![]() |
SE VAND 7 SIKU
1 Attachment(s)
se vand 7 siku:mercedes benz 280GE,mercedes benz500SL,bmw 320i(deschide usile),porsche boxster,cap autotractor man,citoen2CV6,vw golf GL(deschide hayonul) 5 ron bucata,se vand asa cum se vad.
|
Re: SE VAND 7 SIKU
citroen a plecat,raman restul.
|
Ma intereseaza si pe mine: mercedes benz 280GE,mercedes benz500SL,bmw 320i(deschide usile),porsche boxster,vw golf GL(deschide hayonul)
|
1 Attachment(s)
25+tr 8ron=33 lasa adresa pe pm si rezolvam,urmeaza sa pun si un audi cabrio si un utilaj ifron tot siku tot la 5 ron.,
deci:raman trei siku: man,audi cabrio si utilaj,fiat 500 kinsmart1/48,volvocorgi si datsun matchbox editie1978 nu deschide nimic,la 5ron bucata. |
valabile cele 6 masinute.
|
au plecat camionul man si incarcatorul frontal,au ramas patru masinute.
|
2 Attachment(s)
au plecat audi,volvo si datsun,se adauga:in prima poza 10 yatming,made in china,impecabile,nejucate,produse in 2008,1 ron bucata,poza doi:baja buggy stare proasta 1 ron,excavator1/64 macau,lipsa un piston,senilele nu sant originale,8 ron,urmeaza 8 masinute la 5ron bucata:doua incarcatoare frontale,unul superfast 1976 china,unul majorette,doua camioane mercedes efsi holland,majorette fiction,lotus superseven,chevrolet ss monte carlo maisto,fiat.
|
salut fa un pret total pe cele zece masini din prima poza, si pe fiatul acela albastru si pe masina aceea alb cu verde cu transport prin posta pana la petrosani (nu ai drum prin petrosani sau timisoara?) Multumesc!
|
am incercat sa trimit mesaj personal si nu am putut,acum ma va certa moderatorul,cele 10 +fiat+chevy ss monte carlo+tr.=28ron.imi para rau nu am drum,ramane posta romana,astept adresa pe pm.
|
2 Attachment(s)
se adauga tot la 5 ron,camion,scala 1/60,majorette,made in france.
|
din lipsa de comunicare,revin la vanzare cele 10 yatming,fiat si chevy monte carlo.
|
Quote:
|
sall... uite ma mai intereseaza ceva de la tine:
- camion,scala 1/60,majorette, - incarcator frontal (alb), - tractor (rosu) |
1 Attachment(s)
pt. evitarea confuziilor am pozat ce a mai ramas:buggy 1ron,excavator 8ron,tractor heku sigilat 10 ron,in rest 5 ron bucata.
|
40 ron tr.inclus tot ce se vede in poza...
|
38 tr.inclus pt. toate din poza.
|
vandute,se poate inchide,multumesc.
|
1 Attachment(s)
bine ca nu s-a inchis,se reintorc la vanzare urmatoarele:tractor siku massey ferguson e nou,toate la 5 ron bucata,30ron+tr.
|
up cu cele 6 ramase...
|
1 Attachment(s)
audi si datsun mai incearca o data sa plece,raman la 5ron bucata:camion,volvo,incarcator si tractor.
se adauga in plus(fara randul din fata)toate la 5 ron bucata:renault 4l,2 buc. renault 11,majorette france,nissan300zx maisto,cap tractor,darda car(rfg),camato Z28(fara usa dreapta)siku(rfg),audi tt roadster siku,camion majorette; randul din fata:super gt(identic ford capri)matchbox1985 10ron,porsche 928 matchbox 1979 10ron,bank security si volvo 760GLE majorette france la 8 ron bucata. |
Quote:
|
Quote:
Da Audi, Super GT si Porsche 928 + restu, au ajuns la mine... Ok ms ms |
valabile restul...
|
Quote:
|
valabile...
|
Quote:
|
renault 4l a plecat de capul lui,restul de 10 bucati la45ron cu tr. inclus.
|
valabile toate la 44 ron cu tr. inclus.
|
1 Attachment(s)
14 bucati la 60 ron cu tr. inclus,sau 5 ron bucata.
|
s-a vandut hot wheels mustang2010 galben,restul valabile,toate la 55ron cu tr. inclus,sau 5 ron bucata.
|
Quote:
Si inca ceva, tractorul va ajunge tot la mine...! |
pleaca si tractorul,raman 12 bucati la 40 ron cu tr. inclus.
|
1 Attachment(s)
se lipeste la lot un matchbox,GROUP,,C''RACER,deci 13 bucati la 45 lei cu tr. inclus.
|
1 Attachment(s)
ma scuzati,asta e:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze noi,50 lei cu tr. inclus,14 bucati...
|
Quote:
|
valabile...
|
Am si eu de vanzare machete multe:
SIKU Minichamps, Lesney Kyosho, Autoart, Matchbox, Corgi si multe altele http://picasaweb.google.com/aliosa.sbbv Adresa mail [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning