![]() |
Go Logan !!!!
7 Attachment(s)
asta e loganul meu !!!!
vreau sa imi spune-ti si mie ce parere aveti, ce i-ar mai trebui in afara de jante , care si alea sunt pe "vinee" ! |
Re: Go Logan !!!!
daca ii pui jantele,si stopuri clare,o sa semene foarte mult cu al lui andon3 ;) :D....arata bine si al tau....keep it clean!
|
am vazut azi un logan cu niste stopuri clare se vad SUPERBBB
ps:in filmuletu' ala trebuia sa dai si tu o "blana" mica sa auzim daca da rateuri la limitare :D :p |
incearca sa vopsesti doar capota cu negru.......am vazut si eu un logan rosu(era full tuning)cu capota neagra..........era superb...............P.S.-tapiteria e superba!!!!!!!!!
|
chestia aia d p farur ce e?? e cumva autocolant??da-l jos rpd si pune nishte pleoape de fibra;) si vezi cum faci cu masca, dak nu schimbi spoileru' ceea c nu cred k ai de gand pt k i-ai pus kitu ala, vopseste-o k la log alea full si poate..o alta grila.
bafta la tunat |
imbracamintea pt volan nu ii vad rostul ....
cat poate sa imi placa cum se aude benzina cu finalu schimbat .... in rest pune- o la treaba ....chiar daca este 1.4 ...scoate fumu din ea ...ca nu o sa pateasca nimica ....am obs ca o calci cam firav .....cand ajungi la 6000 rpm te poti opri si schimba ;) te asteptam sambata ;) la poli |
salut zimi si mi'e te rog de unde ai luat toba si cat te'a costat!!! dak e un PM dak nu vrei sa faci public:P
|
mie personal nu i-mi pace toba...nu se potriveste pe Logan
|
postul asta e pt baietii care spun sa ii dau blana , i-as da sincer pana taie injectia dar am o retinere k are decat vro 600 e km.
am sa ii dau eu pana nu mai poate , dar mai incolo putin ! asa i-am dat pana in 4500-5000 rpm |
da mi'e tot nu mi'ai raspuns la intrebare :D de unde ai luat toba si cat ai dat pe ea? e doar finala?
|
toba am luat-o de la un magazin de tunning !
|
da-mi si mi-e id-ul tau de msg pls.......
|
nu mi-l mai da ca am rezolvat normal ca de la magazin de tuning ai luato ca doar nu o luai de la aprozar........... era bine sa fi dat si u magazinul si pretul dar..........
|
Quote:
Apropo de sfatul cu , capota neagra....sa stiti ca mai exista multe modele de "paint-job" nu doar two tone paint job...sau noua moda cu , capote negre...incearca sa faci ceva sa fie unic in felul tau...Salutari |
arata bine masina...si suna destul de fain toba!!!!!!!:)niste jante pe 16 elia ar arata beeton..am in vazut in oradea unul arata ff fain cu ele!!!;)
|
merci fumos baieti pt pareri , oricum trebuiesc bagati bani in el o gramada k sa fie super adevarat facut
iar k s iti bagi kitul ala misto de la pilot care costa in jur la 17 mil numai spoiler fata spate si prafuri , fara motaj si vopsea si sa mai pui niste jante de cel putin 16 + gume, care si astea te duc cel putin 23-24 mil , si alte cacaturi , ajungi la aproape 50 mil , iar sa bagi intr-o dacie atatia bani , si sa mergi cu ea asa sa iti faci treaba cu ea (eu n-am luat masina asta doar sa ma merg duminica cu ea cum fac altii) , nu se merita . fiecare dupa posibilitati , poate altii cae au bani , da ......... |
in zilele urmatoare am sa mai adaug un filmulet tare
|
2 Attachment(s)
2 filmulete !
|
ce frumos se aude toba bvo tzi'e tzino tot aja j ai grija de el!!! apropo ti-e nu ti' se zgarie fffff usor? a mea da :(
|
mmmmmmmmmm.......galagios loganezu.......imi place......zici ca e s2000......super tare.....respect.....
|
merci frumos baieti !!!
|
oricum , eu sa va spun asa sunt super curios , cum s-ar auzi o toba cu o am eu , pe un 1.5 diesel !!!
astept un raspuns , poate cineva are toba sport si pe diesel ! |
degeaba pui toba sport pe diesel ;) si pacat ca e de 1.4 a ta
|
dap sunt de aceeasi parere :( pe 1.6 cred ca era zuperrr
|
Quote:
|
ma sa stii k eu nu am nici o zgarietura pe ea ! oricum , sunt ferm convins k se va gasi vrun prost sa o stearga cu un colt de bara prin vro parcare, sau vrun retardat sa traga niste vinyluri cu cheia pe ea
daca nu e acum zgariata , nici o problema va fi !!!! :)) |
Ai putea sa`i faci stalpi dintre usi cu negru....credema da super..
|
1 Attachment(s)
asa e! uite o poza cu a mea facuta! a mai facut un prieten pe un logan visiniu si se vede super mishto!
|
da arata bine
|
nu ai pus jantele ? ceva poze noi ! oricum...frumos loganul !
|
inainte sa pun jantele pe ea ! tre sa le cumpar si sa iau si gume !
banii de jante , gume, si alte cacaturi care vor mai fi puse pe masina , sper sa ii am la sfarsitul saptamanii !!! |
simti cum iti creste adrenalina cand auzi asa toba... se aude tare misto. Bvo frate, tine-o tot asa. Sper sa pui curand poze cu jantele!
|
Quote:
|
Imi explica si mie careva ,in primul filmulet ala de 13 mb,se aude un zgomot usor melodios,ala nu este facut de toba,ce interferente sunt?Am mai auzit zgomotul ala si pe filmuletzul postat cu honda civic typeR MAX...
Primul filmulet de pe pagina a 2a :) |
ca sa fiu modest cu voi ...mie nu`mi plac logan`urile...serios...nu mi se par deloc atragatoare...sau poate nu vad io ce ar trebui...ce va place atat la ele..? daca tot e : Go Logan !!!
|
Eee...asta este...fiecare cu gusturile lui.S-aude misto toba doar ca in filmuletzul ala sunt interferente care o fac sa se auda de parca ar fii bmw :)
|
:D asta da...doar ca tre sa recunosti si u....drept dat...logan..e family car mai mult..nu chiar super mashina...dc nu`ti tragi un a3 sau a6 ?
|
Pai tocmai asta e si scopu...sa faci o masina misto din orice ...
|
aici ai dreptate...
|
Aleas huse dinalea care se incalzesc?:D
Daca da zi si mie cum se "comporta" si cat te-au costat!! Ms mult.. Cat despre masina...toba e super:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning