![]() |
S.Toledo TDI
masina nu a suferit mari modificari deocamdata,doar folie,urmeaza piele pe scaune si Navegadorul adik GPS-ul.Apoi vor urma jentile, eleronul,pragurile, bara fata si spate.nu vreau sa o fac sorcová ,vreau ceva modest
|
Re: S.Toledo TDI
eh,om trai si om vedea ;)
|
Quote:
|
tot un Toledo am si eu...(2003,benzina) sa pui si tu niste poze dupa modificari
|
Ceva poze cu masina!!!;)
|
1 Attachment(s)
asta e nea Toledo :D
|
nice car!!;) sa o stapanesti sanatos!!!!:)
|
Stie cineva cat scoate pana la suta un Seat Toledo 1.9 TDI 150 cai putere si cam cat consuma la 100 de km?
|
Quote:
si urban suge cam 8%,iar daca are si diferential cam 9% |
Dap mersi. Aflasem si eu.
Mai exact: Performance Top speed 215 km/h Acceleration 0-100 km/h 8.9 s Consumption In the city 7.2 l/100 km Out of city 4.4 l/100 km Average consumption 5.4 l/100 km (ECE) |
eu is multumit de el,este o masina pt. buzunarul mai multor romani
|
5 Attachment(s)
lume am gasit model pt seatul meu imi place la nebunie kitul asta,voi ce parere aveti?
|
=P~ sweet ....
|
btw...nu ai idee de unde sa fac rost de un manual al masinii? pe net sau pe hartie :| (seat leon)
|
frate am uitat de treaba aia cu boxele,imi cer scuze,
in seara asta iti trimet un mesaj dak nu esti pe forum,sau mai bine da-mi idul de pe mess yahoo |
daca vrei un filtru de aer sport K/N pt motorul tau : https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/22013-vand-filtru-aer-sport-conic.html
|
Seat TDI - din ce an e Seat-ul tau si cat ai dat pe el???aaaa....ce dotari are?
|
e din decembrie 2001 si dotari nu prea are,ESP,casetofon cu magazie de cd,climatronic,110 cp + 25 cai pe care ia luat cu reprogramarea centralei,jentile din fabrica din aluminiu.nu are nimik special
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite ca in sfarsit a venit si GPS-ul .e din partea lui mos jerila:D.un TOMTOM GO 910. acum tot sa colind Europa :D
|
Ce mos adevarat la Spania.Pe aici inca vine cu "pijamale"
|
sweet dude :D
|
Quote:
|
Fa-o linistit.Daca mergi ca si pana acum cu masina si dupa ce parchezi o lasi 2 minute la relanti nu ai nici o problema.Intr-adevar o mica uzura la turbina si in loc sa crape la 150K crapa la 140K dar merita.
|
Eu am gasit un toledo din 2001 cu TDI toate rosii,full option (mai putin piele) 6 viteze 150cp ,si cica ar avea 90.000 km.Masina arata impecabil(nu am apucat sa ma urc in ea caci nu avea dealerul cheile) , doar ce fusese adusa din germania.Joi vine proprietarul si e posibil sa o iau,dar ziceti-mi ce plus-uri si minusuri are va rog....Am inteles k modelul asta de 150 cp are avea turbina defectuasa...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu 350 euro iti dau una mai mare si aproape noua
|
scuze de offtopic.
sal stiti daca modelu 1.9tdi de 110 cai are ceva probleme ? ca am gasit sa iau una din 2001 110cai , full fara piele 100mii km si nu stiu c sa fac . cam in ce pbani ar fi una in stare buna( fara probleme?) ms de orice raspuns |
probleme la seat aparute in 5 ani : se strica comanda la geamuri pe partea soferului, cam la 100k cad bieletele si mansoanele elastice de la puntea spate, si pot sa apara pb cu caseta de directie daca nu i se schiba fluidul hidraulic din 2 in 2 ani
|
1 Attachment(s)
Mi-am luat o ibiza din ´96 motor 1.6 105 cp.merge bine de tot,is multumit de ea8) .
|
SEAT.Toledo. 1600,16V
1 Attachment(s)
Asta E Al Meu....:d:d:d
|
e frumos colegu´ sal stapanesti sanatos
|
iti vind bokykitul meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |