![]() |
Odihneasca-se In Pace....catalin
3 Attachment(s)
Sunt absolut fara cuvinte...nu stiu ce pot sa spun intr-un moment ca aceste...Dumnezeu sa-l ierte.
|
Re: Odihneasca-se In Pace....catalin
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei!
|
Quote:
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE !! |
Odihneasca-se in pace !! Condoleante !! :cry: :cry: totusi .. ce sa intamplat ?
|
Nu cred ca mai conteaza ce s-a intamplat, acum nu mai este printre noi, tot ce vom putem sa facem este sa cinstim aimntirea lui si sa ne rugam pentru sufletul lui. El a fost cameramanul Insane..in Craiova !
|
Condoleante familiei ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
In clubul INSANE a cazut o stea .... era o stea frumos stralucitoare, retrasa deoparte, avea drumul ei .... dar se pare ca la 30 de ani .. a cazut singura ! Rog toti membrii insane sa poarte cel putin o saptamana BANDEROLA NEAGRA / DOLIU la masina ..... in RESPECT fatza de CATALIN ! |
R.I.P.... Condoleante familiei si celor apropiati...
|
Vialy...eu inca traiesc cu speranta ca este un vis urat sau o gluma proasta...chiar nu imi vine sa cred...
|
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei!Pacat ca nu am apucat sa il cunosc.
|
Am crezut ca e o gluma...e un cosmar, pur si simplu nu imi vine sa cred...Condoleante familiei lui si D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca...
|
Condoleante familiei ..... Dumnezeu sa il ierte
|
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleantze familiei... Imi pare rau ca nu am apucat sa-l cunosc personal... Pacat ca oamenii buni se sting... Acum, tot ce era mai important s-a pierdut, cuvintele sunt de prisos...
|
Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l ierte!
|
Dumnezeu sa il ierte !!! Condoleante familiei !!!
|
Clubul Insane a hotarat ca timp de 1 saptamana sa poarte doliu...astfel va asteptam astazi la orele 19-20 la polivalenta pentru a pune doliu pe masini si a pastra un moment de reculegere...
|
condoleante familiei! ... Dumnezeu sa il aibe in grija si sa il odihneasca in pace! ce pot sa spun.. imi pare rau ca asta i-a fost destinul ....desi unii nu am apucat sa il cunoastem, va ramane in amintirile noastre !!!
|
D-zeu sa-l pazeasca in ceruri! R.I.P.
|
Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace:(
In Insane Racers a cazut o stea. |
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca...Nu in Insane Racers a cazut o stea ci in lume a cazut o stea...Condoleante familiei
|
I-am zis si lui Vialy aseara pe mess...cuvintele sunt de prisos in situatii ca astea ! E pacat , nu merita nimeni sa pateasca asa ceva , dar dupa cum bine stiti , viata e nedreapta ! :(
Condoleante familiei indoliate si sa-i fie tarana usoara ! :( |
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca !
|
Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante.
|
Dumnezeu sa il ierte!
Condoleante familiei ! |
Condoleante familiei ..... Dumnezeu sa il ierte!
|
dumnezeu sa-l ierte
|
pacat ca VIATA nu este intotdeauna DREAPTA ... :sad:
Super BAIAT ... DUMNEZEU sa ii ierte ultima decizie pe care a luat-o si SA IL ODIHNESCA in impratia LUI !! Inca o data imi pare rau ( parca sa zic ca l-am cunoscut la cursa kla Craiova pe aeroport ) ... :sad: Oricum : ASA CEVA NU DORESC LA NIMENI !! In Bucuresti ne-am intalnit azi si ne-am pus doliu pe masini ... cateva poze exista la LEUTZU, EUGEN_Foxy si la Merlin ... O sa le punem pe SITE ... Se pare ca INSANE a pierdut un bun prieten si coleg de club ... :sad: |
O sa urmeze o cursa in memoria lui ..... o sa va tinem la curent !
Lui ii placea de alerge cu masina ..... ii placeau cursele , desi nu avea material pt o masina super buna ... si-a luat cu banii munciti de el un golf 1 ... pe care prima data la vopsit ... dupa care a inceput sa-i aranjeze pe la motor .. suspensii .... una alta .. vruia sa-l faca klumea ... ! Leutzu .. nu este din pacate nici o gluma .... ! L-am vazut astazi inainte sa-l ingroape ... era vesel .. , avea aceeasi privire blanda ... de om nevinovat ... un tip de nota 2000000000000 , un tip plin de bunsimt , de rusine , timid ... care nu ar lovi nici o musca macar ! Niciodata nu l=am vazut sa injure sau sa vorbeasca urat .... tot timpul era foarte bun ... de multe ori parca imi statea pe limba sa-i zic sa fie si el mai barbat ... sa se bage in vorba cu x cu y ! Imi pare rau .. pt el ! A suferit prea mult in viata asta.... iar viitorul era foarte dur pt el ... asa ca singur si-a hotarat destinu! Au fost foarte multi tineri la inmormantare printre care toti Rap'arii din Craiova ... cei de la Conflict Stradal, CIA si altii , cei cu melodia " MAI VREI " in afara de Puya ! Noi toti care am fost am pus deja doliu pe masina ! |
3 Attachment(s)
Vialy...am citit ce ai scris aici si crede-ma ca m-au trecut niste fiori ingrozitori..pacat, mare pacat...
|
Condoleante familiei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning