Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Go Logan !!!! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/20685-go-logan.html)

puercolino 18-07-06 18:36

Go Logan !!!!

7 Attachment(s)
asta e loganul meu !!!!
vreau sa imi spune-ti si mie ce parere aveti, ce i-ar mai trebui in afara de jante , care si alea sunt pe "vinee" !

fiderzen 18-07-06 18:52

Re: Go Logan !!!!

daca ii pui jantele,si stopuri clare,o sa semene foarte mult cu al lui andon3 ;) :D....arata bine si al tau....keep it clean!

MOUZE 18-07-06 18:53

am vazut azi un logan cu niste stopuri clare se vad SUPERBBB
ps:in filmuletu' ala trebuia sa dai si tu o "blana" mica sa auzim daca da rateuri la limitare :D :p

danutSZY 18-07-06 19:38

incearca sa vopsesti doar capota cu negru.......am vazut si eu un logan rosu(era full tuning)cu capota neagra..........era superb...............P.S.-tapiteria e superba!!!!!!!!!

claudiu lucian 18-07-06 19:45

chestia aia d p farur ce e?? e cumva autocolant??da-l jos rpd si pune nishte pleoape de fibra;) si vezi cum faci cu masca, dak nu schimbi spoileru' ceea c nu cred k ai de gand pt k i-ai pus kitu ala, vopseste-o k la log alea full si poate..o alta grila.

bafta la tunat

sil4tuning 18-07-06 20:41

imbracamintea pt volan nu ii vad rostul ....
cat poate sa imi placa cum se aude benzina cu finalu schimbat ....
in rest
pune- o la treaba ....chiar daca este 1.4 ...scoate fumu din ea ...ca nu o sa pateasca nimica ....am obs ca o calci cam firav .....cand ajungi la 6000 rpm te poti opri si schimba ;) te asteptam sambata ;) la poli

Gimi 18-07-06 21:02

salut zimi si mi'e te rog de unde ai luat toba si cat te'a costat!!! dak e un PM dak nu vrei sa faci public:P

NightDevil 18-07-06 22:20

mie personal nu i-mi pace toba...nu se potriveste pe Logan

puercolino 19-07-06 08:04

postul asta e pt baietii care spun sa ii dau blana , i-as da sincer pana taie injectia dar am o retinere k are decat vro 600 e km.
am sa ii dau eu pana nu mai poate , dar mai incolo putin ! asa i-am dat pana in 4500-5000 rpm

Gimi 19-07-06 09:54

da mi'e tot nu mi'ai raspuns la intrebare :D de unde ai luat toba si cat ai dat pe ea? e doar finala?

puercolino 19-07-06 12:44

toba am luat-o de la un magazin de tunning !

TufY 19-07-06 13:11

da-mi si mi-e id-ul tau de msg pls.......

TufY 19-07-06 18:59

nu mi-l mai da ca am rezolvat normal ca de la magazin de tuning ai luato ca doar nu o luai de la aprozar........... era bine sa fi dat si u magazinul si pretul dar..........

CT99WUW 20-07-06 11:44

Quote:

Originally Posted by puercolino
asta e loganul meu !!!!
vreau sa imi spune-ti si mie ce parere aveti, ce i-ar mai trebui in afara de jante , care si alea sunt pe "vinee" !

pana la jante ar trebuii sa dai jos spoilerul fata/spate , pragurile ...deja din ce in ce mai rar vezi un logan simplu....toate au acelasi model de spoilere/praguri ...da jos autocolantul ala de pe faruri.
Apropo de sfatul cu , capota neagra....sa stiti ca mai exista multe modele de "paint-job" nu doar two tone paint job...sau noua moda cu , capote negre...incearca sa faci ceva sa fie unic in felul tau...Salutari

Mihaitza_tdi 20-07-06 18:18

arata bine masina...si suna destul de fain toba!!!!!!!:)niste jante pe 16 elia ar arata beeton..am in vazut in oradea unul arata ff fain cu ele!!!;)

puercolino 20-07-06 19:50

merci fumos baieti pt pareri , oricum trebuiesc bagati bani in el o gramada k sa fie super adevarat facut
iar k s iti bagi kitul ala misto de la pilot care costa in jur la 17 mil numai spoiler fata spate si prafuri , fara motaj si vopsea si sa mai pui niste jante de cel putin 16 + gume, care si astea te duc cel putin 23-24 mil , si alte cacaturi , ajungi la aproape 50 mil , iar sa bagi intr-o dacie atatia bani , si sa mergi cu ea asa sa iti faci treaba cu ea (eu n-am luat masina asta doar sa ma merg duminica cu ea cum fac altii) , nu se merita .
fiecare dupa posibilitati , poate altii cae au bani , da .........

puercolino 24-07-06 09:19

in zilele urmatoare am sa mai adaug un filmulet tare

puercolino 26-08-06 20:17

2 Attachment(s)
2 filmulete !

Gimi 27-08-06 15:37

ce frumos se aude toba bvo tzi'e tzino tot aja j ai grija de el!!! apropo ti-e nu ti' se zgarie fffff usor? a mea da :(

B-64-MVP 27-08-06 20:56

mmmmmmmmmm.......galagios loganezu.......imi place......zici ca e s2000......super tare.....respect.....

puercolino 29-08-06 16:38

merci frumos baieti !!!

puercolino 29-08-06 16:42

oricum , eu sa va spun asa sunt super curios , cum s-ar auzi o toba cu o am eu , pe un 1.5 diesel !!!
astept un raspuns , poate cineva are toba sport si pe diesel !

TufY 29-08-06 18:50

degeaba pui toba sport pe diesel ;) si pacat ca e de 1.4 a ta

B-64-MVP 30-08-06 04:26

dap sunt de aceeasi parere :( pe 1.6 cred ca era zuperrr

=Virus= 30-08-06 12:47

Quote:

Originally Posted by Gimi (Post 534084)
apropo ti-e nu ti' se zgarie fffff usor? a mea da :(

Vopseaua de pe logane e destul de... sesibila, in general, insa vopseaua nemetalizata este super sensibila. In schimb, voi, proprietarii, sunteti belea, va plangeti mereu ca se zgarie, insa nu faceti nimic sa rezolvati problema. Uite o idee de rezolvare: duci masina intr-un service cu baieti priceputi si le spui sa iti dea un strat de lac transparent peste vopsea. Acel lac o sa protejeze masina sa nu se mai zgarie asa usor si o sa ii asigure si un luciu mai puternic. Bafta!

puercolino 31-08-06 18:39

ma sa stii k eu nu am nici o zgarietura pe ea ! oricum , sunt ferm convins k se va gasi vrun prost sa o stearga cu un colt de bara prin vro parcare, sau vrun retardat sa traga niste vinyluri cu cheia pe ea
daca nu e acum zgariata , nici o problema va fi !!!! :))

T@zMania 02-09-06 17:58

Ai putea sa`i faci stalpi dintre usi cu negru....credema da super..

ggd_87 03-09-06 01:30

1 Attachment(s)
asa e! uite o poza cu a mea facuta! a mai facut un prieten pe un logan visiniu si se vede super mishto!

puercolino 23-10-06 17:01

da arata bine

Bik3rBoy 23-10-06 18:51

nu ai pus jantele ? ceva poze noi ! oricum...frumos loganul !

puercolino 24-10-06 17:14

inainte sa pun jantele pe ea ! tre sa le cumpar si sa iau si gume !
banii de jante , gume, si alte cacaturi care vor mai fi puse pe masina , sper sa ii am la sfarsitul saptamanii !!!

tehmoviestar 26-10-06 20:51

simti cum iti creste adrenalina cand auzi asa toba... se aude tare misto. Bvo frate, tine-o tot asa. Sper sa pui curand poze cu jantele!

Cristi_XP 04-11-06 17:41

Quote:

Originally Posted by puercolino (Post 535818)
oricum , eu sa va spun asa sunt super curios , cum s-ar auzi o toba cu o am eu , pe un 1.5 diesel !!!
astept un raspuns , poate cineva are toba sport si pe diesel !

Exista si tobe pentru diesel speciale,alea magnaflow sunt unele si pentru diesel,insa zgomotul care il face e un zgomot mai gros,nu e un zgomot cum se aude pe benzinar :P

Cristi_XP 04-11-06 18:24

Imi explica si mie careva ,in primul filmulet ala de 13 mb,se aude un zgomot usor melodios,ala nu este facut de toba,ce interferente sunt?Am mai auzit zgomotul ala si pe filmuletzul postat cu honda civic typeR MAX...
Primul filmulet de pe pagina a 2a :)

mattr|x`u 04-11-06 18:30

ca sa fiu modest cu voi ...mie nu`mi plac logan`urile...serios...nu mi se par deloc atragatoare...sau poate nu vad io ce ar trebui...ce va place atat la ele..? daca tot e : Go Logan !!!

Cristi_XP 05-11-06 18:28

Eee...asta este...fiecare cu gusturile lui.S-aude misto toba doar ca in filmuletzul ala sunt interferente care o fac sa se auda de parca ar fii bmw :)

mattr|x`u 05-11-06 18:31

:D asta da...doar ca tre sa recunosti si u....drept dat...logan..e family car mai mult..nu chiar super mashina...dc nu`ti tragi un a3 sau a6 ?

Cristi_XP 05-11-06 19:25

Pai tocmai asta e si scopu...sa faci o masina misto din orice ...

mattr|x`u 05-11-06 19:28

aici ai dreptate...

Mallus 07-11-06 14:55

Aleas huse dinalea care se incalzesc?:D
Daca da zi si mie cum se "comporta" si cat te-au costat!!
Ms mult..
Cat despre masina...toba e super:D

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning