![]() |
Sharan - tancul meu
2 Attachment(s)
din decembrie 2009 sunt posesorul unui frumos vw sharan 1.9 tdi adus din germania din 1999 cu urmatoarele dotari suplimentare: xenon scaune incalzite cd- player 6 geamuri electrice servo directie webasto ;) climatronic 4airbag si multe altele . masina arata impecabil aproape ca noua
|
Re: Vw sharan tancul meu
Quote:
|
nimic poate niste jante in rest nimic
|
ms de aprieceri
|
ma bucur ca iti place multumesc de aprecieri la masina i sa mai pus xenon si i sau schimbat capacele rotilor.
|
nimeni nu comenteaza
|
Ar merge un polish la faruri. Par cam matuite (cel putin asa reiese din poze).
|
nu farurile sunt clare se vede bine cu xenon asa pai ptr ca era frig afara si se aburisera
|
pozele sunt mai vechi bag poze noi curand
|
Quote:
|
cine imi face un vt cu jantele astea? ms.
|
cum se pun pozele
|
vream sa o prezint sa o vada lumea am zis ca poate njiste jante dar vream sa o vada lumea
|
oricum multumesc de parere
|
3 Attachment(s)
cine imi face si mie virtual tunning cu jentile
|
nimeni nu vrea sa faca vt?
|
ce jante pe 15 credeti ca dau bn pe sharanu meu poze si pareri
|
inainte sa mai postezi arunca un ochi pe regulament ,,,,,,si ai sa vezi ca nu este voie sa faci 12345...... posturi ca sa spui ceva ,,,,,,, scrie tot ce ai de scris intr-un singur post
daca vrei sa mai adaugi ceva ce ti_a scapat poti folosii functia edit in dreapta partea de jos a postului langa quote ,,,, |
scz am gresit incepator
|
comentati fratilor
|
Fratilor hai sa ne unim sa comentam Sharan-ul. Se pare ca sunt toti ocupati sa comenteze in alta parte
|
nu va oblig da nam pus-o degeaba
|
pai daca tot vrei sa iesi in evidenta cu "tancul tau" ar fi misto sa iei flexul si sa tai stalpi spate si plafonul, si uite asa obtii primul Sharan decapotabil, ar fi ceva unic pe la noi...si o sa iti realizezi si visul de a avea si ffff multe comentarii :lol:
on topic: farurile par sterse, iar daca se aburesc ai o problema de etansietate, |
nu fiti rai . nu am absolut nicio problema.
|
ai un vento misto
|
Quote:
|
Quote:
|
si ultimele alea din portbagaj
|
Quote:
la alea ma refeream si eu ,,,se deschid ca la coupeuri |
wow super masina , masina visurilor mele :evil: , esti norocos cu asa masina , eu nu as da masina asta pe nimic , nici macar pe un ferrari8)
|
Re: Sharan - tancul meu
juker hp ai si tu sharan? e o masina de familie avand in vedere familia mea.
|
in curand poze noi astea sunt decand am adus-o.
|
Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu e nimic special la masina asta, deci ce am putea comenta? Pe bune acum...ce vrei sa zica lumea? Wow ce sharan vechi si stoc! wow cat de tare e sa ai...o masina stoc! cat de super e sa ai...capace la roti.... Chiar nu te inteleg. Au fost 3 pagini de topic in care nu s-a spus absolut nimic interesant(pt ca nu exista asa ceva), ba mai mult in care tu te-ai milogit pt posturi. Aiurea...Chiar aiurea...
|
Quote:
|
Ba este primul meu cont si masina mea este este atat de frumoasa incat sa fiu multumit de ea. daca te dai asa mare ma rog ce masina ai vreun lamborghini?
|
da poze si tu cu a ta juker hp
|
Quote:
|
frumos tancul tau,sharanul este o masina f reusita:Dsa ai grija de ea si cati mai multi km fara incidente,ai inmatriculato?:D
|
e inmatriculata multumesc mult
|
cu cat ai luato?nu pui si niste poze noi,si cu interioru si cu spatele:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning