![]() |
Ford Focus x13
4 Attachment(s)
Tema: Ford Focus (Clean Style)
Participanti: 1. Ingerasul99 2. golf.gti 3. Andreynyo 4. mihai_bogdan 5. cozmin23 6. Deiel 7. marian92 8. AnDy007 9. JuST_GiuGiu 10. GL-22-GTR 11. capa` 12. AlexSpeed 13. sergiulik90 Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai 1. Ingerasul99 |
Re: Ford Focus x
4 Attachment(s)
2. golf.gti
|
4 Attachment(s)
3. Andreynyo
|
4 Attachment(s)
4. mihai_bogdan
|
4 Attachment(s)
5. cozmin23
|
4 Attachment(s)
6. Deiel
|
4 Attachment(s)
7. marian92
|
4 Attachment(s)
8. AnDy007
|
4 Attachment(s)
9. JuST_GiuGiu
|
Re: Ford Focus x13
4 Attachment(s)
10. GL-22-GTR
|
4 Attachment(s)
11. capa`
|
4 Attachment(s)
12. AlexSpeed
|
4 Attachment(s)
13. sergiulik90
|
In primul rand vreau sa ii dau dreptate la ANDR31 din aceasi motiv nu am participat nici eu la concurs fiindca nu miau placut indicatiile o "masina Clean". E nasol sa vez la tema asta numai masini tipic romanesti "PUNIEM NISTE JANTE SI AM TURNAT MASINA". Nu miea placut nici intrun caz fiindca la alte teme speciale tip "RACING" ai o gama mare de modificari la paint body elearoane jante si tre sa te stradui un pic sa scoti ceva non chici. La tema asta puteai sa vez la majoritatea chestii standard jante si coborata masina si o vopsea standard placuta.
Dar totusi miam gasit favoritul care iese un pic din evidenta. Am votat cu marian92 spre ciuda faptului fata de jocurile mai performante decat NFS U2 este mai redus la grafica. Dar pe marian92 nu la oprit treaba asta sa faca o masina armonioasa a ales barile praguri potrivite jante superbe in 6spite totul are o linie si arata perfect pe masina. Un plus mare sunt farurile care sunt smoked si creaza un oarecare Bad look , si urmatorul plus punct e culoarea pur si simplu frumos nu agresiv chiar potrivit. Si motivul pentru vot imi place mult modelul vechi Focus fiindca pe vremea acea avea design foarte revolutionar, si farmecul asta nul mai are asta nou. |
votat cozmin23: pentru ca este cel mai frumos si cel mai "clean"focus!;)bafta!
|
Si eu il votez tot pe marian92 pentru ca este printre putinii care au realizat o masina 'clean' + pentru culoare.
PS: din 8 votanti, doar trei si-au argumentat votul (pana acum). |
vot andy.:D
|
vot golf.gti nice combinatia de culori!
|
vot golf.gti.....imi plac mult jantele...
|
golf.gti - esti descalificat din etapa acestui concurs din lipsa de fairplay.
Spor la votat si argumentat in continuare. |
WOW.....cred ca sa votat pe prietenii,nu?
Edit:..Sa votat singur.....big mistake!!!:evil: |
Vot Alexspeed , frumos aranjata si rotunjita masina!
|
Foarte bine ai facut ....
Asa pot sa chem si eu toti prietenii dupa forum! VOT marian92 insa se puteau pune jante mai frumoase;)Felicitari pt. masina!!! |
Capa , cea mai frumoasa grafica .. culoarea mea favorita .. ce sa mai spun.. decat ca e fortzaaa masina :lol:
So .. capa' . |
Baieti, cand m-am referit la clean, am vrut sa vad niste masini modificate cu stil, curat. Fara comete de taxi si linii racing. O culoare deosebita, un kit potrivit design-ului, jante alese, etc. Unii au dat-o in extrema cealalta. N-am zis jante si atat. Pe viitor voi indica pentru cei nerabdatori sa puna pe masina tot ce ofera un joc. Si sa nu lipseasca 4 straturi de stickere.
ANDR31, eu am observat ca la destule concursuri s-au dat teme. De aceea am mers si eu pe aceeasi idee. Scuze ca nu am citit regulamentul cap-coada. Voi tine cont pe viitor. Deci, alegi masina si atat. Nu ? Votez capa'. Poate o sa sara unii de cur in sus ca-l votez numai pe el de trei concursuri, insa masinile lui m-au atras cel mai mult. Inclusiv asta. Si Marian a modificat masina frumos, singura cauza pentru care nu l-am votat fiind culoarea. Succes castigatorului. |
Da Sergiu, nu neg ce ai spus, pentru ca s-au dat teme si pentru stil, dar nu am zis eu nimic pana acum :D .... eh, ideea concursului este ca userii care participa sa isi dea drumul imginatiei si sa scoata niste opere de arta din masiniile date ca tema, nu niste coji pe roti.
Gata cu balariile, voi posta iar regulile concursului dupa ce se va termina votarea si vom afla castigatorul. |
"Dar asta nu inseamna ca la fiecare concurs trebuie dat un stil anume, fiecare alege ceva care sa se potriveasca masinii propuse cat mai bine ... Cat de greu poate fi ?"
Am avut in minte post-ul dau de la Concurs. :p |
Am avut de ales dintre AlexSpeed si Capa, am votat Capa :p
De ce? Culoarea aleasa, jantele alese, si na... HELLA FLUSH |
Capa, masina lui arata cel mai bine din pct. meu de vedere (chiar mai bine decat a mea :lol: ), combinatia de culori e subtila iar jantele sunt foarte ok!
|
Am votat sergiulik90 pentru ca imi place combinatia aleasa portocaliu+negru.
Va multumesc tuturor pentru voturi:D |
votat capa
- cel mai clean look, masina cat se poate de reala + foarte frumoasa culoarea gg |
nu stiti ce votati:D
|
hai la vot lumeeeeeeeeeee!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning