![]() |
VW Polo GTI "Cup Edition"
4 Attachment(s)
VW Polo GTI "Cup Edition" Motor: 1.8 Turbo, 4 cilindri |
Re: VW Polo GTI "Cup Edition"
Arata bine..:)
|
pt raportul pret(cu tot cu taxe...nu?)/performante pe care le are mie chiar mi se pare a fi o afacere buna
|
Nu prea imi placea niciodata cum arata polo-ul...in schimb are performantze bune,un interior frumos tipik nemtzesc shi un pretz acceptabil....pe o scara de la 1-10 cam 7,5-8.....
|
180CP
0-100 km/h: 7.5 secunde cam slabutz posibil sa fie dezavantajat de tractiune si de greutate (pare mica dar sigur are ceva kg pe ea) |
Un look dinamic, performante acceptabile pt pret, dar nu ma atrage. Tot Fiesta ST e 4 me, chiar dak area doar 150hp si costa 20.000euroi.
|
arata bine ..dar la 180cp 0-100km/h mi se pare slab si mie ... eu n-as da atatia bani pe el
|
misto masinutza ;)
|
Pocket Rocket!!!
Mic,jos,lat,puternic,excelent pt ineput mai ales daca esti student. Si desigur...Red cars go faster!!! :D:D:D |
Student care-si permite sa dea 22425 euro (si asta fara vreo taxa) ??? ... ce s-au marit bursele de cand am terminat eu facultatea :D
|
Frumoasa Buburuza :P
|
Super masina! Clar!
|
La pret si la putere, si la viteza maxima, si la spatiu, si la cuplu, NU SE COMPARA cu Skoda Octavia RS de 20.000 de euro ;). Eu dintre masinile ieftine si sportive prefer Skoda Octavia RS, cea mai buna afacere la banii ei, spatiu, viteza maxima 240km/h, putere 200cp, cuplu cam 300 Nm. Oricum pt o masina mica e destul de performanta noul Polo GTI dar parca costa prea mult, asa cred eu.
|
mica dar se infinge hai sa o punem sa se intreaca cu un bmw mai vechi
|
"racheta de buzunar " :D
|
Chiar dragutz...imi place..raport calitate pret bun
|
yo zik k ii cam scump....da in schimb are performantze klumea :)
|
E mai scump pt ca e editie limitata si pretul e cu tot cu taxe.M-am uitat pe VW.de
|
mult prea scump, din ce stiu eu cu 3000 in plus iti iei golf gti sau foscus st sau astra gtc 2.0t sau etc
|
bleahhh
sincer...rubish |
nu prea imi place ! spoilerul fata nu se potriveste cu liniile lui curbe acesta fiind patratos, asta in primul rand ! apoi ar mai fi raportul pret/performante!
|
Quote:
exista un deal si mai bun decat skoda rs: focus ST care e 19700 CIP! |
cam naspa ca are 5 trepte. eu cred ca ar fi trebuit 6 la acei 180 de ponei 'my opinion'
|
Quote:
sunt de aceeasi parere , mai bine un golf gti:D |
polo sucs ..niciodata nu mi-a palcut polo ..si nici no sa imi placa :( ..
|
....pret cam mare...pt o masina mica....chiar daca "alearga" bine...:D
|
intr-adevar e cam ridicat pretu, dar tinand cont de faptu ca e gti si ca or incercat si ei sa ii mareasca performantele sa zicem ca se accepta :D oricum de banii astia sunt si alte variante ;)
|
https://www.youtube.com/watch?v=3QrNbeWZhbQ uitativa la asta este super ce poate masinuta sa faca!!!!
|
performante destul de bune insa pret destul de mare.nu as da atata pe un polo,fie el si GTI
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning