![]() |
TwisteD
1 Attachment(s)
S-a infiintat un nou club in Bucuresti, United Team Racers. Suntem un grup de prieteni pasionati de masini si tot ce tine de acest domeniu.Noi am plecat de la 0 si incercam sa ajungem incet dar sigur un club mare cu multi membri...Momentan noi ne intalnim in fiecare vineri seara la Sala Polivalenta de la ora 20.00 apoi facem o ieseala in prin oras.:arrow:
Membri clubului : Alex - Dacia Break 1.4i:bat: Alex - Opel Astra F 1.4i:hug: Valy - Dacia Berlina 1.4i:yikes: Ionut - BMW E36 1.6i:pelvic_th George - Dacia Supernova 1.4i:drunk: Farmache - Olcit 1.3 turbo :shock: Pentru a fi membru al clubului trebuie sa aveti o masina,sa veniti la intalniri,si sa fiti intradevar pasionati...:D |
re: TwisteD
vom pune poze si clipuri de la intalniri ca sa vedeti cat de frumos este vinerea :lol:
|
succes !! desi e greu sa faci un club cu masini ,printre care si dacii ..nu o zic cu rautate ... dar crede`ma pe cuvant ca e greu .
si un sfat prietenesc .... inainte sa dai submit reply , da`i un preview post ,si reciteste postul tau ... ai foarte multe greseli ortografice . stima ... si multa bafta cu clubul , aveti nevoie . |
succes in activitatea voastra;)
|
da stiu ca e greu dar totusi usor usor iesim de sub anonimat
si scuze de greselile de mai sus :oops: |
5 Attachment(s)
eu sunt alex ... presedintele clubului si conduc ce vedeti in poza de mai jos
( acceptam critici si sugestii fara suparare ) |
3 Attachment(s)
Ionut - bmw e36 1.6
|
5 Attachment(s)
Valy purtatorul de cuvant al clubului.. masina mea :arrow: Dacia Berlina 1.4i pe viitor 1.4Turbo
|
3 Attachment(s)
pictures
|
v-ati facut club eh ? :D va urez succes in continuare
|
da multumim :lol::lol:
|
Quote:
salut. |
sal
3 Attachment(s)
sal :> ma primiti si pe mine? :D
|
de ce racers?
|
Re: sal
Quote:
@ bulldog : dc nu :twisted::lol: ? |
Succes clubului baieti si la multi ani membrilor ce poarte numele Alexandru si Alexandra.
|
Quote:
|
salut
1 Attachment(s)
mai am un prieten care ar vrea sa vina ... are un fiat stilo...poate veni si el vineri? :>
|
da radule vino vineri si tu si cristi si discutam tooate detaliile
|
1 Attachment(s)
noul meu motor :D
|
|
membrii noi in club
alex dacia berlina 1.4 radu astra g 1.7 cristi fiat stilo 1.6 andy logan 1.5 |
bafta multa in continuare. o sa aveti de intampinat momente frumoase dar si urate si mai ales aveti grija cu membrii, nu trebuie sa va inmultiti prea mult si pe urma sa nu va mai cunoasteti intre voi. Fiti un grup unit si o sa fie mult mai usor.
|
Quote:
|
deci anunt membrii clubului ca revin la proiectu meu " my f " :D deoarece am luat bacul :> - vb lu ptm`u
E COX FRATE :D |
puneti poze si cu oltcitu turbo...sunt curios rau:D
|
Quote:
|
Salut la baietii mei ... ce mai ziceti ??? cum a fost vineri ???
|
Quote:
|
alti raceri :rolleyes2
|
Quote:
multumim frumos o luam ca pe o urare :) |
United Team RACERS club
ati fost la tulcea? |
Quote:
|
surprize : alex cu breaku trece la o japoneza cu o inima mare !!! curand poze
|
Quote:
vali( ptm`u - sp1ky cum il stiti unii )-> se pare ca rand pe rand toti avem parte de asa ceva ... daca luni se facea ca eu sa ii lovesc foarte usor masina lui ptm`u ... se pare ca el ieri nu a fost ferit de ghinion si a fost acrosat de un taximetrist ... |
1 Attachment(s)
in curand poze cu noul parasolar :) si cu membrii care sunt in momentul de fata ... momentan s`au facut mici schimbari gen ... niste masini noi ... membrii noi -> vom spune mai multe la momentul potrivit
|
vreau si eu id'urile celor din club :D
|
o sa le ai :D
|
URMATOARE INTALNIRE ACELASI LOC , ACEEASI ORA ... DE PREFERAT SA VIN TOTI MEMBRII DEOARECE SE VOTEAZA NOUL NUME AL CLUBULUI CARE IN URMA UNEI SEDINTE S`A CAZUT DE COMUN ACORD SA FIE SCHIMBAT , SE VA FACE O LISTA CU MEMBRII ETC ETC , URMEAZA PARASOLARE + STICKERE NOUL MODEL , MAI TREBUIE DISCUTATA SI FAZA CU NOUL LOC DE INTALNIRE AVAND IN VEDERE CA VINE FRIGUL , DAR MAI MULT CA SIGUR VA RAMANEA CAFENEAUA " X " ( SE STIE CARE ) , DE ALTFEL O SA AVEM SI CATIVA " ADERANTI " IN CLUB ... PE SCURT SE VOR DISCUTA MAI MULTE !!!
|
Succes Alex, sa faceti treaba buna, si sa ne vedem cu bine in primavara ;).
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning