![]() |
VAND modul impuls geam electric
VAND module impuls geam electric pentru urmatoarele autovehicule:
*Logan, *Sandero, *Duster, Clio Symbol (sofer) - 60 ron/buc. Clio Symbol (pasager), Scenic (pasager) - 70 ron/buc. (geamul pasagerului va functiona in mod impuls de la ambele butoane de comanda ale sale -usa sofer; usa pasager) *Megane 2 - 80ron/buc. Se adauga costul transportului. * = atat geam sofer cat si pasager Modul impuls: - se monteaza intre butonul pentru geam si mufa acestuia; - la o apasare scurta a butonului geamul va face cursa completa sau se va opri la intalnirea unui obstacol sau la o noua apasare de buton; - La o apasare lunga (de min. cc 1sec) geamul va face cursa cat timp este tinut apasat butonul (functionare normala); https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=37557 |
Re: VAND modul impuls geam electric
Clio 3 (pasager); Clio Bicorp (pasager) - 80ron/buc.
|
dar pentru oltcit care este pretul?
|
nu am module pt Olcit :rolleyes2
|
atunci un modul universal cat ar face?ca la astea "dedicate" probabil e mai mult de munca sa pui papucii etc,eu am nevoie doar cu fire si etichete(+ - motor + - ) :)
|
Iti dau de Logan la 60 ron/buc.
Pin1 - motor Pin2 - GND Pin3 - +12V Pin4 - iluminare buton - o poti lasa neconectata Pin5 - motor Pentru un sens se face contact intre Pin1a si Pin3a iar pentru celalalt sens Pin5a cu Pin3a. (Pin1a -> Pin5a - partea spre buton Pin1 -> Pin5 - partea spre alimentare si motoras macara) Te ajuta un astfel de modul la ceea ce vrei tu? |
la pej 206, am impresia ca e la ca megane...nici un geam nu are impuls...la echipare mai saraca, so...zi-mi te rog un pret pt ambele geamuri, sofer si pasager. thanks.
|
Ai PM
|
UP cu modulele
|
Valabil
|
sal...am mai luat de la tine un modul...as mai vrea inca unu..mai da-mi datele tale pe pm
|
....UP...
|
Sus cu ele :P
|
>>> up<<<
|
Salut,
Vreau si eu 2 pentru Espero, se poate face ? |
salut,
da-mi si mie un id-ul tau ca sunt interesat de un modul. |
Salutare si LA multi ani!
Rob3rt_espero: pentru Espero din pacate nu fac. Sookylla: Ai pm. |
salut,
da-mi si mie un id-ul sau telefonul tau ca sunt interesat de un modul. |
se poate adapta si la matiz?
|
Salutare,
alin_aek - din pacate nu se poate adapta si pentru Matiz MIT - Ai PM Din motive financiare (strict legate de furnizorii de componente) ma simt nevoit sa modific pretul modulelor. Preturile vor fi valabile pentru comenzile facute dupa data de 20-01-2011: - *Logan, *Sandero, *Duster, Clio Symbol (sofer) - 65 ron/buc. - Clio Symbol (pasager), Scenic (pasager) - 75ron/buc. (geamul pasagerului va functiona in mod impuls de la ambele butoane de comanda ale sale -usa sofer; usa pasager) - *Megane 2 - 85ron/buc. - Clio 3 (pasager); Clio Bicorp (pasager) - 85ron/buc. * = atat geam sofer cat si pasager (Pentru Megane 2 -sofer este necesar sa tai 2 fire pentru a intercala modulul ) - pentru min. 4 module transportul (cu Posta Romana) il suport eu. Se adauga costul transportului (cc. 10 ron cu Posta Romana) Numa' bine, Mihai |
nu inteleg dc butoanele de matiz ar fii altfel decat cele de logan? nu ma deranjeaza daca tai firele si le lipesc la modul.
|
Salut, modulul este realizat de tine?
Vreau sa iti pun niste intrebari sa imi dau seama daca il pot modifica pentru un cielo. Salut! |
Salut,
Da, modulele sunt realizate de mine. Astept PM pentru detalii. O zi buna, Mihai |
Salut,
Din pacate pentru Matiz nu am gasit solutie (nu am schema pentru geamuri electrice) Pentru Cielo am gasit o solutie de adaptare. Trebuiesc taiate 2 fire pentru a putea intercala modulul. (doar geam sofer-deocamdata) |
salut! pentru Ford Focus 2 in doua usi poti face ?
multumesc! am uitat sa precizez: am impuls doar pe geamul soferului si culmea...doar la coborare... |
Salut,
Cu parere de rau iti spun ca nu am schema pentru Ford si implicit nu am idee daca se poate. |
sal pentru golf 3 ai ??
|
Salut,
Din pacate nu am pentru Golf 3. nu am schema electrica a geamurilor. Cineva mi-a trimis o schema de Golf 2 si i-am putut adapta module impuls. Numa' bine, Mihai |
salut pt peugeot 206 ai?ms
|
Salut,
Pentru Peugeot 206 - geam sofer putem adapta unul de Logan, dar nu va mai fi plug&play si trebuiesc taiate vreo 2 fire de la mufa care intra in butonul de actionare geamuri. |
Am o masina mai veche - un fiat tipo -
la care mi s-a stricat modulul de comanda a geamurilor electrice Ceea ce vinzi tu se poate adapta si inlocuieste modulul de comanda sau doar ii adauga functia de impuls (gasesc eu schita de conectare a motoarealor)? are protectie la suprasaarcina? |
mai ai module cu impuls pentru logan si daca da la ce pret e rog. poate un mail la [email protected]
|
Salut,
Mai fac module. - *Logan, *Sandero, *Duster, Clio Symbol (sofer) - 65 ron/buc. - Clio Symbol (pasager), Scenic (pasager) - 75ron/buc. (geamul pasagerului va functiona in mod impuls de la ambele butoane de comanda ale sale -usa sofer; usa pasager) - *Megane 2 - 85ron/buc. - Clio 3 (pasager); Clio Bicorp (pasager) - 85ron/buc. * = atat geam sofer cat si pasager (Pentru Megane 2 -sofer este necesar sa tai 2 fire pentru a intercala modulul - vezi post-uri anterioare) - pentru min. 4 module, transportul (cu Posta Romana) il suport eu. Se adauga costul transportului (cc. 10 ron cu Posta Romana) tudormadalin -ai mail |
|
Salut,
Am pus pe un passat B5.5 macarale electrice pe spate de la un B5 (adica mai vechi), iar ele merg doar un timp, si banuiesc ca ar trebui sa fie ceva care sa le dea un impuls dupa ce s-au "dezactivat". E corecta logica mea? Si daca da, faci module care ar rezolva problema? Multumesc! |
Un prieten e interesat pentru Megane 2 si LOgan... imi lasi si mie un numar de telefon pe PM? merci
|
Salut,
Victor VRE - din pacate nu am un raspuns pentru situatia ta. Eu am module pentru gama Renault... nu stiu daca se potrivesc. gabib77 - ai PM |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning