![]() |
Jante BBS RS
Am si eu o mica nelamurire...am gasit si vreau sa achizitionez un set de jante BBS RS 101 4x108 ET 38 7J pe 15" si vreau sa le pun pe urs!
Stiu ca imi trebe flanse adaptoare si vreau sa imi cumpar buzele noi muult mai late decat ce este acum pe ele insa ce nu stiu este cu dimensiunile acelea 0,5" , 1,0" , 1,5" care ce J repezinta? De ex: 1,0' = J? 7,5j? 8j? Poate ma ajuta si pe mine cineva sa ma lamuresc! Plus ar mai fi problema ET-ului care am inteles ca s-ar putea regla din flanse ca sa nu stea jantele intrate in interior ...am dreptate? |
Re: Jante BBS RS
Quote:
Nu stiu cum sunt alea pe 15", dar cred ca ai interior de 6.5 si ext de 0.5. Nu stiu exact. Cu et-ul, in functie de cat ai flansele de mari, atat scazi din din et-ul dupa jante. De ex daca tu iti faci flanse de 2.5cm, o sa ai et38-25=13 |
Quote:
Acum ramane sa vad cu buzele...deci daca plec de la 6,5 dupa ce dau jos buzele care le are acum si aleg buza de 3'0 inch asta inseamna 9,5 J? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 =7J 1,5 = 7,5J 2 = 8J 2,5 = 8,5J 3 = 9J |
Quote:
deci fiecare 0,5 = 0,5 J |
Quote:
Si cred ca stie destul de bine care e treaba cu rs/rm pe 15". Eu plec de la 6.5" inner barrel, dar la mine sunt pe 17", unde difera destul de mult lucrurile. |
Quote:
Multumesc celor care s-au deranjat si i-am deranjat cu intrebari ...asta pentru moment! Mai urmeaza:) |
In poza pe care ai pus-o pe threadu in care iti prezinti masina, buzele jantelor bbs rs sunt de 0.5, jantele au 7j din ce zici tu deci pleci de la 6.5j !!!
Bafta cu ele! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca pot sa te ajut cu vreun sfat doar intreaba! |
Quote:
|
Quote:
Scuze de off... ;) |
Quote:
Sculele si consumabilele pt polish costa destul de mult si nu se merita decat daca ai de facut mai multe seturi.... |
Quote:
ON: BBS RS rulzzz! :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana la urma in ce staiu sunt acum? o poza cu ele ceva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Are toate 4 capace, nu bat , sunt ok! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta |
Quote:
Cand schimbi buzele se modifica foarte mult ET-urile. E simplu de calculat. |
4 Attachment(s)
They are here:D Let the fun begin:rolleyes2:twisted:
Pentru inceput am nevoie de flanse de la 4x100 la 4x108 ca sa le pot pune pe masina...minim 2 cm grosime si prezoanele care prind flansa sa fie ascunse:rolleyes2 anyone? |
Fane din Dristor...e si pe forum omu...el e omul cu flansele si prezoanele. Te rezolva el cu tot si ti le pune la curier.
Succes! p.s. yoyo_tim_77 e id lui de mess...dar cel mai bine la telefon |
Quote:
|
Salut,
Am si eu o mica intrebare pt. cei care se pricep: - Buzele de BBS RS 17" se potrivesc si pe RH ZW 17" ? Multumesc frumos! |
Cine ma ajuta cu o cheie pentru suruburile BBS-urilor...as vrea sa ma apuc sa le desfac!
|
Bihexagonala de 8 si bihexagonala de 10. E mai simplu sa le cumperi.
|
Quote:
|
sunt 5 lei bucata...ce sa te mai complici sa le imprumuti?
|
Quote:
|
in targ vitan, bricostore, tubulara de 8 si 10 in 12 colturi.
Sau vb cu cineva din bucuresti sa cumpere si sa-ti trimita, e 5 ron bucata peste tot. (Tubulara) Ps, merge si inelara de 8 si 10, dar te chinui. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning