![]() |
Raliu pentru vitezomani organizat de Politie
Raliu pentru vitezomani organizat de Politie
Soferii amendati pentru viteza excesiva vor fi invitati de Politie sa participe la un raliu special, in care sa-si arate abilitatile de pilot. Politistii cred ca astfel vor diminua numarul curselor ilegale de masini. Ideea organizarii unui raliu pentru soferii vitezomani apartine comisarului sef Dan Rosu, seful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Botosani si este dedicata conducatorilor auto dornici de adrenalina. Intrecerea ar urma sa fie organizata pe un traseu care se cuprinda atit asfalt cit si drum pietruit. "Intentionam sa le dam posibilitatea acestor soferi sa-si descarce adrenalina intr-un cadru organizat. Numai asa ii vom determina sa renunte la curse de masini ", a explicat seful Politiei Botosani. In urmatoarele zile, soferii amendati pentru viteza vor fi scosi din evidentele Politiei Rutiere si convocati pentru a pune la punct detaliile organizarii raliului. Actiunea urmeaza a fi pusa in practica cu ajutorul ACR si a celorlalte institutii abilitate sa asigure asistenta tehnica, conditile de securitate si asistenta medicala. Ceea ce i-a determinat pe politisti sa organizeze o astfel de actiune a fost ultimul eveniment rutier petrecut la Saucenita. Politistii spun ca dupa ce a baut citeva pahare de bere, Andrei Gherasim, din Dorohoi, a vrut sa testeze BMW-ul. In dreptul localitatii Saucenita, soferul a pierdul controlul bolidului, din cauza vitezei, care s-a izbit mai intii intr-un stilp, apoi de un copac. Accidentul s-a soldat cu moartea unei adolescente de 17 ani si ranirea grava a soferului si a unui alt pasager din masina. "Acesta este cel mai recent exemplu. Consideram ca trebuie luate masuri urgente pentru a nu se acutiza problem ", mai spune Dan Rosu. Politia intentoneaza sa organizeze astfel de intreceri cel putin o data pe an.(http://www.monitorulbt.ro/index.php?...e.php&id=47029) |
Re: Raliu pentru vitezomani organizat de Politie
Cursa se va desfarura pe soseaua dintre Hutani si Bucecea, iar maine se fac inscrieri la ACR. Cel mai probabil evenimentul va avea loc in acest week-end.
Ac. este o stire pe care tocmai am vazut-o pe Somax. Sa vedem daca se tin de cuvant. |
Pana la urma, la ce ora e vb sa inceapa? stie careva ? si de unde...Hutani sau Bucecea? Dupa cate vad...a drak de buna organizare.Costau mult cateva foi A4 ,facute la imprimanta si lipite pe pereti...cu cateva detalii. off ..."politia romana" ,bine organizati ca deobicei .
|
nu se mai tine weekendul asta. pentru mai multe detalii: http://www.monitorulbt.ro/index.php?...e.php&id=47305
|
Merge careva la raliu,ca participant ma refer:D ????
|
daca se tine , eu ma bag
|
cu A6 te bagi simi?????
|
eu cred ca in proportie de 88% raliul v-a fi castigat de cei din green
|
1 Attachment(s)
las k am sa vin yo cu masina lu TATA si am sa castig Yo:peace: ,numai sa am adversar:D
|
poi normal ca vin aia de la green cu golfurile alea fara scaune si nimic in ele care nici macar nu pot fi inamtriculate si castiga.
johnyk n`ai nici o sansa cu aia la gropile noastre :) |
ma, din cate am intzeles eu e k se asfalteaza :peace: (Thoamne ajuta)
|
pai daca se baga iar aia cu golfurile neinmatriculate e clar ca castiga .. johnyk ne stim ?
|
pai aia cu golfuri le alea ne fac pe toti shi cu masini de stada eu i-am vazut shi is buni. no coment ...:o
|
Quote:
|
oricum de tinut, nu se mai tine intre Hutani si Bucecea.se tine pe drumul spre Vorona.nu se mai intrec cate 2 ! cate 1 si se face clasament dupa timp.mai multe detalii va dau zilele astea...cand mai vb cu cei ce se ocupa de asta.oricum pana pe 26 mai e...se pot schimba multe.
|
danilox, daca se tine , te bagi ? ar rupe oleaka bmw-ul ala a tau .. 150 de cai la greutatea aia e ceva :)
|
cred ca da...sa ajungem sanatosi pana pe 26...
|
:lol: Cine imi da si mie un permis...sa fie valabil numai pt ziua de 26...ca masina am:lol:
|
Quote:
|
Da bre e preparata dar numai carne tocata si carnatzi stie sa faca...:lol:
|
e bun si atata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Pe 26 august pana la 10 vor fi inscrierile, iar de la 11 se da drumu` la concurs. Intalnirea masinilor se face in fata la primarie, iar la 11 cu plecare in coloana spre poligon. Se face PS 1 acolo, iar apoi cu plecare in coloana spre Hutani(sau ce sat a fi ala). Acolo se desfasoara PS 2 + o tura de recunoastere oficiala. Vor fi si premii constand in diplome, cupe.......
PS = Proba Speciala. Informatiile sunt valide aflate astazi 'personal' de "la cine trebuie" :D Si mi`am permis sa le fac publice. In curand "ies din fabrica" si afisele. Detalii pe parcurs... |
multzumim pt informatziile in exclusivitate Yonut........:lol:
|
Da...din pacate se cearta pt traseu...unii vor la Vorona si altii la Hutani. alegerea facuta pt a se tine la Hutani e o mare prostie.De ce eram de acord sa se tina spre Vorona ?
1.e mai aproape 2.drumul e cu mult mai bun decat cel de la Hutani 3.pt ca si-ar permite sa vina mai multa lume (spectatori) Nu stiu cati vor veni la Hutani...defapt nu stiu cati vor avea posibilitatea, ma refer la cei fara masini.presimt o intrecere de kk cu 10 masini si 20 de spectatori. Dar ramane la alegerea lor.aaaa...si inca ceva...e vorba sa se intreaca pana la urma cate 2...alta mare prostie...nu stiu cati din voi ati fost pe drumul de la Hutani la Bucecea,dar ...este ingust...si nu vad bine...o intrecere in paralel acolo...dar in fine...asta e parerea mea si o sustin. |
La speciala 2 se va startu` de la Oraseni Deal cu finish la Vorona, traseul are 4.7 km, latimea de 6-7 m si din cate am inteles se va da cate unul cu plecare din minut in minut.
|
100% La vorona se tine :)) :)) :))
|
1 Attachment(s)
E destul de aproape de adevar 'ionutz21' , doar ca startul e imediat dupa inrtsectia cu ulita care duce la Oraseni Vale!!! Imediat dupa pod , chiar la inceputul dealului!!! Sper sa ma fi facut inteles!!!
|
Dar nu mai scrie nimeni pe aici? Toata lumea e lamurita si se pregateste de START sa inteleg? Sau nu?:?:
|
ar fi o treaba sa anuntzam pe forumul mai multor orashe .. poate iese ceva mai frumos ..
|
Pai deja am facut asta la SV si IS! Chiar acum verificam de este cineva interesat doar ca abia azi noapte am lasat pe acolo invitatiile si probabil nu a descoperit nimeni! Oricum sunt optimist ! Important e sa descopere cine trebuie! Nici pe la noi nu e cine stie ce! Vorba romanului: "Vitejii dupa razboi se arata!!!":???: Daca vrei sau vreti mai scrieti si voi pe unde stiti!!!
|
nu prea se omoara din alte orase sa vina. ma refer la cele din jurul nostru.(SV,IS,NT) de ce ? au in cap numai liniutze.ce facem noi,e indemanare.daca nu ma insel ,la noi se organizeaza indemanare de vreo 3 ani.acu intrebare. cati din alte judete au venit in anii anteriori ?poate ii numeri pe degetele la o mana.sau poate nu!marii soferi se cred cei care participa la o liniutza,unde ,zic eu ,80% te ajuta masina si 20% soferul.la indemanare treaba sta altfel.masina nu te mai ajuta atat de mult.intr-un procent foarte mare, indemanarea conteaza enorm.nu-mi sariti in cap...dar asta e adevarul. eu am fost la multe liniutze,la 2 am participat si la multe m-am uitat.ma cam plictisesc deja.cel putin local,sunt aceleasi masini care isi dau revanse dupa revanse.cum am mai spus...nu-mi sariti in cap...e parerea mea.
|
F.bine zis!!! BRAVO!!! La fel gindesc si eu doar ca fiind mai nou pe aici nu am vrut sa scriu ceva cu care s-ar putea sa ofensez pe unii(stiu ei care)!!! Multe as mai avea de zis apropo la ce a scris "danilox" dar nu stiu daca am pt.cine!!! Chiar astept o replica pe cit se poate mai dura va rog dar argumentata!!! Multumesc!!!:mrgreen:
|
foarte bine zis danilox .. am vb azi cu cineva din politie , a estimat cam 50 de participanti , participare fara taxa .. se acorda si premii .. cam atat. pe 26 e sigur
|
1 Attachment(s)
apropo de raliu...am pus un filmulet de la Magura-Buzau.filmarile nu sunt facute de mine...eu am executat doar montajul si mixajul.filmul are defapt la o calitate buna,vreo 350 mb.eu aici am pus unul comprimat la vreo 60 mb.calitatea nu e extra...dar e ok.la montaj m-am limitat la baietii doar din BT.
|
stie cineva la ce ora e raliul? participa cineva de pe aici ?
|
eu particip ca sustinator si spectator :)
|
Va asteptam in numar cat mai mare. !!!
|
din Bt or sa fie ceva omuletzi care participa (chiar si de pe forumul nostru).acu sa vedem cati vin din alte localitati.speram sa fie ceva frumos.si apropos...uite un loc bun de intalnire pt noi.cea mai mare parte din noi vine la acest eveniment.eu sunt maine dimineata acolo. startul incepe pe la 11 dar pregatirile se vor face de pe la 8.30-9.00.va astept.in mare parte am sa ma ocup de filmare.incerc sa fac filmari cu vreo 3 sau chiar 4 camere(din mai multe unghiuri).
|
care ma ia shi p mine maine:cry: ......pls hellp me:cry: ....va rog !!! !!! !!!!!:cry: :cry: :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning