![]() |
Tuning Grecia
Tuning Grecia
|
4 Attachment(s)
Audi A4
|
2 Attachment(s)
Miata
|
3 Attachment(s)
Lexus
|
2 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
Ursulet
|
1 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
Opel Astra
|
2 Attachment(s)
Golf
|
3 Attachment(s)
Pegeout
|
Fratilor, cate masini tunate am vazut...ioi
Aproape toate masinile au niste genti calumea, nu vezi nici o masina cu genti din fabrica,negre,naspa...Se respecta,dau pe masinile lor(isi permit:)) RESPECT! |
2 Attachment(s)
Am uitat ce e cel mai misto de pus pe pagina :D
|
8) 8) CONCURENTZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
f reusite pozele.! cred ca ai vazut destule avioane si nu ai reusit sa le foto... |
Nu le-am foto pe toate ca nu am avut timp:)) NU m-am dus la vanat de masini :D
|
cam seamana cu ce vezi in romania mashinile... btw... cliou asta auriu e cam kitsch :wink:
|
si eu zic la fel...pacat ca e lipit un vinyl naspa pe el :(
|
ea... shi eleronu ala dublu e cam de cacat :lol:
|
s-a luat dupa gef style... parerea mea :)))) in rest merge...
|
Tekno Clio ala ii de fapt Saxo :lol: si sincer sa fiu nu m-ar deranja.. ce-i naspa la el(exceptand vinilul) ii ca or fost scoase ornamentele de pe usi da la aripa o ramas o continuare(ramasitza).. oricum inclin sa cred ca nu ii chiar 100% gata, am vazut in turcia un Saxo cu ceva kit Citroen sport si avea un fel de ornamente pe aripi...exact in locurile in care asta are ramasitzele alea, care dadeu un aspect mult mai lat masinii! ma gandesc ca asa ceva ar trebui sa fie...!
|
Re:
Quote:
|
Cam kitsch citroenul ala clio...e model 2005?
|
momentan \"corespondentul\" nostru stefan este in grecia asa ca asteptam pozele si am redeschis topicul.
|
:roll:
|
5 Attachment(s)
Fratilor, imi pare rau sa va dezamargesc,dar in Creta(insula din Grecia) nu am vazut nimica deosebit,un golf4 tunat putin si un bmw...restu, masini japoneze de 2 lei si o graaaaaaaaaaaamada de motociclete...zici ca is obsedati...
Va las sa va clotiti ochii cu niste poze din Creta :wink: |
3 Attachment(s)
Am uitat!
Mah, nu cumva sa va luati Fiat ca sunt masini de cacao. Am inchiriat un Fiat multipla, am facut 200 km cu ea,si apoi a luat razna calculatorul... Ne-am dus inapoi de unde am luat masina, scandal, pok pok, politie...pana la urma ne de un Fiat Scudo, si, cum ne punem in masina dupa doi pasi se aprinde becul de la airbag:)) Va avertizez, mai bine dacie atunci. Masinile fug foarte bine, mai ales Fiat scudo 2.0L 16V, dar electronica din masini e dezastruoasa. DANGER!:) :!: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning