condusul];)
|
dragos ce motor ai pe astra ????
|
1.4 modelul vechi.....dar eu zic ca merge bine ptr varsta lui,numai ca soferul e cam ''ramolit'';)
|
si la 1.4 cam cate iepe ai ?
|
cred ca vreo 65-70 dar nu se stie daca mai traiesc toate;):)
|
mi-am luat-o aseara de un renault 19 1.8 16 v (si ma simt bine ca nu am luat-o rau ) ... cum am luat-o de la BON de exemplu :))
|
Quote:
|
nu-mi mai iau masini pe benzina... decat daca au + 150 CP , in rest diesel-uri de maxim 90-100 cai sa consume al draq de putin :)
|
Quote:
|
Eu da.. dar cum ma aflu printre posesorii de masini cumparate de parinti... nu pot sa ma ridic cu pretentii... asa ca astept.. incet si sigur .. ca un cadillac ;) ...
|
Quote:
|
Ce ce ce??? eu nu stiu :(
|
la diverse discutii aflii..sa te puna cineva la curent...cu franale lu dragos!!!
baieti...mai bagati aciulea road kills...k avei ce baga...de ieri!! |
se mai intampla mai Kravene mai Donu` asta este ... neatentia .... oricum stie sa conduca :P si eu`s camicaze:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning