Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   un sfat va rog (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/207062-sfat-rog.html)

pyttbull 03-09-10 16:37

un sfat va rog

:-P am dat cu spatele intro parcare si lam zgariat pe unu . m-am intalnit cu el , am stabilit sa io fac eu pe banii mei la un service. i-am facut-o tot . si el spune ca nu este facuta bine !! :lol::lol::lol: acuma cica sa cumpar aripa noua ca nu stiu ce. de abea se observa dar cred ca omu sufera... Acum ma suna intruna ...ARE CE SAMI FACAAAAA ?????? va rog raspundeti. eu pe a mea nu am nici cea mai mica zgarietura :D precizez.

pyttbull 03-09-10 17:16

Re: un sfat va rog

nimic ????????

andi_cimpean 03-09-10 20:47

Când s-a întâmplat?

NXdev 03-09-10 21:18

Eu zic ..daca i-ai facut bara pe cheltuiala ta..nu a fost nici un martor in timpul micului incident nu are ce sa-ti faca..nu cred ca are nici o dovada.

pyttbull 04-09-10 00:30

astazi dimineata. defapt ieri .

pyttbull 04-09-10 13:09

vreau ceva concludent

Alex30 04-09-10 14:01

Asteapta sa treaca alea 48h de la accident. Daca nu s-a dus la politie,daca nu ti-a luat nimeni nr-u, daca nu are martori nu prea vad ce sa iti faca + ca tu zici ca i-ai facut si masina. Daca si masina ta n-are nimic, cu atat mai bine. Nu-i mai raspunde la telefon :lol:

aleXpeed 04-09-10 14:39

Fa-te pierdut, in fapt ce dovada mai are acum ca l-ai lovit pe el? Masina este facuta, revopsita in zona in care spui, deci sanatate, nu are nicio dovada, mai trage de timp in alea 48 de ore si apoi nu-l mai baga in seama.

pyttbull 04-09-10 17:53

va multumesc. a spus ca zilele astea nu poate :lol::lol: ca e la nunta si eu iam zis ca vorbim luni . deci vineri sa intamplat pana luni trec 48 h :D dupa aia numai am nici o treaba nu ? la mine pe masina nu este nimic . la el se observa doar in viziunea lui . :D

Alex30 04-09-10 18:03

Nu mai ai nicio treaba dupaia...lasa-l sa se distreze la nunta si daca te suna ii zici ca au trecut 48h l-ai pupat si i-ai inchis telefonu.

5inci 04-09-10 18:15

Mie nu mi se pare corect nici asa.Esti sigur sigur ca e doar in imaginatia lui acea problema?Nu de alta dar omul a fost corect nu ati fost la politie si a mers pe cale amiabila.Cel mai bine explicai situatia dul la un service unde sa ii spuna cineva ca masina e facuta bine etc.
Gandestete poate omul a muncit din greu sa ia acea masina si normal daca i se pare lui chiar foarte putin ca nu e cum era inainte are tot dreptul sa iti zica.
Legal acum nu mai are ce face dar incearca sa ii explici cu frumosul ca masina nu are nimic.(Asta daca chiar nu se vede)

Alex30 04-09-10 18:26

Quote:

Originally Posted by 5inci (Post 3634225)
are tot dreptul sa iti zica.

Corect, are tot dreptul sa zica dar avea si tot dreptul in momentul accidentului sa se duca la politie ;). Deci el a pierdut nu pyttbull mai ales ca el spune ca nu are nimic pe masina. Alta data sa se invete minte si sa se duca la politie daca vrea sa fie sigur ca masina ii va fi reparata. Si din cate am inteles eu au cazut amandoi de comun acord sa o duca la service si sa o faca pe banii lui iar acum respectivul zice ca nu ii place nu ?...

5inci 04-09-10 18:28

Pai omul la urma urmei a facut un bine a mers pe cale amiabila pt a nu se ajunge la politie de aceea trebuie sa vb cu persoana respectiva nu sa se fereasca sa ii inchida telu etc.

Alex30 04-09-10 18:30

A facut un bine dar se pare ca si un rau lui (asta daca mai are ceva la masina cum sustine el). Eu nu i-am spus sa se fereasca de el i-am spus sa ii zica omului ca au trecut 48de la accident si ca nu mai are ce sa faca. Iti dai seama ca ala o sa insiste la telefon...acuma ce faci stai sa ii raspunzi in fiecare zi

5inci 04-09-10 18:35

Sa il ia de mana si sal duca la un service :D sa ii spuna aia ca masina e facuta bine si ca doar are pareri.Apoi in caz ca mai comenteaza sa nui mai raspunda la tel dar inainte de asta sa il faca sa inteleaga ca masina e OK.
Automat si lui si-a facut un rau daca nu ma insel nici nu ii lua permisul pt ca era in parcare ,doar ce ii dedea asigurarea.

Alex30 04-09-10 18:37

Pai da dar cu unii nu te intelegi nici mort...daca il face sa inteleaga ar fi bine.

andi_cimpean 04-09-10 20:32

Dacă într-adevăr a fost o lucrare de mântuială din partea service-ului este de bun simţ ca tu să încerci să îi rezolvi problema, mai ales că tu ai plătit respectiva lucrare.

Nu cred că ţi-ar fi convenit dacă îţi venea direct cu poliţia în fapt.

Nu mai gândiţi ca nişte nemernici pentru că vi se poate întâmpla când nici cu gândul nu gândiţi.

Mergeţi pe următoarea premiză: Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!

D-aia am ajuns în halul ăsta ca şi ţară, pentru că ne doare în pălărie când este vorba de altă persoană, dar nu îţi place deloc când ţi se întâmplă şi ţie.

5inci 04-09-10 22:12

Sustin cele spuse mai sus ;)

pyttbull 05-09-10 10:18

deci . pe partea unde a fost zgariata a mai fost lovita de el inainte ...mia zis omu ala la service si eu acuma cand iam zgariato ...va dati seama ca a indreptat acolo mai era chit :lol::lol: si nu a iesit perfect ca in fabrica....dar nu se vede. e facuta vopsita ok , vopseaua e facuta pe calculator , dar el ce VREA ACUMA... CICA SAI IAU ARIPA NOUA SI SA O VOPSIM IAR :lol::lol::lol:

B-99-SAA 06-09-10 11:19

Deci in primu rand, daca mergea la politie din prima el lua doar o amenda, ii dadea asigurarea, si se batea cu aia de la diverse service-uri si poate ii facea o treaba chiar de mantuiala! Omu a dat bani, a fost cu el, a facut-o repede banuiesc, si daca acolo a mai fost lovita odata, nu inteleg de ce are pretentii sa ii cumpere aripa noua pt o zgarietura... aici e nesimtire sincer sa fiu!

Cred ca pytbull a incercat sa rezolve frumos pt amandoi, ca sa nu dureze mult cu politia, nici pt pagubit cu asigurarea. Si ca un mic detaliu, daca eu ii infund aripa lu unu, iar aripa e si ruginita, lui nu ii da 100% aripa inapoi, deci oricum tb sa mai plateasca el (stiu asta la sigur, am fost in situatia asta). Poate depinde si de compania de asigurari, dar eu cred ca mai mult de atat nu se putea face in cazul de fata...

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning